Du kan väl stirra upp mot stjärnorna så att vi har nåt gemensamt

Tänkte klaga lite:
 
1. Är sjuk. Mår verkligen B A J S. Känner mig mogen också. Bajs, bajs, bajs bajs.
2. Min älskling är inte här. Saknar honom sjukt mycket!
3. Måste packa min väska.
4. Amanda flyttar till Oslo på torsdag.
5. Sa jag att jag var sjuk?

Något positivt:
 
Ska åka hem till Erik i morgon, till hans föräldrar alltså. Älskar att vara där!





Idag var det kallt ute, och Lars Winnerbäck är fin.

Lite sånt som kan vara bra att veta.

Hallå!

Andra veckan i skolan, och det känns faktiskt skönt. Ska sitta och klippa massa som vi filmat på Sietsa! festivalen nu, så det känns kul! ROLIGT LIKSOM. Mår förövrig som en bajskorv ungefär. Jäkligt förkyld och känner mest för att dö. Saknar min älskling också, jättemycket. Får träffa honom nästa vecka!!!! Känns sjukt, haha. Tio dagar kvar ungefär. KOM IGEN DÅ TIDEN, GÅ LITE FORTARE?! 


 
  

Ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll.

Hej!

Igår var det avslutningsfest med jobbet, och det kändes idag kan jag lova. Brukar aldrig bli bakis, men jävlar. Inte så party att gå upp vid sju och ta bussen till skolan. Hur som helst så var kvällen bra, men jävligt konstig. Kommer sakna det där stället.. Tyvärr. Vill inte göra det, för vill jobba någon annanstans nästa år, men JAHA så blir man sådär ALV-ig och så är det kört.

Nu tänkte jag dega vidare och inte göra någonting. Tar tag i mitt liv någon annan dag, typ i morgon. 


I Love You 'Till The End

Det här var ju verkligen eeeeevigheter sen. Har inte haft tid/ork/lust för att blogga överhuvudtaget men nu när jag inte har små mycket att göra om dagarna så tänkte jag, varför inte? Fixat till lite här med, så tryck F5 för att uppdatera :)

Haft sommarlov, och njutit så mycket det har gått utav den lilla ledighet jag fått. Jobbat hela sommaren på ALV, och haft jäkligt kul ihop med mina älskade kollegor! Sen har jag också njutit så mycket jag bara kunnat utav pojkvännen, som flyttade den 12 Augusti. Det är så sjukt tomt här hemma utan honom så det finns inte. Första veckan låg jag och stirrade rakt in i väggen och hade inte lust eller ork till någonting, och jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde den veckan. Nu börjar jag iaf att vänja mig en del. Varit ifrån honom i två veckor, och det är nog det längsta vi varit ifrån varanada nånsin, haha. Men om två veckor åker jag upp till honom och hälsar på! Kommer bli underbart! Om man bortser från en 60 mils och 7 timmars lång bilresa.. Men det är det helt klart värt! Längtar massor!
Den 23 september lyfter jag och min Älskling mot Turiket i en vecka också! FASEN SÅ GUTT! ♥
Sen pallar jag inte skriva mer, slänger upp några bilder från sommaren istället.

RSS 2.0