4 favourites


Fyra ganska så fina outfits från Shopnastygal. Älskar 3:an!

hon kunde va någon annan, någon bättre om hon slöt ögonen

Tjaaaa!
Skulle mest av allt vilja sova just nu men tänkte vara lite duktig och försöka hålla ögonen öppna så att jag kan somna ikväll och så att jag kan göra färdigt engelskan. Mm, vi får se hur det går.
Förövrigt så har jag suttit och funderat ut en hel hög med grejer som jag verkligen behöver just nu. Tänkte dela med mig lite: 1. En vinterjacka! Börjar bli riktigt kallt att gå i den där tunna höstjackan nu. Så idag tog jag en 2-3 år gammal vinterjacka, och jag kände verkligen hur jag har vuxit ur den, och då menar jag inte att den är för liten.. 2. En stickad tröja! För att det är det skönaste man kan ha på sig när det är såhär kallt. 3. En väska. Ska bara lyckas hitta en som är stor nog för att min dator ska få plats i den. 4. En parfym. 5. Nästa vecka. Nu helst.

Jag har letat efter ro för min skakande hand efter dig, efter dig, efter dig


Min älskling har ett hjärta av snö

Nu ska jag ta vara på mitt hat mot all snö och skriva min kröika! Känner att detta kommer bli bra. Bättre än innan i alla fall! yepyep. Tänkte att ni väldigt gärna ville veta!

släng ner nyckeln min fina och få mig av den här jävla gatan


En bild från dagens fotolektion, eftersom internet inte vill sammarbeta så får det bli en bara.
Nu ska jag äta massa mat. Himla gott må jag säga.

River en vacker dröm

ojojoj! Jag hade en jättebra kväll igår som tyvärr tog slut alldeles för fort! Träffade massa roligt folk, dansade lite och hade otroligt kul.

Har inte fått någonting gjort idag utan har suttit framför tvn och kollat på the hills heeeela dagen. Har träningsvärk i röven sen igår med, bara för att jag vankade runt i klackar. Så med det vill jag säga att jag inte har så mycket kul att säga.

If you have to kill me use a tommy-gun baby


Har precis färgat håret och ska snart göra mig i ordning innan Amanda och jag drar vidare. Känner att det kommer bli en himla bra kväll nu. Ha en fin lördagskväll vet jag!

Vika

Hallå!

Nu ligger jag framför tvn och äter chips med mor och far.
Har varit iväg till Västervik idag med Maja och Kristin i hopp om att hitta ett par skor tills i morgon. Hittade jag några? näe.. Vet inte hur detta ska gå.
Har hur som helst haft en trevlig dag ihop med mina bästa! Nu ska jag umgås vidare med föräldrarna mina innan jag går och lägger mig. Får bli tidigt ikväll för en gångs skull!

Älskar den här bilden på oss! :)

måste vara två

Nu sådär efter en omgång på orbitrecken så är jag så hilma glad! Har precis bestämt att jag ska iväg till Västervik en snabbis efter skolan i morgon med en fin vän, och förhoppningsvis två fina vänner! Och på lördag kommer mina systerbarn hit (haha, hatar att säga systerbarn för att det låter så himla.. old. eller som att jag är så himla old), och så det bästa av allt, Amanda kommer hem i helgen! Som jag längtat! Så vi beger oss ut och röjer på lördag för att träffa massa människor. Kommer bli helt perfekt!
Och därefter så har jag om ungefär en vecka, en hel vecka i Hultsfred vilket innebär mycket pojkvän och mycket sovmorgon. FINT.

Nu ska jag ta en snabbdusch innan jag fixar lite te till Kenza & Tyra show!

Puss!

man måste dö några gånger innan man kan leva

Idag har jag haft en riktigt dålig dag. Eller bara dålig dag, för att inte överdriva, för så hilma dåliga var den faktiskt inte.. men i alla fall. Vi har filmat lite till musikvideon idag, igen. Hade aldrig valt just den videon om jag visste att det skulle hinna bli hundra meter snö och iskallt. Lovar att jag frös ihjäl idag.

