frosen.

 

andas in och andas ut, orkar jag så orkar du

Hej babies! 

Har varit iväg och varir hundvakt åt Egon idag! Världens sötaste knasboll det där! hehe. Vi har myst massor och kollat på Gossip Girl! Det är la livet! I morgon är det måndag igen. Underbart. Verkligen. So damn fun! Samhäll i tre och en halv timma fölr näst sista gången! WOHO. Sen blir det religion istället. Tvivlar på om det kommer göra måndagar och fredagar roligare? I don't think so. Hur som helst. Räknar ner veckorna till praktiken nu. Ska bli så skönt. Men är asnervös.. hehe. Undrar om vi kommer greja det här. 

Aja, lever vidare livet med godisförbud. Erik och jag kämpar hårt med det. Bara för att se om vi kan. Och för att vi tävlar lite. Tror jag.. Så därför ska jag äta banan ikväll! Igår åt jag mango! Så himmelsk gott! 

 
 
 

Hahah, var bara tvungen att visa er våra snygga hundar :) 
 

Back to normal.

Har inte ens kollat på datorn under lovet knappt.. Har enbart kollat på min pojkvän.. haha. Nä, men har varit så skönt att ha honom hemma och att allt har varit som vanligt i två veckor. Nu har han åkt uppåt landet igen, och jag blir som vanligt sådär psykstörd och ligger och glor in i väggen.. Har dock orkat hämta datorn och börjat kolla på Gossip Girl. Måste skaffa mig en ny serie och ett nytt liv nu när min andra hälft är borta. Amanda har lovat mig att jag kommer älska Gossip Girl, och jag tror henne.
Har haft med kameran en del under lovet, så slänger upp ett par bilder sen kanske! Nu ska jag fira att jag vunnit ett GREEN CARD så I CAN LIVE IN THE USA! Tänka sig att JAG vann ett! Två gånger dessutom. Kommer upp små blinkande rutor. I think I'm gonna click on that one! 


RSS 2.0