Nikki & Jessica



Lite smått avundssjuk på dessa två. Så snygga!

Nikki Reed
Jessica Alba

fikabilder från igår






[mer bilder kommer nån annan gång när jag fått lite bilder av Majsan. dom är sååå himla heta!]

Valborg!

Hej på er.

Ligger faktiskt hemma i soffan och degar och skulle lätt kunna gå och lägga mig i sängen för att sova redan nu. Är så sjukt trött! Så antar att det blir sängen tidigt ikväll, vilken trevlig Valborg! Men jag ska väl inte klaga, valde ju faktiskt själv att sitta hemma med mamma och pappa istället för att åka till Hultsfred och umgås med Amanda och hennes gäng. Kände att jag är alldeles för trött för att åka någon stans, och så gjorde mamma exotisk bricka vilket man inte kunde skippa. Mums! + att min fot är helt felskapt idag. Det gör svinont! Spelade fotboll igår efter att ha varit uppe på berget och fikat, och när jag var hemma igen ömmade det lite i fötterna, och nu i morse var jag svullen på vänsterfoten, och det gör ont precis på den där knölen vid stortån ni vet? Det ger sig inte heller!! Dåligt! Går ju som en jävla anka!?

jaja.
Förövrigt tänkte jag ta ut mina aggressioner på att jag aldrig fått nåt kommunalt sommarjobb! Vad har Vimmerby kommun emot mig!? Känns som att andra bara tar det för givet att få ett jobb där, och det får dom ju med, såklart. Men inte får jag nåt jäkla jobb nån gång! Aldrig. Jävla oflyt hela tin'. Tror inte att det är meningen att jag ska kunna få några pengar så att jag har råd att göra något nån gång. Får väl stå i den där underbara kiosken i sommar igen, åh så kul! verkligen.

Nu ska jag tröstäta lite godis och hoppas på att min fot är som den ska i morgon så att jag kan springa ett varv, och kanske rida en sväng om jag nu lyckas övertala mamma.

See yah.

10.04.29

Ska hem och byta om lite nu innan jag och mina vänner beger oss upp på Garpe berget för att fika. Mysigt!
Bilder kommer nog senare ikväll eller i morgon!

Ha det fint! :) ♥



ungefär såhär kul har vi haft idag ;)

but it's gooood

Har precis varit ute och sprungit slingan i regnet. Feels good.
Nu ska jag hem och duscha en snabbis och sen kommer Majvor och Krille och så blir det filmmys.
Lär ju bli lite bråk när vi ska försöka få plats i en 90 säng ;) haha. Kan bli kul!


Lite bilder från idag när vi körde ihjäl med självutlösaren:






HAHAHA! Mina fina älskade vänner ♥ :)

the end

Har slutat för snart en halvtimme sen. Wunderful (är medveten om att jag stavde fel)

Snart är det lunch och sedan chill heeela dagen. Ska iof ha nåt möte med min mentor.. inte sååå kul kanske men det får la gå. Sen ska vi ut och skena slingan ikväll igen, och kolla AMU (boende till skolan här i Gamle typ)
Låter ju som en trevlig dag. Undrar bara vart solen är? humhum.

Bara för att jag inte har så mycket att skriva tänkte jag ladda upp lite roande bilder på typ... MEJ!!!!! WOHO! awesome.


Jag idag.


Jag igår.. ehe, HOST!?

niiiice

Sitter inne hos Maja och Kicken helt själv, och lyssnar ofrivilligt på "Genom eld och vatten" som några lyssnar på met flåöppet fönster, (men höj lite till vet jag, gör det. det är gratis idag!!!) och har precis kollat massa bussgrejs. Skulle kunna bli att vi är i Linköping men bussarna går inte riktigt som vi vill. Byte minst en gång och 70 års resetid. Skulle ju nästan vara bättre att gå! men bara nästan.

Har iaf gett upp det där nu och tänkte gå ut i det fina vädret och hänga med Morgan och Tobbe tills Moa är tillbaka efter att ha kollat lägenhet. Sen blir det nog nudlar, film och Anton Berg chokladägg. ANOMNOM!

Hörs i morgon! Puss!


Känner att det blir lite random bilder.. hade faktiskt tänkt att lägga upp någon snygg bild från idag men glömde kameran hemma hos mig... såå dååligt!!
Här är iaf katen min, Pumba. Han gillar vi. Ibland iaf.

the faker

Hallu.

Seg dag idag, och kände inte alls för att gå upp. Hatar att jag är så jävla trött idag.
Ska försöka att somna tidigt ikväll.. eftersom Maja och Kristin ska in till Västervik för att träna så är jag själv efter klockan fem, så jag ska in till Moa, låna en film och sedan sitta i min säng och glo på film hela kvällen. Eller halva blir det väl eftersom jag ska börja se den tidigt och sedan sova. götttt. Nästan så att jag längtar.

Snart är det lunch, och sedan bara två lektioner kvar, hejaheja!




run run run

Hej på er!

Lite stolt över mig själv, och Maja, och Kicken med såklart, men mest över mig och Maja! Vi har nämligen sprungit (och Kicken springer jämt så det är jag van vid ;)) Vi sprang slingan, som är 2,4 km om jag minns rätt? Nån stans ska man väl börja? Så nu mår jag riktigt bra! Så jävla skönt! Ska försöka tvinga mig ut för att springa på onsdag igen, för fy vad bra man mår efteråt, typ sådär ganska lång tid efteråt, för precis när man sprungit så vill man helst dö, med tanke på min dåliga kondis och mina jävla vader som känns som bly när man skener. Inte kuuul.

jajaja. Nu så är det dags att dra hem för en dusch, och sen så någon film! Har fått fram nått beroende med att se film innan jag somnar.. inte bra. Igår började jag se "Bröllopsfotografen" men den sög mitt rövhål så jag bytte till "Helens små underverk", lika bra varje gång! :)

Vi hörs i morgon! :)
(ska förövrigt tigga lite godis av Moa nu såhär efter träningen, mycket passande tycker jag!)

