orkaaaaaaaaaaaaaa.

Fredag och ledigt. Eller ja, "hemuppgifter" så att säga. Den ena innebär att jag ska hitta musik till våran kortfilm vi gör i skolan. Det går åt helvete kan jag ju lova. Här ägnat större delen av den här dagen åt det och tänker faktiskt ge upp nu. Skit också, blir så arg. Annars då? Jo, skolan dödar mig. Så sjukkkkkkt mycket nu, så stressad som ett as mest hela tiden. Sen har jag 70 saker att göra här hemma.. mitt rum är ett kaos, och då ska vi inte tala om badrummet. Behöverstäda.nu. Så det ska jag göra. Sen måste jag verkligen ut och gå(har inte hunnit det på ett par dagar, och dåååååå är det mycket på g). Helst vill jag bara lägga mig i sängen och lyssna igenom nya Kentskivan noga, vilket jag inte hunnit än. Men ja, börjar bli dags att städa - gå ut och gå - laga mat nu. Sen ska jag ta det lugnt. Känner att det behövs. I morgon är det Linköping som gäller med min bästis, och jag ska bränna all pengar som jag inte har! (För att jag lånar av pojkvännen(den skuldhögen bara växer och växer)) WOHO! 


Jag sa alltid Ja, se vad det blev av mig.

Drömde att jag tatuerade mig inatt.. På magen. Ingen aning om vad det stod, men minns att det var med något fult typsnitt, men förövrigt var den skitsnygg! haha. Tyckte jag då ja. Vill tatuera mig nuuuuu. Har bestämt att det banne mig ska bli av efter sommaren! Wiii. 
Idag är jag ledig, som alla andra tisdagar, och det är så sjukt skönt. Ska spendera dagen åt att plugga så att jag kan dämpa ångesten lite. Sen ska jag försöka hinna med att sitta ute i solen och en rejäl powerwalk framåt kvällen! Skööönt.

Vid 12.00 är det presskonferens också! Kent såkart. Det kan man inte missa.

Kan man få alla de där bitarna på plats till slut?

Största delen av dagen har spenderatsute i Bjärkhult hos systeryster. Skönt att träffa henne och kunna prata ut om allt mellan himmel och jord, för att sedan vara på mycket bättre humör och inse att man kanske inte alls är heeeelt dum i huvudet. Nu blir det tv-häng resten av kvällen och ladda upp inför en hel pluggdag i morgon, för att jag inte har något bättre för mig (och för att jag verkligen behöver plugga) förståss.



Dom 999 saker jag aldrig skulle göra Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort.

Evigheter sen jag ens orkarde tänka på bloggen, eller ja två veckor ungefär. Tror att det mest beror på att den är så ful att jag dör. Fast egentligen beror det väl på att jag inte orkar. hehe.
Tänkte mest bara slänga upp några bilder från Instagram, och säga att påsklovet har varit fint och väldigt behövligt. Nu vankas nationella prov i skolan och allt känns ganska jobbigt, men vafan. Jag överlever väl. Sen är det ju alla andra projekt som är/drar igång i skolan, och jag känner mig stressad som en ko, men det överlever jag väl också. Känner mig ganska glad och positiv just för tillfället också, och har nog mått rätt så bra den senaste tiden. Känner att jag hittat mig själv, och gud vad underbart det är med människor som man kan umgås med och man inte behöver göra sig till. Tänker inte skämmas för att vara mig själv längre! Åh gud vad djup jag är. 
Träningsvärk i benen/röven idag så att jag går som en pingvin ungefär, så har varit gött med en riktig slapp-dag idag måste jag erkänna. Och nu är det Grey's Anatomy! ÄLSKADE ONSDAG! Livet idag ♥

.

Hamnade här för att jag verkligen inte vill börja med matten. Matte suger. Och jag ska ha test på onsdag. Känns som att det kommer gå åt helvete. Just därför borde jag göra matten nu.
RSS 2.0