Ska inte tråka ut er allt för mycket hade jag tänkt, utan jag slänger upp en liten bild istället, på mig och min systers barn! Saknar den skitungen!

Lillördag!

Bara jag som får lust att skriva med tre L vid såna här tillfällen? Det är ju ändå Lill och sen Lördag. Lilllördag. aja.
Onsdag idag, och det innebär Grey's Anatomy och te ikväll. Perfekt! Har precis fått i mig den där äckliga hostmedicinen, så nu är jag fit for fight! typ. USCH. hatar hostmedicin! Det kan vara det äckligaste jag vet. Någon lakrits liknande smak, som är hundra gånger äckligare än lakrits och då är det äckligt. Fattar väl att det kan gå an om man nu gillar lakrits.. Men ja, bara hålla för näsan, svälja och dricka/äta massor innan man släpper näsan igen. Funkar fin fint!

Hur som hest. (haha.) HUR SOM HELST, så ska jag gå ner och hämta några cornflakeskakor till Grey's nu.
Sen ska jag sova, för igår somnade jag alldeles för sent.

så, godnatt med er!


Gyro at Rookie.



Fotade och intervjuade ju på Rookiefestivalen för ca en månad sen med skolan, och nu blev just min och Sofies artikel utvald! Känns jättekul! Däremot så står det att jag gjort allt, när Sofie och jag intervjuade tillsammans, hon skrev recensionen och jag fotade. Men hur som helst, KUL!

Jewelry

Har matte och har suttit och tittat ut lite godbitar. Är helt kär i pistol ringen! Hur snygg är inte den!?

le love


Bilder härifrån.

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt


Lite bakande, lite tröstätande och lite Lasse, och sen var man på ganska så bra humör igen! Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mig. Lite lagom coolt såhär en tisdag. Eller ja, nu vet jag ju inte längre hur jag ska göra, eftersom pappa ska kolla på hockey, tydligen.. och det är otroligt jobbigt att stänga på tvn inne på mitt rum..

- Jag är en av alla dom som har ett liv utan nätter, utan dagar.

Hur kommer det sig att jag inte förflyttat mig från sängen idag? vet inte vart min ork till att göra saker tagit vägen.
Idag är ingen bra dag, och jag vet inte varför.
Sitter och försöker komma på något till skoltidingen, men det går verkligen inte. Inte tillräckligt kreativ. Får panik och mår illa när jag tänker på skolan just nu. Idag är det i alla fall så. Känner mig ganska så kass när jag knappt gjort någonting till den där jävla tidningen.

Tror jag ska göra några cornflakeskakor, sen tröstäta, och så lyssna på Lasse. Och Kent. Fint.

[Och ibland är allting kaos,
och jag blir mörkrädd mitt på dan.
Ibland behöver jag en paus
och är Du hyfsat likada
n
kan vi gå vilse genom stan.]
- En av alla dom - Lars Winnerbäck.

don't let yourself fall apart

Gillar inte att jag ställde klockan på nio, men lyckades somna om och vakna vid halv elva. Saknar nästan att vara sådär stressad som jag alltid var förr, då jag inte klarade av att sova till mer än nio.
aja. Skulle egetnligen tagit en tidig buss in till vimmerby och filmat alla "utescener" till våran musikvideo, men vi kom fram till att det var ganska ovärt att åka in i det här vädret. Tror inte att den skulle bli så himla bra när det blåser och snöar och har sig. Så, jag gick och la mig igen. Och sov som sagt, lite för länge. (kommer förmodligen ha stora problem med att somna ikväll)

Så, vad händer nu? ingen aning. Tror jag ska börja med att gå ner och ta en slev hostmedicin. Tyvärr.
haha, förövrigt så har jag fått träningsvärk i magen för att jag hostar så mycket. Kan man det? Jag kan nog det iaf.