Godnatt!

monday

Jag kan vara den tröttaste i Norge! och huvudvärk har jag med.. knåda knåda.

Maja och Kicken har sovit en stund och jag har suttit och glott rakt ut. Kicken har fått någon slags energikick av att sovit några minuter, och kör nu ihjäl. Maja skrek at hon vill ha en råtta, och ingen bryr sig ;)

Inte min bästa dag idag (känns som att jag aldrig har en bra dag?) Fick tillbaka kemiprovet idag, och det gick ju såklart skit, vilket gjorde mig på lite sämre humör. Fast det var ju rätt väntat, men ändå.

Hungrig är jag med.. såå dååligt!
Funderar på att hänga med Kicken att springa spåret ikväll? Vore så jävla skönt! Men frågan är om jag verkligen orkar med mitt huvud och allt. menmenmen, det får bli som det blir.

Peace out.


(Har precis lärt mig hur man gör ögonen sådär overkliga. därav bilden.)

H&M outfits










for the sun

Good morning sunshines! :)

Vädret är kanon och jag ska ut och bygga ihop studsmattan för att sedan ligga på den och flöta lite. Såååå nice!
Har dock en del annat att göra.. tex som att städa, packa, hänga tvätt, bädda rent och plugga.. inte kul. Menmen, får satsa på att göra det lite senare!

Vi hörs! :)

hugs.


[bild tagen igår.]

Älskling det vi mest av allt vill ha är någonting som aldrig kan bli vårt






Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av

today

Hallu hallu!

Känner att det varit lite dåligt med uppdatering här idag.. illa ju!

Dagen har iaf sett ut ungefär såhär:
Gick upp och tog en dusch (ååååååh, anteckna!!!!!!!!!!) och efter duschen tänkte jag att jag skulle testa på någon ny frilla, tydligen.. Så jag började rulla ihop håret lite hux flux och satte upp det med hårspännen, fönade lite och gick sedan runt med den där frillan ett bra tag. Bra att jag bor på landet så att man inte blir sedd, mamma sa nämligen att jag såg förjävlig ut haha. Resultat? KATASTROF! haha! Bara att hänga huvudet över badkarskanten och blöta håret igen!

Nåt mer som är värt att anteckna är ju såklart att jag körde lite bil idag, och det gick för en gångs skull awesome!

Jag och min vän Amanda har nyss varit ute och tagit lite kort, vilket vi nästan gjort hela dagen, + ligga i sängen och glo! Och kollat på filmer som vi gjorde i sjuan! HAHAHA! Morgans röst kan vara den ljusaste jag har hört! aw ;) Måste ta med den filmen till Gamleby i morgon och visa Maja och Kristin. (Ni borde vara helt exhalterade nu!?!??!)

Och nu mina vänner sitter jag och halvt kollar på GPt. Fast egentligen inte, har fullt fokus på datan..
Men hade tänkt att kolla på tvn snart iaf, frågan är bara vad? Melennium eller GP? eller inget utav det? hum.

aja, vi hörs la :)

HUGS!



Katen var med oh tog kort.

Prillan!

Helt körda!

[Lägger upp några fler bilder lite senare]

smile like you mean it


Åh, nejmen hej! känns som att jag tryckt fram det där leendet. (haha, Maja, tänk dig kaninljudet när kaninen skiter "hhyyyyyyyyjhh" ;))

Kände bara för att slänga upp någon bild som jag inte visat förut, eftersom jag på senare tiden lagt upp samma bilder om och om igen. Ska försöka ändra på det.
Sen så tänkte jag väl bara säga godnatt och typ berätta att Amanda kommer i morgon, och att jag hoppas på bra väder och en promenad, kanske några knäppta kort, och att jag orkar plugga, för det är ett måste!
Har lite lust att plocka fram studsmattan också.. men njaaaa. mamma kommer köra samma ramsa som vanligt; "nääe, det är för blött och du förstör gräsmattan. lalala"

jaja, whatever. Nu ska jag försöka sova, men först ska jag doppa mina irriterade läppar i vaselin, bara så att ni vet!

Godnatt ♥

kurr kurr

Sitter och kollar på top model och är vrålhungrig! Mamma har precis åkt iväg för att hämta pizza, anomnom!

Fick precis ett roligt samtal! Tror till och med att det var Amandas kompis som ringde? Lite pinsamt ja..
Amanda brukar ju ringa till mig från alla möjliga nummer nu för tiden, för hon har inga pengar på mobilen just nu, så jag var helt inställd på att det var hon när jag svarade. Samtalet löd ungefär såhär:

Jag: aa hallå?
Hon: Hej! Du vet den där blåa jackan från Monki som du vill ha?
Jag: eh aa?
Hon: Jag har hittat den nu!
Jag: ehm, jaha..?
Hon: jaa.. du låter så borta, har det hänt nåt?
Jag: va näe.. vem var det sa du?

Det störda var att jag var så inställd på att det var Amanda och jag har snackat om en blå jacka från Monki som jag vill ha, så jag fick inte riktigt ihop det när det inte lät som Amanda. haha. Tänkte typ; "Vart fan är Amanda nånstans eftersom hon är på Monki?" och efter ett tag började jag fundera på om det var Maja eller Kicki jag pratade med, men fick inte ihop det då heller. haha, pinsamt!


Nu är top model slut och nu är det nåt matprogram på tvn istället, vilket påminner mig om hur hungrig jag är! Nu måste mamma komma snart innan jag dör!!! Ska nog gå ner och typ göra saft.

See yah.

såå dååligt

Tänkte skriva nåt sånt där tråkigt inlägg igen innan jag går hem till mig, bara för att jag uppdaterat så dåligt idag.

Hatar att jag har engelskaprov i morgon för det kommer gå såå dååligt! Känns som att jag blivit sämre på engelska än vad jag någonsin varit innan!? illa.

