borderline


Heej!

Idag har det inte hänt mycket. Bara tagit det vääldigt lugnt & varit lat.
Ska snart plugga lite, fatsnade visst vid datan i nån timma för länge..

I morgon ska jag åka in till Vimmerby med mor & när vi åker hem ska vi hämta Amanda & så blir det att umgås med henne hela helgen. Då vet man inte riktigt hur det kommer att sluta ;)

the end

Klassfoto.


Fick hem skolkatalogen & lite idag.


NP09C.


Bilderna var mycket bättre i svartvitt, mkey? ;)
Jag hatar att mina ögon ser helt.. efter ut. & så hänger dom. haha.

Nu ska jag plugga !

sing me to sleep


Hej!

Nu har jag ändrat lite här. Ska fixa lite mer i morgon.
& nu orkar jag inte skriva mer, för nu ska jag sova.

Godnatt.

kladdkaka & biologi.


Hej! igen.

Har kommpit på att jag är duktigt bar på att uppdatera när jag väl är hemma. Vet inte om det är bra eller dåligt.. hehe. Menmen, jag ska i alla fall gå ner nu & äta kladdkaka & plugga lite biologi till. & ja jag HAR faktiskt pluggat idag, duktig som jag är. Jag ansträngde mig till och med så mycket att jag fattade & jag komemr ihåg en del också. Få se nu.. I veddelen transporteras vatten & näringsämnen från rötterna till växtens olika delar, & i sildelen transporteras det som tillverkas vid fotosyntesen (druvsocker..) från bladen till växtens olika delar & rötterna. frågan är om det verkligen hette sildel? haha. Lite har jag lärt mig i alla fall. Lärde mig mer än bara det där men tror inte ni är så intresserade av det om jag ska vara ärlig. ;)

Vi hörs senare ikväll efter Grey's Anatomy. Då ska jag försöka fixa en ny heder också.
Ha det bra så länge!

knet


Men vad är det mest bögiga som ni har gjort?

Jocke: Köpt doftljus?

kent

save me for a day


God morgon !

Idag ska jag bara ta det lugnt, sitta lite vid datan, & plugga. Nu måste jag verkligen göra det!
Nu ska jag plocka i ordning på mitt rum, det behövs också. Jag har blivit så jävla lat på sista tiden! Förr kunde jag städa nästan varje dag & plugga när jag borde & massa annat, men nu för tiden gör jag ju ingenting!! Det måste det bli ändring på.. haha.

Nej nu ska jag inte dröja kvar här.
Tänkte bara säga en sak till, att ni kan ju alltid lyssna på Amanda Jenssens nya skiva på Spotify om ni inte har nåt annat för er, den är faktiskt bra. Jag hittade den där redan igår, så satt visst uppe lite längre än vad jag skulle ha gjort igår. hihi.

take care!



min förlorade värld


Halloj!

Nu är jag hemma igen, med nyfärgat hår & allt. Det blev väl.. bra antar jag. Såg ju inte så bra ut innan så. Ska färga igen innan jul, måste ju bli helt blond igen nån gång, så det är bara att kämpa på ;)

Gick i alla fall en snabbis på stan med Amanda. Vi köpte var sitt linne inne på JC. Där passade jag på att göra bort mig lite, haha. Eller jag tycket det var lite pinsamt i alla fall.

Haha, så det kan bli ;)

 

Vi tog i alla fall en fika på 48an. :)

Världens bästa vän.

Lite av hur jag såg ut idag.

& så lite hår efter färgingen. Syns inte så bar på bilden men ena sidan är mycket blondare än den andra ! Ser lite småkul ut, så ska nog byta sida på benan.

Nu får det allt räcka med bilder för idag. Nu ska jag ner & äta lite kladdkaka.

Pusshej !

tisdag


Heej !

Sitter hemma hos Cissi syster & Jocke extrabror & väntar på maten. Kötullar & makaroner, mums :) Håller på att slinga håret också, hoppas det inte blir gult bara!

Tänkte skriva mer om dagen senare så får ni några bilder också.
CU.

/M

tainted love


Hej på er!

Ska snart sätta mig & plugga lite biologi. Vi får väl se hur långt jag kommer med det idag. ;)
Sen ska jag äta & göra mig i ordning för att ta bussen in till Vimmerby vid två. Där ska jag träffa Amanda & vi ska gå på stan en liten stund. Efter det ska jag köpa hårfärg & så ska jag gå hem till Cissi & Jocke så att systra mi kan slinga mitt hår. Blond ska jag bli. Hoppas det blir bra!


