When we dance we want the music loud.

Hallå!

Evigheter sen det här nästan, och tänkte bara slänga upp lite bilder för att visa vad jag haft för mig de senaste dagarna!

Firade  ett och ett halvt år ihop med Erik för en vecka sedan. Det firades med Bambugården och god mat!
Erik och jag bakade bullar en kväll och jag hade ont i magen efter all deg jag fick i mig.. Sedan så har vi börjat planera en kortfilm i skolan, och bildmanuset är ju så vackert. Här är det jag som har ritat, och jag har ju faktiskt börjat inse att det är konstnär jag ska bli.
Det fina vädret har också bjudit på massor av promenader i solen med hundarna, och vissa gånger också en pojkvän (när jag nu lyckas få med honom ut) och sen så en bild jag tog innan vi åkte iväg till Växjö igår.
haha, bra bild. Alla ser så himla glada ut. Kanske var alkoholen som talade här? ;) Hur som helst. Igår åkte vi iväg för att fira min bror som fyllt gubbe och som nu är 30 år. En sväng på stan, lite bowling, och sedan äta ute och avsluta kvällen med några drinkar. Riktigt bra kväll måste jag säga! Blev tidig hemgång, och tur var väl det för jag slocknade direkt när vi kom hem. Vakande dock mitt i natten igen av att det spelades så jävla hög musik i rummet och vi fatta ingenting. Sen kunde inte jag sova på hela natten eftersom jag fixk för mig att det spökade.. hehe. Egentligen var det väl datorn som spökade,  och ett youtube som var på. Stackars Erik som inte fick sova bara för att jag inte skulle kunna somna om han somnade först.. Så när han började snarka så väckte jag honom igen. hehe. Avslutade i alla fall hela Växjö besöket med en runda på stan idag med, och nu känner jag snart för att sova för att jag är heeeeelt slut efter den här helgen.

Ett fel närmare rätt

Varit sjuk ett par dagar men är nu on the road igen! Erik har varit ännu mer sjuk med hög feber, massa hosta och sängliggande. Stackars. Men vi överlevde, båda två. Har flyttat in i conversen nu när våren är här (så ska det bli minusgrader och snö i veckan..). Känns skönt att sommaren börjar närma sig! Ser fram emot en skön sommar på ALV! Hoppas på ett par nya underbara människor att träffa.
De närmaste dagarna kommer väl innehålla mycket plugga, ett besök i Gamleby och lite ta igen tid med min bästa vän. Har sett fram emot den här veckan lääänge! Erik börjar sin praktik i morgon och jag får börja gå till bussen, haha. Har blivit bortskämd när han har en bil, eller ja, när hans familj äger typ 500 bilar och det alltid finns en tillgänglig, och vi båda har körkort. Men nu får det vara slut med det! Sen antar jag att jag får spendera mycket ensamtid hemma hos honom, men det blir väl en bra tid att plugga på. Undrar hur mycket jag pluggade innan jag träffade honom? Måste vara sjuuuukt mycket, vad gjorde jag annars liksom? fast.. skulle behöva det ibland, när man är helt själv och dör av tristess och inte finner något annat än att plugga. Trodde jag skulle få det så nu när han har praktik i åtta veckor, men så går det inga bra bussar hem till mig så jag ångrade mitt bo-hemma-och-vara-ifrån-pojkvännen-några-dagar-i-veckan-kan-ju-verkligen-inte-skada och tänkte bo här de dagarana istället. När jag slipper åka hemifrån vid kvart över sex och komma hem vid tio i fem när jag slutar vid tre, så blev det ett ganska så enkelt val. hehe.

Nu tänkte jag faktiskt sluta svamla.
RSS 2.0