work work

Hallå!

Ligger helt utdöd i sängen efter första dagen på jobbet. Dagen har bara rusat förbi, vilket känns skönt. Måste säga att jag har ett riktigt bra och roligt jobb, bara för att skryta lite. Nästan så att man längtar tills i morgon! (det kommer jag ångra att jag sagt i morgon när klockan ringer vid fem.) Så nu är jagt som sagt helt död! Näst intill i alla fall. Funderar på att ta en sprngrunda men satan vad trött jag är, och satan vad ont i fötterna jag har efter att ha gått hela dagen i ett par skor som är som inga skor alls, kan lika gära gå barfota! Så tänkte att det kanske blir lite tv, lite situps och sånt där och sen somna tidigt och springa i morgon när jag fått mig ett par ordentliga skor att gå omkring i.. Låter ganska bra.
Annars så saknar jag min pojkvän redan. Lämnade honom i morse och nu ses vi inte förens på fredag. Jobbigt det där ;) Men jag överlever väl. Hoppas jag.

Gårdakvarnar och skit.

Det här var då inte igår.
Känner mig inte "bloggvänlig" längre.. Eller nåt i den stilen, haha. Händer inte allt för mycket om dagarna faktiskt.. Börjar jobba på måndag. Känns väl bra, antar jag. Undrar bara vart den där sommarvärmen är nu när jag har sommarlov? Tur att man är utomhus när man jobbar i alla fall, om nu det skulle bli varmt någon gång.
Annars då? Jo, den här dagen är en skitdag, faktiskt. Hatar allt. Ångrar allt och lite till. Allt jag gjort och inte gjort. Ungefär. Skit på det. Orkar inte vara såhär. Först mår jag dåligt, sen mår jag mer dåligt just för att jag mår dåligt, och sen har jag ångest och mår dåligt igen. Sen till sist så bryr jag mig inte. Vet faktiskt inte vad som är värst. Att man bryr sig så jävla mycket om allting, eller att man inte bryr sig ett skit. Orkar liksom inte.
Aja, tänkte att det här ska bli mitt sista negativa inlägg,eller nåt. Vill ju inte skriva sånt här egentligen, men ändå så är det det enda jag kan skriva. Finns inga andra ord som funkar. haha. Förlåt nu slutar jag.
Ska lyssna på håkan istället, och mysa med världens bästa ovh tjockaste katt! (som för tillfället inte var så mysig. tack för den..)

Hörs och sånt!

jag måste varit nån annan innan jag kände dig.

Hej!

Ligger och lyssnar på Melissa Horn och sörjer att jag är världens tråkigaste människa. Varför har inte jag sommarlov nu? Varför är inte jag på party och har kul? Varför ligger jag bara hemma i min jävla säng och glor?
I morgon är det i alla fall skolavslutning, och jag antar att vi har svaret där. Känner inte för att vara uppe halva natten för att sedan gå upp vid fem och sen vara sliten/bakis på skolavslutningen. Känns inte så himla praty faktiskt. Så, jag sparar på party-krafterna tills på fredag! För då jäklar, då ska jag ha kul. Det har jag bestämt.
Godnatt med er. Nu ska jag krypa tätt intill min kärlek.

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker.

Fredag och jag gick och la mig och sov när jag kom hem från skolan. Kul tjej.
Har världens tråkigaste blogg också men orkar inte riktigt bry mig. Hade tänkt att slänga upp massa bilder men det blir nog snarare två.. Insåg att alla såg ut som skit. Kul det med.
Hur som helst, så har ni här två snyggingar från Siesta!
Oskar Linnros.
Och Maja Ivarsson!

Tröööööööööött.

Åh herre. Jag är helt slut idag efter en hel dag med hö-köre igår.. Verkligen en hel dag! Har nog fått motion för ett helt år nu, så ska väl inte klaga. Kan ju bara sitta och glo i ett helt år utan dåligt samvete nu. Hur bra är inte det?
Fick  mig även en fin bondbränna och röda axlar, fint.
Väntar nu på att skolan ska vara över så att jag kan åka till intersport och springa på löpbandet. Det är så man gör när man inte har ett eget! Eller så ska jag in och kolla så att mina löparskor (som jag fick av världens bästa pojkvän när jag kom hem från Siesta!) sitter rätt osv. Och sen, sen kan jag spriiiingaaa!

Bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

Heej!

Det är nu tredje och sista dagen här på Siesta!, och jag är sliten och vill bara hem. Men ja, man ska väl inte klaga antar jag. Struntade totalt i att gå upp vid åtta och äta frukost idag, utan sov till halv elva istället och tog en "dusch" i handfatet. Bara att få rent hår gjorde den här dagen mycket bättre.
Idag tänkte jag faktiskt inte göra allt för mycket. Ska väl se Daniel Adams-Ray lite senare, och filma något band som jag faktiskt inte vet vad de heter. Sen sak jag äta langos också, för det är ett måste.

Hur som helst. Gårdagen var riktigt jävla bra. The Sounds var helt galet och Håkan var så fin att jag grät. Började sakna min pojkvän ännu mer också. Tur att jag får sova brevid honom i natt då. Kunde faktiskt inte haft en mycket bättre kväll igår.

Siesta! dag 2.

God morgon!
Har sovit som en gud inatt efter alla vaggvisor jag sjöng igår kväll (tycker att alla som sover i vårat lilla rum hade en himla tur att få höra min vackra stämma), men det bästa var ju såklart när Isabella snarkade högt och ljudligt. Finns inget bättre när man ska sova! hehe. Nej men ja, jag har sovit bra, för er som undrar. Avslutade gårdagen med Den Svenska Björnstammen på lite avstånd, och blev galet danssugen/partysugen.

Idag ska vi försöka få ihop några reportage och filma någon spelning innan det blir bla: The Sounds och Håkan Hellström! Helt galet bra.
Men först: Netto för att inhandla bröd och typ räkost. 

Puss!

Siesta!

Hallå!

Nu är jag på Siesta! och har det skitbra! Tänkte bara att ni ville veta det. Hoppas ni har det lika bra som jag, och glöm inte att kolla in GyroatSiesta.se för artistintervjuer, recensioner mm!

Puss!

Jag, Angelica och Amanda min vän sitter och klipper lite! Eller inte jag, men ja. Jag väntar på en kamera. Tack och bock.

Packning pågår

HEJ ALLA FINA!

Känner mig lite sådär löjligt lycklig just nu! Känner att morgon dagen kommer bli så otroligt bra nu, och kommer vara skitbra ungefär två dagar framåt. Är så hilma glad att vi får chansen att göra något sånt här.
Jaja, hur som helst så packar jag förfullt nu inför Sietsa! i morgon. Kommer ha med mig hela garderoben plus lite till. men men, bättre för mycket kläder än för lite! så det så.
Nej, får faktiskt sätta fart om jag ska hinna packa klart, städa, grilla, fiska, gå ut och gå, och mysa sista kvällen ihop med pojkvännen.

Här har ni i alla fall en liten länk om jag glömmer att slänga upp den sen: GyroatSiesta.se Där kan ni läsa massor utav artistintervjuer, reportage, konsertrecensioner och så lite till! Allting gjort utav oss elever då såklart.

RSS 2.0