I morgon släpps Carolinas skiva "Pärlor och svin". Hennes tolkingar uatv massa kentlåtar.
  • Gravitation
  • Ingenting
  • Pärlor
  • Om du var här
  • Klåparen
  • Dom andra
  • Oprofessionell
  • Kevlarsjäl
  • Musik non stop
  • Utan dina andetag
  • När det blåser på månen
  • Kärleken väntar
  • 747
Det ser vi fram emot! Jag bara älskar hennes tolking utav "Pärlor", & "Ingenting" är också väldigt fin.


Nu måste jag plugga!
Pusshej (=

time to say goodbye


Jag läste nyss Stina-Lees blogg. Hon skrev om sin pappa som gick bort för tio år sedan & jag började direkt tänka på mormor. Jag läste kommentarerna hon fått & kunde inte låta bli att gråta lite grann. Massor av människor som förlorat någon i sin närhet, jag vet ju hur det känns.

Jag minns precis hur det var när jag fick veta att du gått bort. Jag ville bara lägga mig ner & skrika. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. & jag ångrade mig så mycket att jag inte gav dig en kram på din födelsedag, jag tor det var den sista gången jag såg dig vid liv. För du visste ju inte vem jag var, du kunde inte minnas mig. Men jag minns dig. Jag älskade att vara hemma hos dig. Det luktade så gott & det var så tryggt. & varje gång jag sov över hos dig sov du i soffan & jag fick sova i din säng. & jag vaknade alltid tidigt & hörde att tv:n var på ute i tv-rummet. Där satt du tidigt på morgonen & kollade på nyheterna. Varje gång var det så, men jag gillade det. Det var så mysigt att sätta sig intill dig i soffan & sova en liten stund till. Kan inte låta bli att le när jag tänker på alla minnen med dig.
& jag älskade alla saker du hade att leka med hemma hos dig. Den där pallen som jag alltid satt i & hade den som båt, eller bil eller nåt annat som min fantasi hade bakat ihop. Den står nu i mitt rum. Den får mig att tänka på dig varje gång jag går in dit.
Men jag vet att du har det bra nu. Du har det nog bätter än vad du hade de senaste åren utav ditt liv. Nu är du tillsammans med morfar igen. Han var nog en bra morfar tror jag, jag har hört det. Så hälsa honom det !
Jag saknar dig mormor.



Låten som spelades på din begravning.

monday


Började dagen med att sätta mig & försöka göra nåt på biologin, men kom inte så långt. Jag ger upp så fort det är nåt jag inte redigt fattar. Vem orkar plugga när man har lov egentligen!? Men det måste göras, har prov på tisdag & vill inte göra allt på måndag precis.. suck. Tror jag har dataprov på tisdag också, om det inte var vecka 46 vi hade det? hm.

Jaja, nu ska jag faktiskt gå ner & fixa nåt att äta.
take care !



goodnight


Nu är det nog dags för mig att sova. Hade tänkt att inte sova bort hela morgondagen.
Bär nog med min älskade, tjocka, sötiskissemiss in till sängen. Han är mysig han :)

Godnatt!



new


Hejsan!

Har egentligen inte så mycket intressant att skriva. Fixade en ny header förut, men blev inte så nöjd så ska försöka fixa en ny snart igen, & fixa lite annat på bloggen också. Känner att det behövs ;)

Såg att Blog awards började om en timma ungefär, så ska nog se det tror jag. Har inte lust att sova än så något måste man ju hitta på. hihi.

Annars så njuter jag så mycket jag bara kan utav tanken av att jag har höstlova nu & bara kan vara hemma & ta det lugnt. Så jävla skönt! Ska nog göra lite skolarbeten i morgon & säkert någon mer dag under lovet, skulle vara skönt att ligga lite före i något ämne faktiskt. Fast före kommer jag nog aldrig i & för sig.. menmen.

Avslutar detta inlägg med en bild som jag tänkte visa Amanda, hon kollar väl min blogg nån gång i alla fall ;)

Ha de fint, haaj !

hold me, just hold me


Hejsan!

Ikväll blir det att åka in till Amanda & kolla på film & lite. Myyysigt.

