Flyg du lilla fjäril.

Hej på er!
Tänkte berätta att jag nyss sprang en halvmil och att det var det jobbigaste jag gjort på länge. Men världens sämsta kondition så ville jag bara dö. hehe. Men nu jäklar ska jag bli fit! Känns så himla skönt nu såhär efteråt.
Jaha, annars? Jo, har gjort en liten packlista och stökat ner mitt rum i väntan på att få åka iväg. Så i morgon ska jag iväg och inhandla nödvändiga saker som luftmadrass, deoderant och godis! + ett antal saker till. Men känns som att godiset är viktigast.
Japp, nu ska jag bädda och sendan krypa intill pojkvännen och se på big brother! yeeeeehaa.

Idag.

Sitter på toan.

JA! Sitter på toan fast på locket medans Amanda duschar. Sjunger högt och fint tillsammans med Lars Winenrbäck. Underbart. Har tillbringat större delen av kvällen på ICA, där vi gick runt och letade efter något vi var sugna på en fredagskväll som denna, och det slutade med saftsoppa. En liten jäkla saftsoppa. Kändes ganska ovärt eftersom det började spöregna när vi lagom kommit hemifrån. Fast ja, nu när jag tänker efter så ska det bli jäkligt gott.
Idag har vi dansat Aferikansk dans i skolan också! Och jag lovar er att jag aldrig i hela mitt liv har svettats så mycket som jag gjorde idag, och SATAN vad kul det var. Hörde att det fanns någon liknande dans här i närheten så funderar faktiskt på att börja. Man lär ju sig att skaka på fläsket iaf!

aja, Amanda har på sig sina super duper trosor om ni ville veta, och nu ska vi dricka saftsoppa och kolla på Gossip Girl i den bästa bäddsoffan som finns!

Godnatt vet jag.


Tycker om alla random bilder jag lägger upp. Här är i alla fall jag ifrån vår lilla tripp till Stockholm. Var så goda.

Word up!

Läste precis ett inlägg på Egoinas blogg, och därmed tänker jag gå ner och äta något trots att klockan är halv tio, vilket jag annars aktar mig ganska så noga för. Ska nog äta lite nutella och popcorn med, fast inte ihop då. GOTT!

Tycker ni kan läsa det. Puss och godnatt.

Här har ni någon random bild. Tack sa ni.

You're the storm that I believe in.

Känner mig helt blåst efter att ha gått från bussen och hem.. Kom knappt hem heller, om man säger så. SATAN vad det blåser.
Känns trevligt att jag uppdaterar er om hur arg jag är och hur vädret ser ut just nu.. Men jag har inte så mycket annat att dela med mig av faktiskt. Skulle kunna säga att det är Siesta! om ungefär en vecka! WOHO! känns skitkul. Och för er som inte vet så åker vi iväg dit med skolan för att filma/fotografera/intervjua artister samt göra reportage.

Jahapp, nu ska jag återigen plugga. Känns sådär.

Ni får en gammal bild från en liten tripp till Linköping. Erik tyckte jag var aaaaaaaaaaaas tråkig, men jag ansåg att jag var smart som hittade en så bra lösning på "vart ska jag sätta fast headsetet"-problemet!

Coconut tree

Känner mig riktigt jävla trött/förbannad/död idag. Mest för att mitt hår ät dumt och vägrar göra som jag vill, sånt förstör en hel dag. haha. Känner mig lagom töntig när jag sitter och surar för nåt sånt. aja. Idag tänkte jag gå in och klaga på mitt föredetta jobb, eftersom jag fortfarande inte fått hela min lön. Helt sjukt. Jävla idioter. Det gör mig ännu mer förbannad. Orkar inte gå dit en gång till och säga att jag vill ha min lön, det är väl ganska självklart? 

Nej, nu måste jag plugga. Jätte jätte jättekul ska det bli. Fast nej.

Hultsfred Unplugged - Förberedelser

Här är en liten video som några av tvåorna gjort, med förberedelser inför kvällen!


Hultsfred Unplugged

Hallå!
Har slutat skolan för stunden men ska tillbaka till klubben igen vid fem för att jobba lite. Ikväll är det nämligen Hultsfred Unplugged! Lite livemusik om man är sugen på att komma ner och se bandet We Met Tomorrow som kommer från Oskarshamn! Det börjar klockan 18:00 nere på klubben men sänds även live på internet. Kan hända att jag hinner fixa fram en liten länk innan jag går. Men tycker hur som helst, att har ni vägarna förbi så kan ni ju titta in!

Slänger upp en liten "förberedelse" video om en liten stund!


Haircut

God morgon! Har precis vaknat till och ligger och njuter av en ledig dag. Har inga lektioner idag och det är AWESOME! Behövde nog sova ut lite efter en helg utan sömn.
Idag ska jag i alla fall börja med att se klart Big Brother, och sen ska jag ätaaaaaa. Och sen, sen ska jag städa och plugga och göra allt sånt där tråkigt. Känns ju kul.

Klippte håret på Erik igår. hahaha, ganska kul. Om det är fult så var det såklart inte jag som gjorde det!! Och min idé efteråt var att "äsch, vi rakar av det" men det ville ju inte han såklart. Fast, det blev ju helt okej för att vara gjort av mig, det måste jag säga. Ska nog satsa på att bli frisör. hehehe. Eller, näe.