Har fixat boende i Linköping så att Maja och jag kan börja söka praktikplats, eller nu blir det väl troligtvis inte så bara för att jag ska till Gyro några dagar under praktiken och inte så kul för Maja att bo helt själv hos min kusin.. Önskar att jag skulle kunna åka till Gyro någon annan gång mest för Majsens skull, och för att det blir så himla krångligt nu. Men den veckan skulle ju passa så bra och vill inte ta ledigt från skolan heller. Såå dååligt!
Bara att börja leta praktikplats i Vimmerby. Helst skulle jag vilja slippa hela praktiken.. vore rätt skönt.

Jaja. Borde väl gå hem och plugga lite annat än gloser, för det är det enda jag pluggat på.
Vi hörs i möra.

Puss va.

10.04.22

Känner att jag är rätt så less på det här kalla vädret! När ska det bli vaarrmt? Det har ju tom snöat idag med :( inte ok.

Bara svenska kavar och det blir att se på film, awesome! Sen måste jag plugga engelska heeeeeeelaa dagen. Skoj!
Känner att det här kan var det mest meningslös inlägget någonsin, för jag har ingenting att dela med mig om egentligen. Kan ju alltid säga att jag inte är på mitt bästa humör idag, men är jävligt glad för att det är fredag i morgon och att det är min älskade mor som hämtar.


and it burns, burns, burns

det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt

Sitter som vanligt hos Maja och Kicki.
Hela gänget sitter ute i köket (hela gänget består idag utav; Maja, Kicki, Amanda, Amanda och Moa) Känner mig ju liiiiiiiite jävla tråkig när jag sitter här, men känner ungefär så här att fan med allt. Har ingen speciell anledning, men bara för att.

Utvecklingssamtalet gick väl bra idag, om ni ville veta. Hatar min mentor lite bara. Hon är så.. seg, trög och torr! Lite humor kan man väl ha? Sen känns det ju verkligen jätebra när hon sätter så jävla höga krav på mig när jag inte orkar med mina egna krav och när jag inte orkar skolan över hubud taget snart!
Rektorn var med i början med, och vi snackade byte. Ska få nåt studieuppehåll eller vad det nu hette? så jag ska ansöka till gyro och sen har jag hela sommaren på mig att bestämma mig, skönt. Ska även till gyro några dagar under praktiken och se lite hur det är. gooooood.

jahajaha. ska väl hitta på nåt annat. Borde egentligen fetingplugga, men det får bli i möra.

HUGS

M

Hallåååååååå.

Innebandymatchen gick bra igår! Gjorde dock inga mål och insåg också vilken dålig kondis jag har! Herre!
Men vi vann med 11 - 6 om jag minns rätt, awesome. :)

Nu är det så att jag måste plugga (hata hata) och vid tre kommer mor och far för utvecklingssamtal. Rektorn skulle också vara med tydligen, så jag har väl gjort nåt dumt ;o lite nervös faktiskt..

Förövrigt så håller snön på att smälta bort nu, heja heja! Det får gärna bli varmt med!


???????????????

Tyckte att det såg lite mulet ut idag och blev lite småsur när jag precis vaknat och låg och försökte kika mellan springorna i persiennerna, sen beslutade jag mig för att det var dags och gå upp så jag drog upp persiennerna, och vad fan får jag se om inte SNÖ!?!?!?!?! VAFAN ÄR DET HÄR!? Stod och gapada och bara glodde rakt ut i evigheter innan jag drog ner persiennerna igen och beslutade mig för att jag inte ska dra upp dom idag.

HATA SNÖ!!!!!!

Förbannad

Är förbannad för alla jävla slarvfel jag gjorde på det där jävla provet som kändes så bra.
Och så är jag förbannad för att jag inte kan sätta fingret på vad jag känner/vill. VAFAN!?!??!!?!?!?!?!?!?
hfkjdsnflkdsnmflksndflkndslkfndslngengiewngoinewif!!

För en liten stund sen tänkte jag gå hem och slå i en vägg, men nu har jag pratat med mor min och Kicken har gett mig lite ryggkli, och Maja är rolig.  ♥
Så nu är jag ganska så lugn igen, men fortfarande arg.

Ska hem och plugga om en liten stund, sen blir det Billys pizza (bara för att det är blodouddingäckel idag) med Maja, Moa och kanske Amanda? Och efter den trevliga middan så är det innebandymatch. Gosh, hur ska det gå?
Hoppas att jag är ännu argare då och slår alla jag kommer åt på benen :D
Nejvars, hoppas att det går bra, annars lär jag vara arg. Orka vara misslyckad längre?

jaja.
Vi hörs la i morgon. (Längtar tills i morgon för då kommer bästa vän och mor och far. Ska däremot ha utvecklingssamtal, inte kuuuuul.)

Pöss!


Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar



Gråt ut kära du
det är lika bra
och ”tyck synd om mig nu”
det var det sista du sa
spar plats åt nån annan
och låt det vara tomt
för när man ser att det blöder
det är först då det gör o
nt


[Melissa ♥]


Grattis!

Tänkte att jag alltid kunde lägga ut lite bilder här och säga grattis, eftersom Morgan fyllde år igår :)

blablabla

Bara för att Maja och Kristin säger att jag är så dålig på att uppdatera så tänkte jag göra det nu.
Saken är den att jag inte har någonting att skriva om, så här kommer massa ointressant skit :)

Maja och Kristin ligger nu i var sin snäg och sover. Kicken sover iaf. Maja ligger och fjösar, pillar sig i håret och skriver sms. Hennes mage kurrar också! hehehehehe :pPppPPPpp ;)

Jag har nyss varit och snackat med Sofia (mentor) och bestämt tid för utvecklingssamtal, och fick också läsa min omdömen, kulkul. Fattar inte att kemiläraren sa att jag kunde nå de högre målen? haha wtf? Jag suuuuger på kemi. menmen. Ska väl troligtvis inte gå färdigt kursen. På tal om byte så pratade vi lite om det med och hon tycker ju självklart att jag ska gå kvar. Oh förretsen så tycker jag att någon annan kan ta det där jävla beslutet om jag ska byta eller inte, för det pallar knappt jag. (känner att jag kommer få panikångest direkt efter att jag bestämt mig)

äsch, slut på det seriösa jobbiga.