Lauren Conrad

Tänkte lyxa till det lite ikäll och kolla på The Hills. Känns inte alls fel, utan helt rätt.


ps. LC kan vara den finaste jag vet.

include me out


Nu ska jag fixa lite käk och sen åker jag iväg för att spela in musikvideon. tjo!

du skulle vilja glida som jag

Ligger i sängen, lite lagom ofräsch och gör hemuppgifter i fotografisk bild. Ganska så kul, faktiskt. Om man bortser från att nästan alla svar är tomma och jag inte kan nånting, men det ska nog ordna sig.
Vi fick tydligen ledigt idag, och fick den där hemuppgiften istället.. Men jag är inte ledig för det, näe. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka till skolan och filma till musikvideon. Likaså i morgon, men då ska jag hinna med 07:30 bussen, på min STUDIEDAG. Det är ju sånna dagar man ska sova bort. aja.


If only

Kände för att se någon snyftfilm ikväll, så det slutade med If only. Och ja, det  var verkligen en snyftfilm. (läs: jag grät floder) Ska inte säga allt för mycket om handlingen om ni inte sett den men det handlar hur som helst om ett par, Ian och Samantha. Ian sätter alltis jobbet först och uppskattar inte Samantha, men när det händer en olycka inser han att hon är det viktigaste i hans liv. Därav får han en ny chans, och får leva om dagen han precis varit med om.
En väldigt fin film som jag verkligen rekomenderar! Så om ni inte sett den, se den!


du är min hjälte för du vågar vara rak


Vill ha en mysig fika på 48:an med min bästa vän nu. Vore fint.

crash and burn girl

Fortfarande sjuk. Har hostat hela natten och knappt sovit nånting känns det som. Så tog lite hostmedicin för första gången i mitt liv förut. Synd att det hjälpte, för det var så himla äckligt och jag lär behöva ta ännu mer.
Nu ska jag proppa i mig lite panodil och sen ska jag plugga. Kul det där med plugg. verkligen.

Desert Fox

stylestalker

god morgon

Ni anar inte hur mycket jag hatar att vara sjuk. Det känns ju som att man är näst intill döden när man ska sova. Och min hosta blir bara värre. Det är synd om mig nu.
Men jag är så himla rastlös att det kryper i hela kroppen, så nu tänker jag förtränga att jag är sjuk för en stund och springa lite på orbitrecken, så det så.

make it right



shopnastygal

om du vet vad du vill, om du vet har du ingenting & hämta ingenting & hämta här

Känner mig yr och har en konstig känsla av att jag vill ut och springa. Bara ventilera lite. Men tänker inte ge mig ut i mörkret, men säger bara att det vore otroligt skönt. Behöver rensa skallen lite.

Är otroligt rastlös och orkelös. Tänkte hur som helst lägg upp en låt som passar ganska så bra idag (i brist på annat)

Lars Winnerbäck - Järnvägsspår


Hoppsan Kerstin


Nu mina vänner ska jag plugga. Ska sitta och leta massa fakta om Country musik. yey. Men känns som att det kommer gå bra, faktiskt. Mamma var nyss och köpte MASSOR av kuckelimuckmedicin åt mig. ser ni?
(vi kan ju alltid låtsas att allt godis är till mig)

7k

Fick visst stanna hemma från skolan idag. Hittade inga krafter nånstans till att åka dit, så jag satsar på att jobba hemifrån istället! Undrar hur det kommer gå..
Nu ska jag i alla fall kolla på ett avsnitt Paradise Hotel, The Hills eller Grey's Anatomy.. hmm, svårt val det där.

true colors are beautiful, like a rainbow

Makeover

Okej, nu blev det ju så att jag la in den nya designen ändå, ska bara fixa med lite småsaker, och sen är den klar!
Vad tycker ni? Blev det bra? (om ni inte ser någon förändring så tryck på F5)

FILurigt


Sitter och dricker fil och tycker synd om mig själv för att jag är sjuk. Sen så sitter jag och försöker få ihop en ny design.. Lite filurigt det där.. Men den kommer väl upp här inom kort, men kanske inte idag, dock.

the second munk

Okej.. jag äter min andra munk för idag. Det är himmelskt gott. hehe.


