thoughts.

Ibland saknar jag att sitta och blogga typ tre gånger om dagen och bara sitta och skriva massa skit. Vad som helst liksom. Men just nu hatar jag bloggen, mest hur den ser ut. Och jag har blivit så otroligt lat och gör aldrig någonting känns det som, och på nåt sätt känns det inte som att jag har tid att göra något heller. Men får ta en dag i taget och sakta men säkert börja plugga om dagarna när jag kommer hem, annars vet jag någon som kommer ligga efter. Förr hade jag ju inget annat för mig. HA, vilket liv. Men då orkade jag ju i alla fall. Och när jag börjar orka det så kanske jag också orkar göra om bloggen, vem vet. När man kommer igång med webbdesignen och så där.

Hur som helst. Dagarna, eller ja, veckorna utan praktik rullar på. Känner mig helt värdelös när jag inte har någon praktik men jag får helt enkelt skylla mig själv. Ville hellre satsa på att ta körkort. Och om man ska hitta en rolig/bra och givande praktik så känns det som att det är Stockholm eller någon annan storstad som gäller, och då gäller det också att ha kontakter. Men även att jag har lite släktingar här och var(som jag absolut inte känner, för att jag har för stor släkt) så skulle jag aldrig överleva helt själv i Stockholm, där jag varken hittar eller känner någon, och vara på en praktikplats och bara känna sig i vägen och aldrig veta om man gör rätt eller fel. Jag är sån. Jag hatar det.
Aja, tur att det är helt okej att bygga TV studio i skolan och såna saker då. Älskar min skola, helt enkelt.

Angående förra inlägget

Så är första bilden på mitt knä som såg värre ut än vad det gör på bilden.. Så såg det i alla fall ut efter förra helgens festligheter, så att säga. "vad hände?" skulle jag vilja säga, men nu gör jag inte det eftersom jag aldrig dricker så mycket att jag får lite minnesluckor här och där(det är faktiskt sant.. Eller det var sant fram tills förra helgen då.. Något gick snett. Jag är inte den som är den)
Hade ju kunnat skriva det här i samma inlägg som det förra, men ville ha det under bilderna och det hick tydligen inte, så då blev jag arg.
Sen är typ den andra bilden från idag om jag minns rätt, och den tredje något som Erik ritat.

Nu tänker jag sova, godnatt!

Ja..

Erik åkte iväg och körde lite folk till Pumpen och jag ligger i sängen och ångrar att inte jag är där i kväll.. Så därför testar jag att blogga via ipaden. Ha haaa. Tänkte lägga in någon bild och sådär, om jag kommet på hur man gör så att säga..

Det gjorde jag. Men nu vet jag inte hur man tar bort bilder som man valt.. Var inte meningen att få med en häst mitt i allt, men okej. Var så goda.

Männsikor ramlar hårt, precis som du - och jag.

Heeeeeeej!

Jag är fortfarande sjuk som ett as, men var ändå i Linköping idag och shoppade lite. Bara lite. Synd dock, för ville shoppa mycket, men så går det när man är fattig och har en mamma som vill hem samma stund som man kommer dit, och en pojkvän som inte tycker om att gå i affärer som gina tricot och allt vad det nu heter. Han gillar inte att gå i några affärer alls nästan, om man ska vara petig. Lyckades dock luar på honom en vinterjacka, och vipps så blev han ÄNNU snyggare. hehe, jag är bra.
Hur som helst, så fick jag med nästan med mig det som jag skulle ha med mig hem. En halsduk(för att jag vill ha en STOR skön stickad halsduk. även om jag har typ fem andra halsdukar..) ett par jeans(som skulle varit svarta, men det blev ett par vanliga..) trosor(ja, det behövdes!) och lite sminkprylar, och det behövdes väl det också antar jag. Och en fars dag present förståss!
Annars så har jag blivit med tv-bänk, tv och mobiltelefon på senaste tiden. Vad händer?

Nu tänkte jag ska mig ett Wordfeud-konto, bara för att jag kan! Har dock suttit funderat på ett användarnamn sen klockan fyra ungefär, och inte kommit på något än..
Och nej, äger inga roliga bilder. Eller ja, jag skulle kunna göra, men jag orkaaaar inteee. Kanske kommer något sen. Det märks.

Honey and the Moon.

Skönt att sitta i skolan klockan åtta när man egentligen börjar klockan tolv. Skönt att vara förkyld som ett as också. Och ha huvudvärk. Har ingen lust alls att försöka plugga längre, men vad annars ska jag göra i sisodär fyra timmar? Börjar ångra lite att jag åkte hit idag. Så ovärt.

This could really be a good life, a good good life.

Hej!

Höstlovet är slut och sådär, men jag är fortfarande hemma.. Sjuk dock. Det är sådär. Fast jag hade kunnat gå till skolan, men jag oooorka inteee! Inte med huvudvärk, ont i halsen, lysande och snorande och en febrig känsla, nej tack! Hur som helst så tänker jag gå i morgon.. Får ångest av att bara sitta hemma och glo, utan att gör nåt vettigt. Fast jag har ju faktiskt pluggat lite, och jag missar ju inget precis eftersom vi bara sitter i skolan och jobbar igen allt vi inte är klara med medans alla andra lyckliga är ute på praktik. Åh, så värdelöst. Hur svårt ska det vara att hitta en praktikplats egentligen???!?!? Blir så arg. Men jag får väl skylla mig själv, som inte letat ordentligt. Svårt iof när man är fattig och inte har boende överallt, eller typ ingenstans.. Hur som helst, satsar på körkortet istället! Hade körlektion igår och den gick super! Fick plocka bort en lektion eftersom jag inte behöver mer än två till, och därmed unnade jag mig en tidning igår, eftersom jag sparade 640 kr! lycka.

Nu tänkte jag försöka slänga ihop något ätbart innan jag förmodligen gör lite webbdesign innan jag hoppar in i duschen. Kul att veta.


önskelista.

1. Körkort.
2. En dag på ALV/Höstmarknaden.
3. Ruskigt snygga, lång och vältränade ben. Eller ja, inte världens muskelberg men lite sådär lagom. Hur gör man?
4. En utlandsresaa + en brun kropp.
5. Ett par nya jeans.
6. Tatuering.

Inga konstigheter alls. 
På tal om körkort så bokades allt fram till uppkörningen i tisdags, och jag fick nyss ett sms från tarfikskolan att teoriprovet och körprovet är inbokat. Känns underbart, faktiskt. Bättre sent än aldrig liksom.
JA, igår köpte jag en tv bänk också. Fin och vit. Har ingen bild men tänkte bara att ni ville veta.

Här har vi en gammal bild bara sådär för att det är kul. Här var jag brunett, vilket jag egentligen hade velat vara nu också. Hur som helst. Men det är inte därför jag la upp den här, utan för att det ser ut som om jag står och ja, gör någonting i mellan benen. Åh, hahahha. varför?
RSS 2.0