Bilden bjuder jag på ! (:

Mer än så hade jag väl inte att säga egentligen.. Tänkte bara tipsa om en låt som bara flög upp i tankarna igår, ni har säkert redan hört den men den är bra för det!
Hold me - Ebba Forsberg

det kallas tvivel, det där som stör


Hej mina fåtal läsare !

Äntligen hemkommen från Gamleby. Nu är det lov & jag ska bara ta det lugn & njuta av att vara hem - hemma!
I morgon ska jag åka in till Vimmerby & träffa Amanda, som troligtvis kommer att vara värsta negern nu när hon kommer hem från Turkiet! Jag har saknat henne så att jag kan dö!

Ikväll så ska vi åka ut till Alsta & fira Adam som blir åtta, tror jag..? jo det blir han nog. Ska bli trevligt. Annars händer ingenting idag faktiskt. Ska sitta vid tv:n & datan heeeela dagen !  (y)

CU

ensam bland alla tankar


Jag vet inte hur jag ska göra. Jag tror att viljan att vilja är störst, att det är den som styr just nu. Men egentligen så går allt för fort & jag skulle vilja berätta det för dig men jag vet inte om jag kan det, för jag är inte säker på att det någonsin kommer att gå så sakta att jag hinner med. Fan, jag känenr mig så.. delad.
Men jag avskyr inte din närhet, men det känns ändå absolut inte rätt, & det känns inte helt fel. Jag vet inte vad jag vill & jag blir så osäker på allt.
Jag orkar inte. Det är nog nåt fel på mig.?

Nu måste jag slua skriva, annars säger jag för mycket. Jag vara bara tvungen att få det ur mig.


jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

tänk om jag ångrar mig & sen ångrar mig igen?


Hallå!

Ville mest säga att jag lever.. Blir inte mycket uppdatering nu för tiden, men så får det vara, skriver ju lite om helgerna i alla fall (vare sig ni vill eller inte.. höhö )

Jag gick i alla fall upp runt halv nio idag, tog en dusch & gjorde mig i ordning. Vid halv tio gick Kicki & jag & åt & sen dess har jag bytt om & nu sitter jag här. Ska alldeles strax packa ner mitt täcke som jag dragit med hit & gå bort till mig. Tänkte passa på att dammsuga & packa ner lite grejer när jag ändå är där. Sen ska jag nog plocka undan lite i Majas & Kickis rum, har visst stökat ner lite ;p Efter det måste jag verkligen plugga.. Har prov idag & kan ingenting nästan :( kommer inte gå bra alls. 
Det bästa med hela dagen är i alla fall att jag börjar vid ett. Det gillas mycket vill jag lova !

Annars så suger livet ganska hårt.. hah, nej så farligt är det inte, men är lite down bara. Men nästa vecka är det lov, det behövs verkligen känner jag. Måste få tänka lite.

Nej nu ska jag gå bort till mig en stund.
Take care !


ps: Amanda, jag saknar dig.

jag får liksom ingen ordning på mitt liv


Jaha, snart börjar Grey's & sedan kommer tiden bara skena iväg och så är klockan sju & man ska åka iväg. Har egentligen lite mer att packa ner kom jag på nu men jag orkar inte.. Måste hitta mitt schema med, det har jag visst lyckats slarva bort.

Nu måste jag sluta, får se när jag har tid att skriva nästa gång.
Pusshej !

söndag..


God morgon!
Kanske lite sent att säga nu.. Själv gick jag upp klockan nio.
Har hunnit med att göra hårinpackning, raka benen & så har jag gjort en läxa. Nu sitter jag här & tänkte lägga in lite musik på mobilen eftersom jag inte kan lägga in nåt på ipoden. Jaja.

Sen måste jag plugga (struntade visst i det igår..) & sen packa. & lite senare ikväll blir det Grey's Anatomy & OTH, & efter det blir det att åka tillbaka till Gamleby. Ska sova hos Kicki hela veckan var det tänkt, för Maja är i Tunisien.. inte okej. Men det blir nog bra.

CU.

/M

goodnight.


Nu ska jag gå & göra mig i ordning för att sova. Är så sjukt trött, & så ligger Adam på en madrass nedanför & håller på att prata ihjäl mig om någon jätte berömd engelskman? hm. bäst att gå iväg en stund så att han somnar den lilla skitungen ;) haha.