Moa var precis här, men hon skende iväg igen..
När hon kommer tillbaka ska vi iaf ner till ica och köpa glass! om jag nu har pengar till det. Väldigt dåligt på den fronten assssssåååååå.

På tal om pengar så har mitt kanske sommarjobb ringt!!!!1111 Men jag missade det samtalet.. duktigt. Nu har de ingen telefontid förens på måndag!? det är ju en hel vecka kvar! Men de borde ju höra av sig igen? Hoppas hoppas hoppas att jag får det jobbet! Vill inte jobba på kiosken i år igen :(

Nu är Moa tillbaka och Kicki ska inte med til ica för hon ska städa.

Tänkte bara säga en sak till, att jag vill ha kväll typ nu så att jag kan kolla färdigt på "Nycklen till frihet".


bild i repris, weeehuuuuu. (oh btw, Maja och jag försöker låta som en älg.. det går ju sådär.)

awesome?


Ungefär såhär känner jag nu. Hatar plugg och allra mest datorkunskap och svenska. Det kan ta sig i röven! :)
Har i alla fall hunnit med att; göra klart djurkunsakpen (det enda som är lite kul), pluggat engelska glosor till provet på fredag, försökt mig på en svenskagrej som jag skulle gjort klart under lovet, börjat på någon annan svenska grej som jag inte lyckas bli klar med, och intervjuat mamma och pappa till datorkunskapen.. (intresseklubben antecknar) Ska bara skriva klart allt. orkar jag det? nej. Fattar jag hur man ska göra ens? nej. Låter ju awesooomee. Tror jag skiter i det helt enkelt. Ska prata med Lisa och fråga hur man ska skriva datan och fråga Kicken och Maja hur de gjort på svenskan. Men aah, orka svenska :( Ska ju ändå gå om den kursen nästa år!?

Nu ska jag ta mig fan så på tv, så det så! Sen är det nog bäst och byta om och packa, ok?

Ha det finfint!

söndag

Morsning!

Ställde klockan på åtta men var ändå inte uppe förens halv tio? Dååååligt.
Nu har jag i alla fall duschat och fixat lite och nu är det plugg som gäller. Himla kul, verkligen.
Har en hel del att plugga på eftersom jag feting struntade i att plugga igår. Duktigt.

Blir väl en hel del städande och packande idag innan jag åker tillbaka till Gamleby. Känner inte för det alls.
Känns som att jag är där för ingenting.

jajaja.
Plugga var det ja..

Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner Sjung om de gånger vi delade ett liv med en blick


Godnatt.

I din värld av mörkret syns dina brister, mina fel Som sprickor där ljus kan tränga in

Hallå!

Inte haft tid att skriva nåt idag eftersom jag sov rätt länge och åkte ut till syster direkt när jag vaknat.
Fick mitt hår klippt och hyrde film och övningskörde på vägen hem. Lite kul ;) Glad över att jag inte körde in i stolparna när jag för första gången skulle svänga in på gården. Mamma satt brevid och skrek: "INTE SÅ FOORT! INTE SÅ FOOORT!" hehe. Så kan det gå ;)

Ska satsa på att göra lite svenska nu, och senare ikväll med det mys med mami. God mat och film mys nu när inte pappa är hemma. Känns ju snällt ;)


see ya :)


Bild från igår kväll.

Friiiidaaayy


Om en stund kommer min vän Amanda hit, himla trevligt! Sen blir det hemmagjord pizza och mys. yey awesome!
ja gillare ja.

Blir en fet utgång ikväll. Fågeltornet ska vi till! uuuh, grejer det ;)
Vi ska ut och ta kort och lite sånt dära trevligt. Det märks ju om vi blåser bort eller inte. (hoppas det, hihi)
Nästan så att jag tror att huset snart flyger iväg (bara nästan) Det får gärna sluta blåsa tills ikväll.

Planerar också att äta upp den feta godispåsen jag köpte idag (eller ja, jag plockade ihop och mamma betalade) + lite popcorn? yey awesome! ;) Det kanske hjälper mot den där rösten i huvet som säger "du måste plugga du måste plugga" (orka?)

jajaja. Dags att börja med maten!

Ha en fin fredagskväll hörrni! :)

And the things in my head are slowly driving me crazy


Var i Hultsfred vid nio och trodde att jag skulle dö av nervositet, men när vi väl satt inne i soffan hos rektorn så var jag ganska så lugn. Han var himla trevlig! (och rätt snygg.. ehe) och vi satt och prata i någon timma. På nåt vis kom vi in på hästar? haha. jaja.

Antar att jag nästan har betsämt mig för att byta nu.. Har med mig ansöknings blanketter och sånt hem.
Vet inte riktigt hur det känns nu. Både bra och dåligt?
Bra för att; Hela skolan verkar awesome och jag tycker verkligen att media och allt sånt där är kul, och det skulle faktiskt passa mig. Sen har jag ju Amanda där med, vilket känns skönt att veta att man känner någon när man börjar.
Dåligt för att; Jag älskar allt Valstadfolk och kommer att dö utan Maja och Kicken. (Måste ta mig till Gamleby väldigt ofta för att träffa dem!) Sen så har jag tre år med skola framför mig igen istället för två. Just det gör väl inte såå mycket kanske men när mina bästa slutar, som jag vill göra massa kul med efter studenten, så har jag ett år kvar. Det suger verkligen.

Men äsch, allt ordnar sig till sist, right?

Tankar

Knappt suttit vid datan idag, grattis! ;)

Nu har jag börjat att bli skapligt nervös inför i morgon. Aaahh! Lär ju aldrig kunna somna ikväll?
Hatar att bli uttittad och det är ju precis vad jag kommer att bli i morgon när jag ska till en skola där alla känner alla typ. åh herre, kommer jag verkligen överleva det här?
Nejdå. Riktigt så farligt är det inte. än.
Men antar att jag kommer vara så nervös i morgon att jag bara vill spy, om jag känner mig själv rätt.
När jag numera blir nervös för att åka buss liksom. (Skakade idag när jag satt mig på bussen, wtf? :o vad är det med mig egentligen? Jag tror att jag har börjat bli folkskygg eller nåt! haha, vafan?)

