Breathe me.

[having trouble sleeping.]

love hit me so hard that i fell.

[pics: leloveimage, weheartit]

One day in school.

Lite bilder från dagens riggning till en singer-songwriter-spelning.

Infect me with your love and Fill me with your poison.

Och vilsen väntar på värmande vän

När som jag tröttnat på jag, min och mig
blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig
Håll om mig inatt.

Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum

Tjaaaa!
Står och lagar lite käk. Spaghetti och köttfärsås! (typ det enda jag kan laga..) Ska bli ganska gott om ni undrar. Har förmodligen ätit upp all spaghetti innan det är klart.. Nästan färdig spaghetti med massa salt på är det bästa som finns! hehe. (Hoppas att jag stavat spaghetti rätt nu, i och med att jag skrivit det hur många gånger som helst på ca tre meningar... skulle bli lite pinsamt annars kanske.) Spaghetti. SpagHETTI!
Hur som helst så fick vi sluta tidigare idag också. LIVING THE DREAM, eller nåt sånt. Tänkte försöka plugga lite idag istället eftersom jag var för trött för att göra det igår. Och sen, sen ska vi köra ett fett träningspass!
Yes, idag bjuder jag på massa bilder på mig själv. Hurra! tänker ni. Kände såhär va att jag måste fylla ut lite. Överst ser ni dagens sallad. Svartvit och tråkig. Ser godare ut irl. Nu tänkte jag äta min utsökta mat.

you're everything, and you always will be.

Hej!
Sitter hemma och lyssnar på fina Håkan Hellström och försöker plugga, men saken är den att jag istället sitter och drömmer mig bort till allt annat. Vill ha så mycket nu. Vill ha:

♥ En underbar sommar på ALV tillsammans med världens bästa vän!
♥ Underbara sommardagar/sommarkvällar i Amandas sommarstuga! (finns inget bättre! det stället är ett paradis!)
♥ Underbara sommarkvällar nere vid sjön, i en båt med ett fiskespö och Morgan!
♥ En första sommar ihop med en underbar pojkvän!
♥ Denna underbara pojkvännen livet ut.


An axe.

I kill myself loving you madly, not knowing how to express all I feel.

Sunday

Tjaaaa! Varit i Linköping idag och firat broder. Nu hänger jag och pojkvännen i Hultsfred, som alla andra söndagar. Söndagsparty!! :)
Att Erik ger mig den där minen när jag vill pussas är ju sådär.

Hey, it's Romeo, you nearly gave me a heart attack.

ouff, känner att jag är riktigt dålig med det här just nu.
Anyway. Har haft några händelserika dagar, sen i onsdags ungefär. Händelserikt i mitt liv är ungefär att åka till Gamleby och umgås med världens bästa vänner. Hade en riktigt skön kväll som egentligen inte innehöll så mycket mer än att vi låg i sängen, lökade, försökte komma fram till vilken film vi skulle se, tog massa snygga kort med webcamen, spelade in lite med webcamen, åt chips, godis, osv. En toppenkväll helt enkelt! :)
I torsdags åkte vi vidare hemåt, med Kristin som chaufför! hehe, blir så stolt!
Och igår, då blev det lite 18års-party. Galen kväll. Lite ensam, men galen.

Firade även ett halvår med världens finaste igår! :)♥

Smile like you mean it.

WOHO! Riktigt såhär glad är jag inte men tänkte att jag kunde ju försöka sprida lite glädje till er i alla fall. Vet inte om det lyckas? näe.. Hur som helst så är jag typ sjuk tror jag. Men bara typ sjuk. Mådde inge vidare i morse, men kände att nej, jag kan inte vara hemma idag för att jag var hemma så mycket förra veckan, och jag tänker inte vara sjuk i morgon för då ska jag till Gamleby. Så jag åkte till skolan iaf. Mår bättre nu, men mitt huvud/mage är inte så friska. Nu tänkte jag lata mig och kolla på Big Brother, eftersom jag redan är klar med engelskan. Tack gode gud för det.