Innan var han jäääätte långhårig. Nästan i alla fall. Nu ser han lite annorlunda ut. Dålig bild, jag vet. Men det var meningen. Tyckte det var bättre så :)

en tråkig rubrik

Dagen började katastrofalt (utan att överdriva) med nationella i matte B som gick åt skogen så att säga. Känns ju sådär faktiskt. Men sen så känner jag också att vafan, vad gör det om 70 år?
Har slutat för ungefär tre timmar sen och sitter nu och har dööö trist i väntan på att pojkvännen ska sluta, vilket han just precis i denna stund gjorde. Nu ska jag HEM! underbart.

Stockholm Stockholm

Heeeeej! Nu är jag hemma igen efter en helt underbart bra men lång dag i Stockholm!
Påbörjade den lilla resan med en trevlig helg i Hultsfred för att sedan åka iväg mot Stockholm runt ett-två någon gång på natten, och var efter mycket om och men framme runt fem någon gång, och därav fick vi hänga på McDonalds och gå en promenad för att sedan gå tillbaka till donken och ta en liten frukost. Träffade två trevliga killar och gick ner till hamnen och förklarade vad vi gjorde uppe så tidigt. haha tror inte vi klassades som normala när vi sa att vi åkte med två killar upp för att det skulle bli billigare, men fick gå av mitt ute i ingenstans för att de skulle till Uppsala på paintball SM, och vi ska vänta tills klockan blir tio för att kunna gå på stan och sedan Grönan, och sen åka hem igen.. hehe. aja, det var ju hur som helst bra tidsfördriv i väntan på att klockan skulle bli tio.
Var hemma igen vid halv tolv - tolv någon gång igår kväll, och stupade i säng. Ganska skönt när man inte sovit på ungefär två dygn..

jaja. Har tyvärr inga bilder, men ni kan nog kika in på Amandas blogg, om hon lägger upp något. :)

Nu ska jag faktiskt iväg och fiska!

P-p-p-p-party!

Tjaaaaa! Nu tänkte jag såhär att jag inte prkar sitta uppe själv till klockan två sisodär, så nu drar jag iväg på lite praty trots allt. Det blir förmodligen sådär eftersom det är hemskt att vara nykter när alla andra är fulla, men vafan. Det kan ju knappast bli tråkigare än vad jag har nu!
Åker vidare till Stockholm runt ett-två någon gång inatt, och kommer hem igen sent i morgon kväll, så vi hörs väl på söndag igen! 

Friday Friday

Hej! Ligger i soffan och gör i stort sätt ingenting. Tänkte laga lite mat i min ensamhet, innan jag svälter ihjäl. Känner inte alls för att dra iväg på party ikväll, iom att vi ska åka till Stockholm mitt i natten. Så tror faktiskt att jag stannar hemma och sover! Yeah. Nu: Poooommmeeeees!

Looking smart.

wiiihooo! Nu leker livet igen. Eller det har det i alla fall gjort sedan klockan åtta nånting. Har fin fina planer på att åka till huvudstaden på lördag/fredag natt (om vädret tillåter) och där blir det grönan all day long! Och så gör vi väl staden en snabbis också. Synd bara att jag inte har några pengar alls, men det kanske går att ordna. Nu anländer pojkvännen snart hit, vilket faktiskt gjorde min kväll ihop med att jag fick tillbaka massa rättade engelska uppgifter med bra betyg, vilket gör mig överlycklig eftersom jag är så dålig på engelska. haha, låter som en wedig plugghäst. Men det är väl tillåtet. Jag har ju mina smart-brills on! Ser fett nördig/smart ut i mina glasögon.

Man kan väl säga så att jag inte fått på mig nåt särskilt snyggt face idag, men ja, det bjuder jag väl på.

Cuz what kind of guy would I be, if I was to leave when you need me most.

Sofie fick mig att börja gråta idag. Hon visade Chris Medinas audition till American idol, och sedan hans låt. Vet inte om ni sett den innan, men strunt samma. Såg den nu när jag kom hem med och grät lika mycket nu. Vilken underbart fin kille! Sånna som honom gör ju jorden till en bättre plats.





That's what you get.

Hallå!
Fortfarande levande och så, bara så att ni vet. Har haft nationella prov i engelska hela dagen, vilket gick ganska dåligt. Om nni undrade alltså. Och det gör ni ju. Nu har jag precis städat mitt rum noooga, bäddat sängen, städat resterande delen av övervåningen och tvättat! Ligger utslagen på sängen och funderar på hur jag ska orka plugga, men det får väl gå. 

Höööörsssssss.


Random bild bara för att.

satan i gatan

wow, känns som evigheter sen det här! Tänkte i och för sig bara berätta att jag lever, och sedan slänga upp några bilder. Alltid kul liksom. Tänkte försöka komma igång med bloggandet snart igen, eller nåt. Det märks ju hur det blir med det. Hoppas ni har det bra iaf! Här har ni lite bilder :)



Köpte ett litet kitt med rött läppstift & nagellack! Och så ett läppglans.


Var iväg och festade i en bil. Här är den fina "Kinan"- minen.

Och jag har blivit med ett par glsögon också!
RSS 2.0