Humöret mitt är väl lite lite liiiite bättre nu än vad det var förut iaf. Vore ju bra om jag var på bra humör i morgon, kan bli lite jobbigt annars. Då lär jag ju tycka att Gyro är skit, eller nåt i den stilen.

Hänger inte riktigt med på det här med mitt humör. Ska det verkligen svänga så här mycket? Det är ju som en jävla berg - och dalbana! (om inte värre?) Jag kan verkligen gå från skitglad till skitdeppig på bara någon sekund för ingenting? Och ena dagen kan jag tycka att allt är underbart och nästa dag att verkligen allt är skit. eeeeh?
Just precis exakt nu är det lite jobbigt.. Känns som att mitt humör påverkar mina val. (om jag ska byta eller inte?) Och jag vet ju att mitt humör har påverkat en hel del andra "val".

Äsch vafan. Juste exakt precis NU så orkar jag inte bry mig heller. Nu ska jag gå till sängs och fifilura på lite grejer.

Godnatt!


Det kallas tvivel, det där som stör Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör


Är nu hemhemma och sitter i nya datarummet, lyssnar på fina Lasse, har huvudvärk och är hungrig..
Av någon konstig anledning vill jag tillbaka till Gamleby.. Känner för att vara med Maja och Kicki och busa ihjäl..

Nu insåg jag också att jag inte orkar sitta här och försöka tröka ut nåt att skriva så jag skiter i det helt enkelt.
(om ni undrar så är jag inte på mitt bästa humör idag och jag känner mig bara allmänt konstig..)


Arslen ♥

Bilder från dagen

Ska bort till Moa om sådär tio minuter för att äta. Får bli soppa eftersom skolmaten inte är den godaste som finns idag.

Här kommer iaf lite bilder från cykelturen idag! ;)





Åh men hett ;)




♥ fina ni.

Den bilder får avsluta! Nu måste jag skena bort till Moa.


Pyss.

just nu..



Steker på en filt med Maja och Kristin. Älskar vädret! :D
(lite svårt att bedöma hur bilderna ser ut här ute i solen.. men antar att jag bjuder påt om det ser förjävligt ut! ;))

love it

Hej på er! :)

Vädret är awesome, provet gick fetingbra och vi har slutat för 70 år sen! Kan knappast bli bättre? ;)
Har suttit ute och stekt i solen nästan hela dagen och nu ska vi ta cyklarna till ica och ta ut pengar så att jag kommer hem i morgon. Fick ledigt från sista lektionen och ska prata lite med Frida så att jag kan ta bussen som går vid 14.03. Så i morgon är jag hem hemma igen vid halv fem någon gång :) Gilla gilla.

Nu blir det ica!


Hett ;)

Gosh! Värre bilder kommer nog senare ;)

Pluggdag

Atjeni!

Har precis fikat och busat ihjäl med Maja och Kicki. haha, fina venor :)

Nu har jag i alla fall slutat och ska nog hem och plugga småföretagande.. *suck*
Antar att det blir plugg mest hela dagen idag.

Senare ikväll ska jag röra på fläsket mitt och spela innebandy. Gött! :)

jajaja. Drar väl hem till mig nu, så det här blir nog kanske sista inlägget för idag (eftersom jag inte har internet hos mig). Men vi hörs i morgon igen!

Take care!

Tacos!

Gosh! Idag är jag trött.. Hatar att jag aldrig kan somna om kvällarna nu för tiden! Om jag ska lyckas somna direkt istället för att ligga och vrida och vända på mig i 70 år så måste jag vara riktigt jävla trött! Så antar att jag kommer somna som en smäll ikväll! skönt.

Mat om sådär en kvart, och skulle göra mycket för att äta Tacos idag med, för idag är det korv (som vanligt) i skolan. BLÄ.

Tänkte i alla fall slänga upp några bilder från igår (i brist på andra bilder och annat och göra), blev inte så många utan mest på massa tallrikar fulla med tacos (åh vilka roliga bilder!)



*dregel*

sun

Glajjerna på under prommen, älskar vädret!
Blev visst att jag köpte en glass med, så nu skippade jag skolmaten och väntar tills Tacosen vid sju istället.

Nu ska jag hem till mig och plugga småföretagande! Kan inte minnas om provet var i morgon eller på onsdag? hm..

Bilder från tacoskvällen kommer troligtvis senare!


Pöss!

vår!

Eftersom det är så fint väder idag ska jag nog allt följa med Maja och Moa till ica för att få en liten promenad, kan behövas! Ska in på fritid och fixa så att det blir Tacos ikväll istället för skolmaten. Kommer bli en awesome kväll som får mig att tänka lite andra tankar. Skönt! :)

Vi hörs la senare.

Hugs!



För att liva upp det hela så lägger jag upp en bild på fläskisen Pumba och Prips.
haha, lite kul ändå? ;)

att dansa och slåss



Har kemi om en liten stund (vilket känns ganska så onödigt när jag kanske inte ska gå kvar. Jag hatar kemi dessutom. Mest för att jag failade på provet.)
Annars så är jag sur idag, på allt och alla.
Och jag hatar lite att vara här nu. Vill hem hem hem.
Hatar det mesta helt enkelt.

ingen himmel räcker till
ingen himmel räcker till
ingen himmel räcker till

Dagens




back to Gamleby

Åker tillbaka till Gamleby om en halvtimma (mer än en timma tidigare än vanligt). Känns ju verkligen jättekul.
Ska sitta på rummet och glo in i en vägg hela kvällen. Är inte på humör att gå nånstans..

Får väl ägna mig åt att plugga och kanske se en film?

Vi hörs i morgon igen!
hugs.




Oh baby baby be mine

run run run

Hade en riktigt jävla dålig kväll igår, usch! Just därför är jag inte på strålande humör idag, men helt klart bättre.
Jag har slutat bry mig så mycket om sånt här (även om det är jävligt konstigt..) Just nu finns inte så mycket som jag kan göra och därför tänker jag inte vara nere i flera dagar efteråt. (antar att ni inte fattar nånting.)