Take care!

en himmelsk drog


Jag tor inte att jag förens nu riktigt fattat att jag ska gå på Kent. Att jag ska sitta utanför en hel dag & bara vänta på att känna total lycka. Att spendera varenda krona jag har kvar på dessa fyra fina gubbar. Att jag ska stå & svettas, trängas & sjunga allt vad jag kan med massvis av människor.
Jag kommer att vara så underbart lycklig igen, jag kan inte beskriva känslan, den går verkligen inte att sätta ord på. Kent är verkligen en himmelsk drog.
Och jag kan knappt vänta tills den 6 november då Röd släpps.

Bara kännde att jag behövde få det ur mig, ni kommer förmodligen inte att förstå mig ändå.

Ni håller mig vid liv.


fredags myyyys


Halloj!

Äntligen fredag! Fast jag har redan ångest inför söndagen då jag ska åka tillbaka. Jag vill vara hemma. Menmen, bara en vecka kvar sen är det ju lov :) så himla skönt !

Ikväll blir det idol + te, det kallar jag mys.
I morgon blir det att läsa på till arl-provet på torsdag. Sen måste jag göra matte, läsa i du& jag i trafiken, intervjua mamma eller pappa & läsa i boken.. Fast boken läser jag gärna. Den är så bra !
På kvällen blir det tacos med. Äntligen god mat. Har typ inte ätit någonting på hela veckan för att det varit så äcklig mat & att jag har mått illa nästan varje dag med, så har varit nära på att spy så fort jag har tänkt på mat, och då blir det ju inte bättre av att maten är äcklig.. jaja.

Nu ska jag kolla på tv & lite.
Puss på er !

PS: Jag älskar mitt fetingbra schema vi börjar med på måndag! Lite skön sovmorgon till ett på torsdagar ;) hihi.

birthday!


Fyllde år i tisdags. En riktigt bra födelsedag i Gamleby måste jag säga! :)

Framåt kvällen så skulle Amanda komma, men bussen åkte ifrån henne i Västervik, så hon skulle bli försenad. Hon var sååå sur när hon ringde och sa att den åkte ifrån henne och sa att hon skulle vara på dåligt humör & allt vad det var. Men när hon väl var påväg tyckte hon inte att jag skulle komma & möta henne längre.. "Jag skulle inte ha gjort det, det är jätte kallt ute!" & när jag sa att jag skulle gå in till Morgan & fråga om han ville följa med så fick jag inte det heller. haha, jag fattade ingenting, men struntade ju såklart i att hon sa att det var kallt ute så jag gjorde mig klar för att gå & så letade jag upp lite uppmuntransklipp på youtube till henne, & då helt plötsligt springer Maja iväg bara sådär. & efter en stund kommer Amanda, Morgan, Maja & Jakob in med Ben&Jerry's med ljus i & partyhattar & tutor. haha, snacka om att jag blev förvånad.
Vi satt på rummet & åt glass & hade trevligt ett tag. Sen gick vi hem till mig, där hittade Maja & Amanda en popcornpåse som de stod & kastade med i hundra år ungefär ;) haha. Senare gick vi bort till Morgan & alla som var där. Mys.
Bästa dagen på länge ! Tack. :)

bästa vännen i hela världen ungefär :)

bästa knugorna!

party!
Bilden bjuder jag på..

hihi, popcornkastning!
bus på hög nivå!



JUST DET. Hämtade ut mina & amandas fina biljetter till Kent denna dagen med. Åh, underbart lycklig. Nu är det bara hålla tummarna för att vi har boende i Stockholm.

glad!
ja, jag var glad när jag hämtat ut mina biljetter.



född till tönt.


Atjeni (:

Idag har det inte hänt mycket. Pluggat mest, men kommer ingen vart för det finns inget att skriva & jag blir sur. Jag är jättedålig på att skriva sånt som vi ska skriva. haha. jaja. Ska läsa lite om fotosyntesen nu och skriva nyckelord. Fast jag fastnade på en grej förut så jag skjuter kankse upp den tills i morgon. ehe.. Men gör jag inte det så ska jag läsa Arbetsliv Säkerhet, har prov i det på torsdag. suck..

Cissi & Jocke är här ikväll i alla fall. Så vi har ätit lite tårta & jag har fått paket. En tröja & ett halsband. (y) :)
Senare blir det chips & dip framför Skruva den som Beckham. Mys.