GISSA VAD JAG ÄTER!?

En munk med nougatfyllning! omnomnom.


så... hur avundsjuka är ni?

yaoooo


Tjaaa. Har precis spelat in massa till musikvideon, och väntar nu på att bussen ska komma, vilket den gör om ca 50 min, alltså 19:40.

Tre saker som är sådär just nu:

1. Jag är hungrig.. (har knappt ätit sen lunch..)
2. Jag är förskyld och har därmed sår under näsan. (sånt som gör så himla ont.)
3. Jag är sjuk.

Det här är min tid

Usch. Tror jag börjar bli sjuk eller nåt. Just nu har jag världens huvudvärk och vill bara försvinna här ifrån.
Ska försöka packa lite till musikvideo inspelningen som jag, Maja och Sofie ska fixa med i morgon, och sen ska jag sova. Efter lite plugg också. Om jag orkar. Känns som att precis allt kvittar just nu. Jag har väl viktigare saker för mig än skolan? typ som att sova. Allvarligt. Det känns väldigt mycket viktigare just nu.

2 steg från paradise


Sov hos min syster och hennes pojkvän inatt och började dagen med en riktigt skön sovmorgon, och så lite sång för min syster som fyller 21 år idag!
Nu har jag suttit kvar här i skolan och pluggat lite, och nu ska jag börja traska bort till min syster igen för att äta lite födelsedagsmiddag med familjen.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Känner mig alldeles för seg för precis allt idag. Går runt som en deg som nte riktigt orkar röra sig. haha.
Har nog sovit fram tills nu ungefär. Eller inte egentligen, men nästan. Gick upp och åt frukost vid halv tio någon gång, sen gjorde jag ingenting i hundra år, och sen sova jag.
Nu ska jag plugga. Ni borde tycka synd om mig. Har ont i halsen också. aj.
Förövrigt så dricker jag te. ♥


Och du & jag håller andan och håller händer i språnget

Funderar på om jag ska gå och lägga mig typ nu, och gå upp jättetidigt i morgon och springa ett varv och sen plugga lite, eller om jag ska vara uppe halva natten och typ sova bort halva dagen i morgon och aldrig mer plugga i hela mitt liv... hmm.
Är så himla slö idag att jag blir rädd. Somnade till och med i skolan. (nästan i alla fall. vi såg en film på ca en timma och jag minns ingenting för att jag satt och nickade hela tiden. hehe, måste sätt kul ut)

Tror faktiskt jag går och lägger mig snart faktiskt, istället för att slösa bort en massa tid i morgon.

Förövrigt så är Mannen i den vita hatten riktigt fin idag. Kent är riktigt fint idag.

vintern kommer närmre och vad var det jag sa

Lyssnade på Lämnar idag. Just när man genomgått en dag utan några riktiga känslor, så sätter man sig på en buss, sätter i lurarna i öronen och ser världen susa förbi utanför fönstret. Herregud vad poetisk jag känner mig just nu! töntig om inte annat, men i alla fall. När vädret är sådär grått och när man hittar en låt med dåliga minnen så blir man bara helt.. fel. Hösten och vintern har alltid en sån där inverkan på mig.
Vet hur mycket jag lyssnade på den låten i mitt lilla rum med grönt golv på internatet i Gamleby. Alla konstiga känslor som jag aldrig fick gräpp om. Och jag grät. Jag grät och grät och grät. Lämnar. Det var precis vad jag gjorde. "Jag vill stå ut, nej stopp det räcker".