Nog pratat om det.

Nu ska jag packa resväskan, och städa mitt rum.
Ikväll åker jag tillbaka till Gamleby och skolan. Konstigt nog känner jag inte riktigt för det.
Hatar att vi har massa kemi i morgon och funderar nästan på att skippa den lektionen? (nja, kanske inte.)
Hade varit bra om jag hade kunnat kolla Gyro tidigare så att jag hade bestämt mig, för nu skiter jag nästan fullständigt i de ämnen som jag inte kommer läsa sen om jag börjar på Gyro.

Ska inte göra så mycket mer än att städa idag. Plugga möjligtvis. Borde plugga, men fan så tråkigt.

fanfanfan

Min kväll är härmed förstörd och jag vill inte skriva mer ikväll.

Nålens öga spelas på repeat nu.



Nån står i porten
och andas rök
skuggan över gården
når in i vårt kök
Här kommer rädslan, gamle vän
När alla fjärilar i magen vaknar upp
Viskar välkommen hem

 

Jag räknar tre, fyra, fem
(ljug för mig, ja ljug för mig)
Det är inte slagen som känns
(ljug igen)
Det går en osynlig gräns
(ljug för mig, ja ljug för mig)
genom ögat på nålen

 

Nån står i dörren
och lyssnar stum
skuggan över tröskeln
når in i mitt rum
Här kommer rädslan, nu igen
När alla fjärilar i magen nålas upp
till ett mönster på min säng

 

Jag räknar tre, fyra, fem
(ljug för mig, ja ljug för mig)
Det är inte slagen som känns
(ljug igen)
Det går en osynlig gräns
(ljug för mig, ja ljug för mig)
genom ögat på nålen

 

Jag räknar tre, fyra, fem
(ljug för mig, ja ljug för mig)
Det är inte slagen som känns
(ljug igen)
Det går en osynlig gräns
(ljug för mig, ja ljug för mig)
genom ögat på nålen


(kent, ni håller mig vid liv ♥)

Fläskdoris

Jag kan nu vara den mättaste i Norge..
Har ätit tacos för en liten stund sen(var fortfarande mätt efter tacobaren) och åt alldeles nyss en pannacotta.
Heeeeeeejj fläskis! Känner mig uppsvälld som en katt, som Pumba ungefär (katten min). Han är tjockis. ;)

Nu är frågan om man ska ägna sig åt att ta lite bilder eller förflytta röven till soffan och kolla tvn.
Går det nåt bra på tv ikväll ens? Någon som vet?

Vad hittar ni på ikväll? :) (nu får ni gärna svara annars blir det hela lite fjösigt.. skriv vad som!)



Shopping @ Bikbok

Dagens shopping;








Jeans - 200kr (reapriser)
Topp - 100kr
Linne + Jeansleggings 100kr

+ toffsar och hårnålar.


(Bilderna ger inte kläderna rättvisa, men ni lär ju få se dem på och allt snart. ;))

Hemma från Linköping!

Hallu!

Nu är jag hemma igen från en trevlig dag i Linköping. Vädret var väl sådär men sällskapet var great! :)
Amanda min vän och jag gick som utav en slump in på Bikbok där det var rea (passande för min plånbok) och där hittade jag en hel del fint!
Lite senare kom Anna och gjorde oss sällskap, och vi drog iväg och åt på Taco Bar.

(Bilder på vad jag shoppat kommer snart, nu ska jag äta Tacos. Igen. Anomnom ;))


My sister's keeper

Såg "My sister's keeper" för en stund sen. Fin film! Grät lite grann, fast mer efter filmen, hah?
Helt klart sevärd!

Ska nog gå och borsta gaddarna nu och sen försöka sova. Hoppas att Amanda känner likadant.
I morgon blir det att gå upp tidigt! I alla fall vid åtta. Ska ju iväg till Linköping.
Hoppas på en fin dag i morgon, och att jag hittar några fina brallor.

NattiNatti!


Monki

Hittade några fina linnen på Monki :)


show me all that I could be

Vaknade runt halv elva idag och sen dess har jag suttit och glott på tv och in i en vägg ungefär!
Lite jobbigt att vara ensam hemma med en snickare, utan internet dessutom.. Men nu är allt klart, och han har åkt hem och jag har internet igen. Alla nöjda och glada.

Känner att jag borde städa mitt rum eller plugga. Har inte lust till nåt utav det..
Amanda min vän kommer iaf om lite mindre än en timma, så då händer det ju nåt iaf. Har dock ingen aning om vad vi ska hitta på, men i morgon blir det Linköping för att inhandla några jeans eller nåt liknande. :)



I don't see clearly can't feel nothing no
Can't you hear me?

ångest

Ligger och lyssnar på Guldgossen och har "byta skola ångest".. Just nu har jag absolut ingen aning om vad jag vill!
Ser bara allt negativt och skulle vilja skita i allt och bara typ forsvinna eller nåt. Flytta till nåt udda ställe och vara arbetslös resten av livet. Sounds great!

Undrar vart allt det här kommer sluta egentligen? Vet inte om det är för att jag är nervös, eller för att det skulle bli så jobbigt att byta eller om det är att jag inte är lika sugen på att byta längre?. För jag blir nästan mer och mer osäker för varje dag.. Bara en vecka kvar tills jag ska åka till Gyro och kolla. Hoppas också på nåt sätt att det är skitbra! För jag har delvis gett upp allt i Gamleby.

jajaja. Ligger i alla fall inte och gråter floder ikväll. Det är väl possitivt antar jag.
Har bara sån jävla ångest. USCH!

när planeterna stannat

Har ägnat hela dagen åt att bara sitta vid tvn och göra klart hemprovet i matte. Morgan och jag satt nog en timma minst med samma uppgift! haha. Men nu så har vi allt klurat ut det ;)

Ligger just nu och pratar med Amanda i telefon och lyssnar på Familjen - När planeterna stannat, den gillar vi!
Känner att jag somnar snart, men känner inte för att sova.. som vanligt ungefär.
Ska nog ligga och lyssna på fin musik och läsa texter innan jag somnar, Everywhere I go med Lissie bla. Är lite kär i den låten nu :)


jaja. Godnatt fina ni :)




good morning sunshines!