Pusshej.

there's so much more than this


Nu har jag precis fixat mig & ska snart sova var det tänkt.
Kvällen tillbringades hos Lisa. Vi satt & glodde på idol & hade trevligt. (:

Jag har fått världens jobbigast hosta nu med.. Hoppas det inte blir värre, att jag blir mer förskyld. Har ju varit det ett bra tag nu men det har aldrig brytit ut & gått över.. Jobbigt, jappjapp.
I morgon blir det nog inegn marken för mig. Känner int för det över huvud taget.. Fast jag vill vilja gå på marken. Vi får se hur jag känner mig i morgon. Mamma kommer nog åka ifrån mig för hade tänkt att sova ut i morgon. ehe.
Syster & Jocke ska nog komma med, & fira mig för jag fyller år snart. Det gillas mycket!

Bäst att sluta nu.
Godnatt !

fredagskvällen


Nu är jag hemma igen, med både godis & chips. Ja, jag är tjock. Redan på bättre humör.
Nu ska jag laga mat, sedan blir det lite plugg & ännu senare blir det tvn. Mys.

Pusspåer.

(y)


Nu ska jag följa med mor till Gullringen och köpa godis för att pigga upp mig lite !
Hörs nog senare !
Tjao.

jag har så svårt att balansera mellan trygghet & panik.


Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt.
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt.
Stackars dumma "lilla mig".
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.

hurt you


Hejsan!
Nu är jag hemma igen & sitter just nu & lyssnar på The sounds. I helgen blir det att plugga på en hel del saker, som alla andra helger..  Kanske blir marken i morgon med.
Sen ska jag leta reda på garantin till min ipod som är helt död :'( , men jag kommer inte hittade det eftersom det är mamma som tagit hand om det när hon köpte den. & garantin går väl ut om några dagar.. Har inte så stor lust att köpa en ny precis..
Nog med gnäll.. ( det kommer säkert mer längre ner..)

Sov hos Kicki inatt, Maja blev ju sjuk & åkte hem.. Men det var trevligt. "DU KAN INTE PARKERA DÄR! DU FÅR INTE parkera där..!" hahhahah xD

Jaja, nu ska jag ta mig nåt att äta (om det finns något så att säga..)
Ha det bra !


this time it's going down.

den fulaste flickan i världen


Åh, äntligen är den här dagen slut. Bara fredag kvar sen får man åka hem :)

Nu ska jag alldeles strax gå hem till mig och göra nummer 1 innan kissblåsan spricker.. & sen ska jag ta på mig en varm & skön tröja innan jag fryser ihjäl. Jag fryser heeela tiden (samtidigt som jag är varm, hur går det till?.. hm, skulle kanske kunna bero på att jag går & är nervös hela tiden också. & vad kan det bero på tro?.. OJ, när man talar om trollen... jag tror jag dog lite nyss.. ehe.)
Vart var vi nu? Just det, när jag fått på mig min varma tröja ska jag & Kristin gå och käka 51 köttfärswraps, hoppas att det är gott. Det låter ju nte helt fel i alla fall. & nu undrar ni säger "MEN MAjA DÅ!?" , men hon åker hem snart för hon är sjuk.. inte okej.

Har pratat med yrkesvägledaren idag med (han är snäll han) & jag ska nog forsätta NV. Det känns bra faktiskt, orkar inte byta klass och allt annat. Det blir nog bra ändå :)

Nu ska jag ge mig av, ut i kylen och sedan in i mitt varma rum.
Pusspåer.

maybe?


Salut !
(Jag kom just precis på att jag saknar min franskalärare..)

Idag har jag & Amanda varit duktiga & gått 7 km (!!) och sedan simmat. Inte illa.
Bara tre skoldagar den här veckan, otroligt skönt måste jag säga. Jag börjar ju längta hem så fort jag kommer dit..
& nu har jag ångest för att vi ska åka om mindre än en timma, & när vi kommit fram måste jag packa upp och sedan plugga. Inte kul alls.

Jaja, mer orkar jag inte skriva nu. Vi hörs nog på torsdag !

Take care.