Ibland saknar jag allt så himla mycket, men jag vet att jag hade dött där nere nu.

Lämnar
Jag lämnar plats för någonting nytt
När jag är borta så finns minnena kvar
Det är inget mästerverk men det är allt jag lämnar
Ett leende kan ta dig så långt
Framför spegeln går vi bakåt igen
Ett undantag, en regel, så börjar leken

Jag vill stå ut
Nej, stopp det räcker
Jag vill stå ut
Nej, stopp det räcker nu



Shake it!

Ska börja med att spela in en musikvideo på rörlig bild nu och jag är Pepp med stort P. (som ni såg, eller?)
Jag, Sofie och Maja ska göra Shake it med Metro station, ni kan ju kolla på videon nedan.
Det är i alla fall massa männsikor och massa dans.. och kan jag dansa? näe, inte precis. Så just därför känner jag att det kommer bli så himla kul! (och därmed förstårn ni nog att det ska bli en liten parodi, hehe)

Tänkte bara att ni ville veta (i brist på annat att säga).
Nu ska jag lägga ner pluggandet, kolla på Kenza och Tyra show, och sen sova. mhm.

dagens GE MIG

Älskar den här blusen från Monki! Vet vad jag ska leta efter när jag får pengar igen iaf.

MONKI 300:-

I need you to need me

Hej!

Ni anar inte hur mycket jag älskar att vi slutade vid lunch idag! Så jag har varit hemma sen två och har hunnit med en skön promenad med mor! Nu ska jag plugga järnet fram tills vi ska käka, och sen ska jag banne mig sova middag!

wednesday

Har precis haft en mysig onsdagskväll med te och Grey's Anatomy. Onsdagar kan vara det bästa jag vet.
Nu ska jag i alla fall sova, och så ska jag somna glatt eftersom jag bara har en lektion i morgon, och slutar alltså efter lunch och komemr hem tidigt! HUR BRA!?

Natti natti

Jag är hungrig

och min mentor matar mig. Det kan vara det bästa jag vet.
(Inte bokstavligt talat matar. men han kom just in med en korg fulla av frallor. LÖV HIM)

Sofie är också hungrig.

allt och inget

Ibland ångrar man att man tagit bort bilddagboken.
Skulle kunna dö för att få kolla på massa gamla bilder nu! haha. Himla kul. Fast jag är också hjärtligt glad över att jag inte har kvar min. Hu vad pinsamt. Vad tänkte man på när man la upp allt där?
Hur som helst. Planerar att leta fram massa gamla bilder i morgon, eller nåt. Tror att jag ska ha några på en skiva nån stans. Kan bli kul, mhm.

Iaf.
Jag undrar varför jag har sånna problem med att gå och lägga mig. Kommer ångra mig så himla hårt i morgon att jag inte gick och la mig skapligt. Måste ju duscha i morgon!??!?!?!? herre min tid. kommer dö.

så godnatt nu. Bäst att publicera detta innan mamma stänger av modemet.
Känns meningslöst men ändå.

Livet leker!

NOT!

Idag är det ingen bra idag. Idag orkar vi ingenting. Och idag är jag tydligen skitsofren eftersom att jag skrev vi. (ja jag vet att det stavas "schizofren" men det är ju mycket roligare sådär)

Tänkte göra en lista på saker som inte är bra idag:


1. Det snöar och är blaskigt och äckligt. Och man blir blaskig och äcklig när man går ut.
2. Jag är trött och vill sova men måste plugga....
3. Min mentor skriver på facebook att det kommer bli en intensiv eftermiddag i morgon. Jag O R K A R inte.
4. Jag har bränt mig på tungan..
5. Har en riktig "bad hairday" - dag. Och en "bad faceday" - dag. Och en "bad clothesday" - dag typ. Inget är rätt idag. (kul att jag skriver day, och sen dag. Blir dag dag liksom. hehe. kul.)
6. Jag har ätit nutella. Idag igen. OCH pummes...
7. Amanda är i Stockholm..
8. Min katt luktar bajs.