Morsning! :)

Idag är humöret på topp än så länge! Lovely.
Vaknade runt halv nio av att någon sågade ihjäl på nerevåningen och kom då på att en snickare ska vara här idag och lägga golv mm. Så nu är det bara snickaren och jag ;) haha. Ska nog ringa Morgan snart så att jag slipper vara själv med snickarn'. hehe.
Började iaf dagen med situps och sånna där sexiga rumplyft ni vet? + lite andra grejer. Feels good.
Sen blev det en god frukost som innebar två rostade mackor och ett glas oboy. Mums!

Nu tror jag att jag måste ner och dra ur internet! (det ligger där han ska lägga golv..), så vi hörs senare!

Ha det fint!



Jag idag.

and I fall on my knees..

Har precis kollat på Grey's för första gången på länge. Tycker dock att det inte alls är lika bra längre.

Ska titta på tvn ett tag till, och sedan blir det sängen.
Tänkte bara tipsa om en fin låt som jag hörde på Grey's;

Everywhere I go - Lissie




Puss och godnatt!

för en lång lång tid

Nu är jag hemma igen! Kom hem för kanske en timma sen och har suttit och försökt göra matten och svenskan. Matten gav jag upp direkt på och ringde istället Morgan och bestämde med honom att vi ska plugga matte i morgon. Great!
Svenskan sitter jag och försöker göra nu men kommer ingen vart.. Får väl försöka bli färdig med den någon annan dag för nu orkar jag inte mer. Ska istället ställa mig på Orbitrecken och springa en halvtimma och sedan ta en välbehövlig dusch! Efter det blir det tvmys resten av kvällen.

Har även fixat så att jag har två veckor på mig att bestämma mig om jag ska ta jobbet i kiosken eller inte. Hoppas att jag får jobb någon annan stans i år! Är inte så jättekul att stå i en kiosk och glo hela dagarna, och göra bort sig dessutom. (det är jag ganska så bra på vill jag lova)

Ha en fin kväll hörrni, så hörs vi kanske sen :)

Puss!


sur

Ligger i soffan hemma hos syrran här i Vimmerby och har ganska tråkigt. Trodde att jag skulle varit hemma nu men icke. Blir kvar här tills ikväll... Det gör mig sur eftersom jag hade planerat att plugga och ut och ut och springa idag. Har jag tur så kanske syster skjutsar hem mig lite tidigare annars är jag väl hemma runt nio tio..

Blev på dåligt humör nu när dagen inte blev sm jag planerat och känner mig bara allmänt sur.
Måste ringa till kiosken och säga att jag ska jobba i sommar, eller att jag inte ska jobba, eller, göra allt lite krångligare och säga att jag sökt jbb på andra ställen och fråga om han kan vänta tills jag fått svar från det viktigaste,vilket är om kanske en vecka.
Varför ska man få reda på om man får jobb i sommar så sent för?

jaja. Känner mig för sur för att skriva mer nu, så vi hörs väl ikväll..
(tråkiga inlägg utan bilder jag vet, men ska fixa det när jag kommer hem.. eller försöka iaf. (om jag kommer hem ens...))

hugs.

..

Blir kvar i Vimmerby inatt så att ni vet.
Vi hörs i morgon!

Ha det fint :)

@ syster

God morgon! :)


Idag har jag gått upp tidigast på länge! Klockan sju vaknar man av att två små ungar ligger och viskar bara en bit ifrån en.. De viskar ju inte tyst precis.. Kuuuul! jaja. Det gör :)
Har precis sett Avatar nu för första gången! Grattis! (lite efter kanske) Den var faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle va!

Ska nu fixa till mitt hår lite, och om en halvtimma ungefär kommer världens bästa knugor, Maja och Kicken! :D
awesome! Och sen ska vi äta pannkakor! awesome!

Ha det fint så länge så hörs vi ikväll!
HUGS!

Bye bye!

Åker iväg till syster yster nu så vi hörs väll i morgon kväll antar jag.

Take care! :)

Godmorgon!


Sitter nu i köket med Amanda min vän och försöker fixa en film. haha, ganska kul! (planerar att lägga ut den här om det går som vi vill!)

Hade massa planer på att gå ut och ta kort idag, men vädret är ju inte riktigt vad vi tänkt oss så vi får väl sitta inne och nörda med datorerna istället ;) Men först får det bli en välbehövlig dusch!

Ikväll åker vi ut till systra mi och sover där för att vara barnvakt i morgon. Kan bli trevligt!
Och i morgon kommer Maja och Kicken och hälsar på, hoppas jag? :D awesome!


Gammal men söt bild ;)

det kanske kommer en förändring





just some pics

Flöötaa

Hallu!

Har varit iväg och kollat på hästen som jag kanske ska börja rida och kom hem för en liten stund sen.
Sitter nu och flötar i soffan och känner mig onyttig. Har blivit lite för mycket godis och påskmust de senaste dagarna..

Blogglust har jag ingen just nu, så ska spela lite betapet ;) Sen får det bli att börja med hemprovet i matte. Älskar Per-Erik lite för de där hemproven!

See ya.

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Skulle nog inte kunna hitta någon rubrik som passar bättre än just den här.

Har precis samlat mig från en av dessa gråtattacker som börjat bli ganska vanliga..
Får någon konstig ångestkänsla och någon känsla av tomhet. Har ingen aning om vad jag sak göra ibland.
Haha, det här känns töntigt, men fan så svårt och jobbigt det är. Amanda min vän förstår nog allt vad jag pratar om eftersom hon varit med om ungefär samma sak själv.

Kände att jag behövde skriva av mig någonstans, och så tänkte jag att jag lika gärna kan skriva nåt här nu när de flesta redan vet. Eller ja, nästan iaf.

(ännu en gång, det här känns så töntigt.. på nåt sätt..)