Töntarna



Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd

En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov lillasyster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan

Häng dom högt
Häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit igen

Bit för bit igen
Bit för bit igen

Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt
Man väntar på någon

Glasögonormen reflekterar ljus
Skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakom min cykel höll mig hårt som i kramp
Du landande hårt du var nog alltid sjuk

Lägg dig ner och sov lillasyster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan

Häng dom högt
Häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit igen

Bit för bit igen
Bit för bit igen

Kent släpper sitt åttonde album !


Den 6 november släpps Kents nya album "Röd" , och såklart blir det en vårturné också!

Jag kan just nu inte beskriva hur jävla glad jag är.





Men.... När blir det signering? :)

time to pretend







Ungefär såhär har min dag sett ut. Te & plugg & dator. Och regnat har det gjort hela dagen också, inte kul.
Nej nu måste jag få lite mer gjort på arbetet..

Kanelbullens dag


Kom på alldeles nyss att det är kanelbullens dag idag.. Synd bara att mamma & pappa nyss kom hem ifrån Vimmerby, så jag kan varken baka eller köpa kanlebullar.. Men man tar väl vad man har? Så nu blir det wienerbröd & kärlekste ;) mumma.
Sen blir det att återgå till pluggandet..


Happyland


Den 28 oktober släpper Amanda Jenssen sitt nya & andra album. Det var på tiden. Höga förväntningar efter att ha läst detta nedan, men jag gillar inte låten happyland riktigt, men det kanske jag gör om jag lyssnar mer på den och kan läsa texten samtidigt, det brukar funka ;) Hoppas skivan är bra i alla fall :)

......

NEW YORK.
Amanda Jenssen har just fött barn.

Nä, inte på riktigt.

Men det är så starkt hon känner för sin andra skiva, som hon just varit med och mixat klart i New York.

– Gillar man inte låtarna så gillar man inte mig, slår den 21-åriga skånskan fast när Nöjesbladet möter henne på Manhattan.

”Happyland”, som Amandas nya album heter, har spelats in i ärevördiga Atlantis-studion i Stockholm.

Men för mixningen åkte hon och samarbetspartnern Pär Wiksten, tidigare känd från gruppen Wannadies, alltså till New York och Brian Sperbers ministudio i stadsdelen Gramercy Park.

– Brian mixade även åt oss i Wannadies och är såväl en god vän som ett sant geni, berättar Wiksten.

– Jag spelade upp det vi gjort i Stockholm för honom och trevligt nog ville han gärna hjälpa till.

Precis som de svenskar som följde ”Idol” på tv för några år sedan blev Sperber, som jobbat med alla från Ozzy Osbourne till Whitney Houston, framförallt tagen av skånskans röst.

”Hon har karaktär”

– Jag tycker egentligen bäst om manliga vokalister, de brukar ha mer uttrycksfulla röster, säger amerikanen när vi sitter i hans kombinerade minilägenhet och studio och lyssnar på några av sångerna han just fullbordat.

– Men Amanda är verkligen speciell, hon har karaktär och särart i stämbanden.

Själv är den unga svenskan överlycklig över att ha fått åka över Atlanten med sina färska inspelningar.

– Det går inte att fatta vilken ynnest det är att få åka hit och jobba, kvittrar hon.

– För två år sedan satt jag hemma i mitt skitiga lilla rum och hade inga planer alls. Nu är jag i den här fantastiska staden och mixar låtar jag skrivit själv.

– Jag brukar försöka låta bli att tänka så mycket på sånt, men ibland kommer det ju över en ... det är nu det händer, fan vad coolt!

New York-resan är kulmen på en intensiv process som i princip pågått hela det senaste året. Sedan förra hösten har Amanda inte gjort annat än att jobba med den här skivan.

– Antigen har jag suttit hemma i min lägenhet och skrivit låtar, eller i Pärs hemmastudio i Vasastan.

– Efter en sådan resa är det nyttigt att ta sina små tankar och låtfunderingar till en så här fantastisk miljö.

Hon vakar dock noggrant över dem, även när de är på utlandsresa. Låtarna är nämligen hennes barn.

– Överhuvudtaget är den här skivan större för mig. Nu har jag haft tid på mig att jag göra exakt som jag vill och tagit alla stora beslut, menar hon.

– Därför känns det mer nervöst nu. Det blir pirrigt att se vad som händer nu när mina små barn flyttar hemifrån och ger sig ut i den stora, hårda världen.

– Gillar man dem inte gillar man helt enkelt inte mig och skjuter man på dem skjuter man på mig.