Kan göra en ytterst kort lista på vad som just precis i skrivandets stund blev bra:

1. Min katt luktar inte bajs längre, utan är nu en blöt katt. hahah. Stackars liten. Ni ska höra honom när han blir badad. Garvar ihjäl. hehehe.
2. Min fleecetröja är skön och varm!

Därav en hyffsat glad bild! Vill ju inte smitta av mig med mitt dåliga humör, nej nej!


mamma älskar Justin Bieber

Kollar på CSI med mamma och pappa. Ingen har väl missat att Justin Bieber är med ikväll? Jag har iaf talat om det för mamma minst hundra gånger, och hon har ingen aning om vem det är. Eller aa, hade.

Jag: (skriker och pekar) ÅH! DÄR ÄR JUSTIN BIEBER!
Mamma: Är det HAN!? han ser ju ut som en snorunge.. Hur gammal är han?
Jag: .. 16?
Mamma: ....

jag säger till dig det var tur att du kom, jag har skyhöga krav och det här är lagom

men det är inget för mig.

Music non stop

Tänkte bara dela med mig av mina mest spelade låtar just nu. So here we go!

Beautiful - Eminen
You wouldn't like me - Tegan & Sara
I can feel a hot one - Manchester Orchestra
Längesen - Petter, Veronica Maggio
Indestructible - Robyn
Into the night - The Motorhomes
Newfound lover - från Smala Sussie

Love/Hate



Väldigt blandade känslor över att mamma köper hem nutella hela tiden..
Jag vet att den här ser rätt tom ut, och det är den också.. men det står en till i kylen..
Jag vet nog vad hon vill. Hon vill att jag ska bli tjock. mm.

Gissa kändisen!

Tjaaa

Hade kvalitéts tid med min vän igår. Lite tacos, lite film och lite slagsmål.
Nu har hon åkt iväg till Stockholm på praktik och kommer hem om fem veckor. FEM veckor. Herregud.

Nu har jag lagt mig i sängen för att glo på vad ungefär alla andra glor på, MTV EMA. Gillar Katy Perry. Hon ä cool. he he.
Förövrigt så försöker jag bli klar med min engelska uppgift. Inser sakta men säkert hur dålig jag är på engelska, och blir arg.. Går nog ner och tröstäter lite Nutella snart.

aja.
Kollade på bilder förut och tyckte att jag var GRYMT lik någon på den här bilden! Tycker ni kan gissa lite.
heja heja!

Don't you know that love kills?


Aprilhimlen




Ska springa iväg till bussen nu för att spendera en helg ihop med en pojkvän och en vän.
Hörs på söndag! Puss!

let's bake some muffins!

Var så himla rastlös att jag bakade muffins. Jag hatar muffins.
Men smeten var det godaste jag ätit på länge. Så helt klart värt att baka äckliga muffins och äta upp halva smeten!



Ingen himmel räcker till

Tror att jag och kameran ska försöka få till lite bilder nu.
Sen ska jag baka. Och lyssna på Peggy Lejonhjärta. ♥

spåkulan ljuger aldrig


Man ba: whaaaaaaaaaat?
haha, ibland undrar jag vem siom suttit och hittat på det här egentligen.
jag menar, vaddå random?

jag svek mig själv så se mig som en varning

Vaknade vid halv tio med huvudvärk. Gick upp och käka en macka och sov till nu. Gr8.

Hur som helst så följde jag med mor och far och så grannen till simhallen igår. Var så otroligt rastlös och kände att jag lika gärna kunde följa med och passa på att sola lite, så why not?
Min ibland otroligt snälla mamma lät mig övningsköra hem och jag kickade ass! Med tanke på att jag brukar få 711 motorstopp, och att jag igår inte fick ett enda, så gjorde jag faktiskt det. Hur cool är inte jag?