And we'll go, go, go, go, go If you're ready, like I'm ready.

Bara för att jag inte bloggat på länge så tänkte jag bara säga att jag just nu sitter hemma hos Erik och ska snart åka vidare till Hultsfred för att få lite sovmorgon i morgon. Annars då? Jo, jag har jäääääkligt mycket att plugga på, så det är ungefär vad jag gör om dagarna.

Hurricane.

Sitter och lyssnar på Håkan och känner mig rätt så emotional just nu. (Ordet känslosam gör sig mycket bättre på engelska om ni frågar mig).
Är så sjukt glad över att jag äntligen fått mig ett bra sommarjobb, och jag ska ha en sån jäkla bra sommar att det är sjukt! Vill bara han sommarlov och börja jobba nu, faktiskt. Skolan dödar mig. Och jag är rädd för att allt kommer bli ensamt när alla andra tar studenten och jag har ett år kvar. Men jag antar att det är bättre att gå om ett år och göra något som man tycker är kul än att gå tre år och inte hänga med över huvud taget.
Sen är jag i ett stort behov av att åka till Gamleby och bara umgås med människor som jag tycker om. Gud vad jag saknar er! Och vad jag saknar att bara hänga med de tre bästa brudarna jag vet! Tarmen, Majabaja och Kicka! :)
Och så Morgan, som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge! Ska bli underbart att åka upp till den där hålan på onsdag!
Känns bra att jag har fyra riktigt fina vänner, och en riktigt fin pojkvän. Vad vore jag utan er? 
haha, känner mig som ett smörpaket just nu. 
Nu ska jag fortsätta kvällen med att prova kläder till i morgon. I morgon kommer vara ett rent helvete. Jag hatar begravningar, och vill verkligen inte gå, samtidigt som jag verkligen verkligen vill gå.

Greetings from space.

Hallå!

Min bästa finaste pojkvän lämnade mig precis, vilket känns trist, men överlever I guess. Stannade hemma från skolan idag för att jag trodde jag skulle spy/dö, men jag överlevde det med. Nu känner jag mig helt frisk igen! Om man bortser från att jag äår skit slut, har ont överallt och fryser som en gris.
Nu tänkte jag glädjas åt att jag har fått sommarjobb, och sedan plugga lite. Har två jobbiga uppgifter som jag måste vara färdig med på tisdag.. Kan bli knapert.

7kt.

Hallå!

Åkte hem lite tidigare från skolan idag i vård av sjuk pojkvän. Han ligger just nu och sover i sängen den stackaren. Och jag känner mig inte heller så himla party faktiskt. Kan just nu inte säga om jag mår illa för att jag är hungri eller om jag mår illa för att jag mår illa. Inte kul att inte vara så sugen på semlor när det är fettisdagen.. Life's a bitch and then you die. 

Nu ska jag plugga lokalt musikliv. Om någon har något att dela med sig om Eskilstuna så är det bara fritt fram! :)

mhm, summertime.

Nyss hemkommen från jobbet och sitter nu och äter jordgubbar med mjölk och grädde! Vilken sommarkänsla! Allvarligt, hur avundssjuka är ni? ;) Och för att skryta lite så har jag tjänat mer idag än vad jag gjorde hela förra månaden. Inte illa pinkat på en kväll! (För er som undrar så jobbar jag som telefonförsäljare i Vimmerby.)
Nu tänkte jag avnjuta en kexchoklad tillsammans med Big Brother. Livet är bra idag.
Godnatt! ♥

Baby, jag tror jag är kär. I taxin, i trappen, i hissen, i hallen. Jag faller. Faller.

Lite bilder ifrån helgen. Nu ska jag snart ta bussen in till stan med min vän Amanda
för att jobba. C yah!

Weekday.

Halkade in på Weekday igår och hittade masssssssa snyggt. Känns jobbigt att vara fattig.

Hello Sunshine.

Godmorgon! Gick upp vid nio och drog iväg på en liten promenad i solen. Underbart
vårväder idag! Passade på att göra en god och ordentlig frukost också. :)

I was waiting for the longest time, she said.