”För det mesta glad”

Så är ”Happyland” också personligare, och mörkare, än något Amanda gjort tidigare.

– Jag blottar mig mer den här gången och somliga kommer säkert att tro att jag mår dåligt. Men så är det inte. Tvärtom, jag är för det mesta glad. Men jag skriver bara när jag är ledsen och frustrerad och ser väl till att få den sortens känslor ur systemet på det sättet.

Aftonbladet

 

 

söndermarken


Godkväll :)

Har precis kommit upp ur bubbelbadet. Riktigt skönt med ett varmt bad, en kopp te, bra musik och så en ansiktsmask på det.
I morgon hoppas vi på bättre väder. Har ju regnat heeela dagen idag, det är inte okej.
Det har ju inte blivit så mycket pluggande idag, så jag får satsa på att göra det i morgon, annars kommer jag komma efter i massor av ämnen.
På tal om skolan så har jag beslutsångest. Ska jag byta inriktning eller inte? Jag går ju NV nu men jag känner redan nu att jag inte kommer att klara det, särskilt inte matten. Okej, jag kan säkert klara det om jag verkligen, verkligen vill och orkar lägga ner massor av tid på det, men det vet jag inte om jag varken vill eller orkar. Jag är ju mer intresserad utav djursjukvård. Så ska jag byta till det kanske? Det jag vill minst är att lämna min klass, & börja i en helt ny. Jag gillar min klass.. :( Jag både vill och vill inte gå NV. Vet inte vad jag ska göra.. Måste bestämma mig väldigt snart, tills på onsdag kanske, för annars komemr det inte finnas några platser kvar och jag kommer att komma efter i ännu mer.

Nu ska jag syssla med annat, försöka hitta lite bra låttexter bland annat.
Puss på er :)


-du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.

swich


Oj, dagen har bara flugit förbi, & jag har inte kommit långt alls med pluggandet. :( Inte kul. Sitter med dom där skriftliga uppgifterna i Arbetsliv Naturbruk nu, det går inte så snabbt framåt.. & vi ska redovisa något utav det som vi skrivit om. Jag HATAR att redovisa. :(
Negativ negativ negativ..

Jaja, nu måste jag nog läsa lite i Du & jag i trafiken, eller göra biologi. Eller jag ska försöka i alla fall, för Adam & Agnes kom nyss och då får man inte vara ifred precis, & dom är inte tysta heller för den delen..

Senare ikväll blir det film & bubbelbad. Mys :)

Take care.
/ M

hihi, även jobbiga ungar kan vara gulliga ungar ;)

Folkets pris | Roygalan - sveriges bästa reklamfilm

Jag tycker att ni ska rösta ! Gärna på "hålla käften" =)




Orginalet. Kent - på drift?

it's impossible to ignore you

 

Imogen Heap - First train home.

 

vi går sönder


Nu tänkte jag gå ut och gå en sväng, tar med mig kameran i hopp om något att fotografera. Ska bli skönt att komma ut..  Blir väl en kopp te och tvn eller datan senare ikväll. Låter helt okej om du frågar mig.

befor it all ends.

jag dansar aldrig nykter någonstans, inte en chans


Hejsan. (:

Igår hade vi nog roligast på länge, i alla fall jag. Mycket skratt & dans & lite annat kul. Lyckad kväll, yes. Eller?
Idag är jag inte alls lika glad. Eller lite då & då får jag ett sånt där litet glädjerus men annars går mitt humör i vågor. Vet inte om jag ska deppa eller bara vara glad. Men som sagt, det går lite hit & dit med den saken..
Annars är jag väldigt kentig idag. Man blir nog det när man är lite deppig & glad ;) haha.

Jaja, jag skriver nog mer senare. Nu är det idoldax.
Take care.

/M

jag är bara lite lost


Oktober, och jag håller din hand för hårt
har du nåra goda råd
innan klockan byter år


Höst & regn & kallt som smer. Inte kul alls. Hösten är väl okej men man kan väl skippa regnet?
Vi hade fotografering idag. Inte nöjd alls, men det blir man ju aldrig så..
Har egentligen inte så mycket att skriva, så ska göra nåt vettigt istället. & nåt vettigt just idag är att plugga på trafikgrejsen & dammsuga. Sen får vi väl se vad som händer.

Kent, ni håller mig vid liv.

 

/M

 

RSS 2.0