Nu ni, nu ska jag slänga i mig nåt ätbart. Plugga lite. Och sen ska jag faktiskt lyssna på Röd. Varför har jag gömt den skivan långt in bland alla andra skivor? aja, nu ska den i alla fall spelas på högsta volym!

vardagslyx!


Hittade en festis! awesome!

Nu åker jag och mor in till stan! awesome!

du skulle vilja glida som jag

God morgon!

Är på så otroligt mycket bättre humör idag än igår! Har betsämt mig för att inte jobba idag, vilket jag egentligen borde eftersom jag inte jobbat på hur länge som helsts. Men jag tänker inte gå dit utan att tjäna ett enda öre pga att det inte finns några nya listor. Så näe, in my ass att jag tänker gå dit idag.
Hoppas istället på att min mamma vill ut och åka lite bil så att jag kan övningsköra in till vimmerby och köpa några hyllor till mitt rum! Nu jäklar ska jag få ordning här!
Skulle kunna göra 711 saker idag! Typ, städa hela huset, städa bilen (vilket jag redan gjort), rensa ur massa garderober och skåp, möblera om, ta kort, plugga. Är på humör för precis allt idag! Tror att jag börjar bli sjuk. seriöst. Det här är inte normalt.

yesbox. Nu ska jag käka, plocka ur diskmaskinen och dricka te. (ni la märke till plocka ur diskmaskinen va? yepp, är nog ganska så sjuk ja.)

En av alla dom

Kan inte finna ord till den här låten just nu.
Älskar Lasse och jag älskar hårt att han spelade den här i Västervik. Det gjorde min dag då.


!@#%¤$

Ni anar inte hur sur/störd/törtt/jagvetinte, jag är just nu. Inte jag heller faktiskt.
Går och stör ihjäl mig på att mitt rum är så äckligt tråkigt och har nu slängt ut det mesta här ifrån samtidgt som jag letar tapeter och möbler. Jätte passande när jag är så himla fattig och inte har råd att köpa nånting. Funderar ändå skarpt på att köpa upp alla mina pengar på några fjösiga hyllor, en tv-bänk och lite vit målarfärg.
Känns jättebra att jag ska ställa tillbaka allt som det var från början nu. Tror jag ska spy lite på det när jag ändå är igång. hahaha, ÅÅÅÅÅÅÅHH. Seriöst. Fan. Näe. Orkar. Inte.

Dålig dålig dag.
Nu ska jag deppa lite med Lasse och Kent, sen kanske jag lyckas bli en aning gladare.

God morgon!

Grymt av mig att sova 12 timmar! (fast det var typ elva men tolv låter bättre) Hade tänk att komma upp runt nio eller nåt idag, eftersom jag råkade somna ganska så tidigt igår också.. Men näe, här vaknar man vid halv elva!

Nu tänkte jag se ett Grey's Anatomy avsnitt, sen slänga i mig nåt ätbart, hoppa in i duschen och sedan ta bussen i till stan, ungefär. Kan bli knapert så bäst att börja nu.

Förövrigt så har jag världens tjockaste katt som står och juckar i sängen.... :(

Grey's Anatomy

Bestämde mig precis för att kolla på Grey's Anatomy hela kvällen!
Ganska så bra idé måste jag säga.
Jag är ganska smart ibland.

Monki & Weekday

Hatar att jag är så shoppingsugen när jag är så himla fattig.

And the bible didn't mention us, not even once

Förlåt, men min blogglust finns verkligen inte. Känner mig otroligt töntig vad jag än skriver idag.

Ligger i alla fall i soffan och lyssnar på Regina Spektor. Jag är rastlös.
Funderar faktiskt på att plugga lite till i brist på annat, för att sedan fixa morötter och lite dipp till en mysig kväll i soffan med mor och far.

RSS 2.0