Avslutar ännu en kväll tilsammans med min nya vän, Big Brother. Tänkte somna tidigt ikväll och komma upp skapligt i morgon för att ta med kameran ut på en promenad, om vädret tillåter. 


Godnatt!

Todays!

I deserve to be this good don't you bring me down

Tänkte ägna den här kvällen åt att tvätta, städa och träna. Kul fredagkväll oså. Nja. Har haft bättre faktiskt. Känner en feeeeeet ångest över uppgiften vi fick i skolan idag som jag blir tvungen att göra klar hemma. Känns som ett det kommer gå åt skogen faktiskt. Tur att jag tänker positivt i alla fall! haha. elleeer?
Nehe. Nu måste jag börja städa. Mitt rum ser ut som ett bombat träningscenter, bokstavligt talat.

Anatar att det kommer upp lite bilder sen!

the day

Haft en låååång dag med lite filmande, klättring på idrotten (herre min tid, vad jag är höjdrädd) och efter skolan var det jobb som gällde. Kom hem för sådär 20 minuter sen, och tänkte avsluta kvällen med Big Brother!
Godnatt!

det som snurrar riiiiight now!

Tänkte bjuda på en liten lista med den mest spelade musiken just nu:

Jag Kommer - Veronica Maggio
Reaching Forward - Those Dancing Days
Bigger Than Us - White Lies
Marry You - Bruno Mars

now: HIT THE MUSIC!


Vad gör vi?

Nu kör vi! Mot simhallen! Håller tummarna för att jag får övningsköra, för första gången på jag vet inte hur länge.. (ingen som vågar åka med mig när det är halt..) Kan gå hur som :)

ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll.

Woho! Känns underbart att jag just för tillfället inte har någonting alls att plugga på. Så nu tänkte jag spela musik på hög volym och göra en liten matlåda tills i morgon, då jag tyvärr ska jobba.
Sedan åker jag iväg till simhallen för att få lite färg och simma! Underbart.

ur mitt huvud.

Kört ett hårt träningspass och det feels fet gooooooood. Lyssnar på Bruno Mars för att han gör mig gald. Tänker på Erik för att han gör mig glad. Äter äpple och dricker nyponspoppa för att det är otroligt gott! (faktiskt) och för att det var det nyttigaste ätbara som jag fann här hemma.
Känner att jag samlat på mig lite krafter för att klara av skolan i morgon, och hoppas på att den superkraften finns kvar i morgon. Troligen inte. Men det gör väl.
Har insett att jag faktiskt kan vara den fattigaste jag känner. Men köppte ett par leggings idag. Som jag inte behöver över huvudtaget. Fick lite ångest, men älskar dom lite, och ska bara ha dom hemma för att dom inte är det snyggaste jag sett, men dom är fet sköna! Köpte dom på netto dessutom. haha. Får mig att känna mig ännu fattigare. Så just därför så får jag fortsätta jobba på mitt skitjobb med skitlön bara för att få några extra hundra i månaden. Och så att jag någon gång kan ta mig till Gamleby och hälsa på massa underbara människor som jag knappt träffar längre. Frågan är när det ska bli. Denna månad helst tack.

Hur som helst. Nu är det Big Brother som gäller! Missade gårdagens avsnitt.. Hörde att det skulle va kul.

En random bild på en mor och en dotter. :)

baby, I was born this way

Hallllååå!
Haft en rätt så tråkig skoladag och tänkte nu få en lite bättre kväll genom att spela bra musik, öpnna paket, träna stenhårt och kolla big brother! Kanns faktiskt helt okej. Eller ja, mer än okej faktisk.
Här har ni lite tråkiga svartvita cambilder, men tänkte att det är väl bättre än inget. Sen kom jag att tänka på att jag ser ut som en femåring, och att jag inte fattar hur folk som är typ tre år yngre än man själv ser ut att vara tre år äldre än man själv? tell me whyyyy?

let's grow old together and die at the same time

RSS 2.0