fuck you.

Alltså på riktigt. Det verkar ju vara helt jävla omöjligt att något ska gå min väg. Det finns ju bara inte. Åt helvete med körskolan och åt helvete med körkort. Skiter i det här snart. Bra att "det blir nästan ingen skillnad alls om du redan har böcker, så du kan lika gärna köpa nya" och att det sedan helt plötsligt kostar 1700 när man vill byta. Jaha. Fattar väl själv att böckerna är dyra, men det som gör mig så jävla arg är att det tydligen inte var någon skillnad från början. JAHAAAAAAAA!??!?!??! Kul att bli utskrattad också. Och kul att det inte går att fixa så att jag får pengarna förns om en vecka. haha, seriöst? Ska det behöva ta så lång tid? My ass. Lovar att han inte fixat nåt på måndag, och att datorerna fortfrande är trasig på torsdag.. Dom skulle ju liksom vara lagade torsdag förra veckan? BRAAAAA!

No one's gonna love you more than I do.

Lyssnar på Band of Horses och njuter lite grann av att det är fredag trots attt det känns som att det vore en helt annan dag. Typ tisdag. Sitter i skolan, väntar på Erik, pluggar och önskar att litteraturhistoria inte fanns just nu. Sen önskar jag att han den där på kösrkolan hade varit där idag så att jag bara kunde bli av med det här. men nej, självklart inte. Var helst låst. aja. Funderar därmed att spela något istället för att plugga i sisodär en och en halv timme. ORKAR INTE! så det så.
Ikväll åker vi iväg och badar bastu. Det tycker jag är bra. Och i morgon vill jag sova länge, gå på alv en stund och sen typ vara-hemma-och-göra-ingenting-kväll med film och godis och sånt. Låter bra!

Cheer up.

AAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGG! Blir så jävla förbannad på den där skit trafikskolan i Hultsfred. Bra att man för det första när man skrivit in sig inte får några uppgifter till datorn så att man kan sätta sig och göra teorin. Bra att det sedan går att få tag i någon som kan fixa de uppgifterna, och ännu bättre att han har tid när man väl fått tag på honom. Bra att man sedan får uppgifterna efter hundra år, men inte kan gå dit ändå, för att man har inte blitiv inskriven i systemet, och allra bäst är det ju när ingen dator funkar när man äntligen kommit dit. Bra att dom skulle bli lagade till dagen efter och verkligen skitbra att dom fortfrande är trasiga, sådär en vecka senare.
Så, nu känns det bättre. Ska härmed skriva in mig i Vimmerby. Tack och hej.
Annars så känns det som fredag idag.. Det är ju torsdag så det är inte så himla stor skillnad. Ska bara inte fredagsmysa, utan plugga istället. Låter apkul. Eller inte alls. Frågan är bara om jag ska plugga matte, litteraturhistoria, eller kökort?

Aja. Något som får mig att skratta, även att jag är så arg och sur och allt, är det här(ni måste se till slutet, ok?), och det här. hahhaha, tack Sofie.
Bara för att det är kul med bilder får ni en från Göteborg. Erik ser ut som en pedofil.. som tagit både det ena och det andra.

Klipp och sånt.

Bara lite tips. Roliga tips. Lite sånt där vi gjort med skolan. Kanske inte världens bästa, men kul ändå! Tycker ni ska titta :)

Lite studio-tv som vi gjorde i ettan. Klippet börjar inte förrän 0.23 typ, så om ni inte vill vänta så kan ni ju spola fram. Ett litet tips bara.
Och Så lite Siesta grejer. Apkul om ni frågar mig.
Och så mer Siesta. En dokumentärfilm gjor av några treor. Apbra det med. (väldigt fin start-bild för övrigt. Mår jättebra varje gång jag ser den. Jonas har lovat att byta. Tack sa jag då.) Ni kan ju titta på del 2 sen också, orkar inte lägga upp den här. :)

Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar

Sitter här för kanske femhundraelfte gången nu på några dagar och skriver. Tänker alltid ut lite omedvetet vad jag ska skriva, tills jag faktiskt inser att jag sitter och tänker på vad jag ska skriva här, och sen skriver jag, och sen suddar jag ut de rader jag fått ihop och stänger ner. Allt låter ändå så fel hur jag än skriver. Har blivit rädd för att dela med mig om saker, vågar inte berätta saker om mig själv längre, är rädd för vad andra ska tycka. Nu låter det som att jag är sådär nere och konstig, men nej. Så är det faktiskt inte alls. Känner mig precis som vanligt idag!
Har en skön ledig fredag, som jag tänkte tillbringa ihop med min dator och lite plugg. Känns sådär. Har en fet engelska redovisning på onsdag som jag måste försöka få klar idag, plus, att vi har börjat med litteraturhistoria på svenskan. Alltså, varför? Vem bryr sig om sånt? Sen har jag lite psykologi, matte och körskolegrejer att ta tag i. Känns också sådär.
Hur som helst, nu spelar vi lite Kapten Röd så blir det nog bra! :)
RSS 2.0