Here we go;
Har för ett tag sen börjat fundera på att byta till Gyro. Ska dit den 16 april och träffa rektorn och kolla vad det innebär och lite och efter det är det väl bara att bestämma sig antar jag.
Vi kom in på det här när vi satt och åt och jag fick lite ångest över att jag kanske måste byta så snart. Har nästan ställt in mig på att gå om ett år, eller att gå kvar i Gamleby, men kanske blir att byta direkt. (om jag nu ska byta.)
Det slutade med att mamma och jag blev osams och att jag gick upp och la mig i sängen och kände mig tom.
Och sen kom mamma och lyckades träffa alla punkter så att allt bara släppte och jag började tjuta.
Det blev liksom att gråta - samla sig - gråta - samla sig, osv. Det värsta är verkligen når någon nämner det där med att lämna alla. Jag vill verkligen inte flytta ifrån alla dessa underbara människor som jag lärt känna!
Maja, Kristin, Olivia, Moa, Amanda, Tobbe och massa massa mer! Vill verkligen inte flytta ifrån Maja och Kristin. Helt sjukt att vi inte kännt varandra i ett år än! Det känns som om vi kännt varandra hela livet! Fy fan vad ni är bra, vill bara att ni ska veta det! Hade det inte varit för er så hade jag aldrig gått kvar, eller tvivlat på att byta. För ni kan verkligen få mig att må bra, och jag älskar er massor mina fina knugor ♥ :)
(åh herre vad text det blir! Tvingar er inte att läsa!)

Och sen har jag lärt mig så jävla mycket, och har förändrats så mycket sen jag började på Valstad, och det är jag så glad över! Har verkligen vuxit som människa! (Det känns verkligen bra att säga det, och särskilt när du säger det Amanda min vän :)) Är nästan säker på att jag hade varit någon helt annan om jag gått kvar i Vimmerby! Usch säger jag bara, AL var droppen! (haha ;)) Jag behöver en skola där ingen bryr sig.

Sen känns det som att jag misslyckats på nåt sätt.. känns som att det sitter folk och säger att "jag visste att hon inte skulle klara av det där" och liknande, men måste intala mig själv att det har jag fan inte! Hade klarat det fint om jag bara hade velat och om jag hade trivst (så kan det ju inte stavas? haha. det låter ju helt fel? men ja, ni fattar väl vad jag menar. trivas liksom.) (velat låter ju också helt fucked up men ja. ok, fine. det får heta och stavas så idag.)

Men jag kan ju inte gå kvar och vantrivas bara för att jag inte vill tappa kontakten med alla?
Maja och Kicki har jag bestämt mig för att aldrig tappa kontakten med, vare sig de vill det eller ej ;)
Och Gyro låter ju verkligen kul, och jag känner att jag skulle kunna bli något sånt där inom musik och media. eller?

Ibland känns det så himla självklart att jag ska byta och ibland så himla självklart att gå kvar, fast ändå inte.
Just nu lutar det mer åt Gyro och Hultsfred. Hur ont det än gör att erkänna det så är det så det är.
Och det skrämmer mig att jag inte vet hur länge till jag ska gå på Valstad..

Det finns inget bättre än svensk musik när man känner såhär.

Det finns inget annat som läker alla sår samtidigt som det får dem att blöda ännu mer.

Det gör så ont samtidigt som musiken lindrar, och man förstår.

Kent, Lars Winnerbäck, Håkan, Guldgossen

Ibland hatar jag att jag älskar er.

Påsk!


Har precis städat mitt rum och ligger nu i sängen och väntar på att mamma och pappa och alla syskon ska komma hem så att vi kan äta påsklunch och få varsitt påskägg! jumjum.
Adam sitter och spelar tv spel och jag funderar på om jag ska spela lite jag också.. hehe. Och lilla Agnes sitter ute i tvrummet och kollar på barnprogram. Ganska soft att vara barnvakt ändå ;)

Idag händer inte så mycket mer än att umgås med familjen. Trevligt!
Ska nog vara ute lite idag med eftersom det är så fint väder! Tänkte ta lite kort och kanske plocka fram studsmattan?
Blir nog en fin dag iaf!

Vi hörs mer senare!

Glad påsk på er :D


Gullungar ♥

pictures





By moi.

trött trött trött

Hallu! :)

Skulle lika gärna kunnat säga godmorgon nu eftersom jag nästan sovit hela dagen! Herre vad trött jag är!
jajaja.

Sitter just nu och kollar på "How to lose a guy in 10 days". Vet inte hur många gånger jag sett den nu! Blir nog aldrig trött på den filmen. Och Kate Hudson kan vara det snyggaste jag vet. Love her!

Nu kom Adam (min systers barn på 8 år, tror jag haha) och pussade mig på kinden och sa att det var mat.
hihi, så gulligt!

Vi hörs senare hörrni! Känner att jag har lite bloggning att ta igen! ;)

Partybilder

Insåg precis att ag inte hade så många bra bilder, men här har ni några iaf :)






Det får duga! Fin kväll som sagt :)
Nu ska jag käka godis!

See ya ;)

Lov!


Hallå!

Sitter inne hos Majsan och Krister (;)) och lyssnar på trevlig musik och är glad för att det är påsklov nu!
Gårdagen var askalas! Tur att Kicken var hemma den här gången så att Maja och jag har någon som ser till att vi kommer hem och inte behöver sitta och vänta i 70 år på skjuts när alla andra åkt hem, haha :)
Mitt rum mår nog sämre än vad jag gör idag.. Jag är mest trött men rummet mitt ser ut som ett bombnedslag och det ligger nudlar över hela golvet (okokta såklart) eftersom en viss Maja helt plötsligt var tvungen att äta för att hon var så hungrig när vi skulle sova. Så hon fick en snille och började käka min nudlar. Bästa var ändå "MATILDA, HAR DU INGA KRYDDOR!?".
Hade i alla fall den roligaste kvällen på länge, lätt! Tack för en fetingbra kväll brudar! :D

Nu ska jag snart hem och städa mitt rum och packa lite innan jag åker hem (runt halv fem..)
Lite bilder kommer upp ikväll!

Ha det fint!
PUSS!
RSS 2.0