@ Amanda

Tänkte bara meddela att jag inte orkat blogga idag och att jag är hos Amanda nu.
I morgon är det Gyro som gäller och jag är lite nervös. usch..
menmen, wish me luck!?!

Blir väl ganska dålig uppdatering hela veckan skulle jag tro. Som jag känner nu iaf. Ska inte vara hemma heller så vet inte när jag har tid till att skriva, men nåt litet ska jag väl försöka få ur mig.

Nu ska jag borsta gaddarna och lite och sedan blir det OC! :)

God natt med er!



tomorrow..

hello sunshine

Jahaja. Idag är det söndag iaf.
Känns som att jag inte gjort ett skit idag, vilket kan stämma. Har bara gått omkring här hemma och kollat på när mamma grävt i alla land, samtidigt som jag dampat runt med hundarna. What a life!

Var ute och gick/sprang 4 km förut iaf. Känns skönt. Och nu känns det som att jag behöver gå och tvätta av mig lite.. Så så får det bli. Anatar att det blir sängen sen, eller om ett tag iaf.
Får ju inte glömma att nämna att Amanda min vän är här. Treevligt. Hon blir kvar här inatt och i morgon åker vi hem till henne och jag blir då kvar i Vimmerby hela veckan eftersom jag ska vara på Gyro och det går inga bra bussar ifrån den här hålan så.. ja :)

OCH JUSTE: såg den här idag, och garva ihjäl mig! hhahahahaa!

Mors dag!

God morgon!

Sitter och lyssnar på fina Camela och älskar hennen nya skiva! Den släpps på tisadg! :)
Annars så sitter jag och peppar inför Hultsfred X! Av någon konstig anledning.. Försöker lära mig en del låttexter och sådär! ;)

Har egentligen inte så mycket att säga, men meningen med det här inlägget var egentligen att meddela att det var mors dag idag, för er som missat det!

Och så tänkte jag bara säga att: Mamma, jag älskar dig!

söndag





Rubriken stämmer ju inte riktigt, men visst fasen känns det som att det är söndag?
Sitter iaf framför tvn nu och glor på eurovision song contest och äter balle och dricker te! Fattar inte riktigt varför jag valt att se just melodifestivalen en kväll som denna, sverige är ju inte med ändå!? dååååligt.
Mina två päron är också här, och är extremt dukta på att sitta och kommentera allt och alla, lite kul faktiskt ;)
Syrrans små skitungar är också här men är påväg hem nu, vilket är skönt faktiskt! Börjar få huvudvärk utav Agnes skrik.. Hon har dansat omkring och skrikit hela tiden som vi suttit här medan Adam suttit lugnt och fint i soffan.. haha. Men dä hör te ;)

jahaja.. ska väl se vidare på melodifestivalen.

hugs!

it's too high, it's so high..


each and every time I try to reach it, it disappears up in the sky..

it's unfair, so unfair...

'cause each and every time I try to reach it, it's too far up there.
and it hurts, it hurts..
everytime I try to make it better it's only getting worse.

it's just not good enough

Eurovision song contest 2010

Jag var väl inte ensam om att titta på Eurovision igår, eller? ;)

Blev lite förbannad igår när Anna inte gick vidare, slog lite i allt jag kunde komma åt. Slog mig själv. Skrek fula ord.. (nej inte riktigt.)
Hade ju varit kul med en svensk i finalen ju! Låten var ju faktiskt rätt bra, inte för att det är min musiksmak riktigt men helt klart bättre en många andra länders bidrag!

Nu håller jag iaf tummarna för Danmark (bara för att det är Danmark liksom!) och Ukraina!
Älskar Alyoshas (Olena Kucher) röst och diggar låten hårt! Har spelat den några gånger nu ;) hehe.


Sweet people - Alyosha



Vad tycker ni? :)

Lunch!

Mer än halva dagen här avklarad! Nyss ringt massa samtal och gav mig fan på att få tag i någon, så till sist lyckades jag ;). De i växlen måste tyckt att jag var en aning tjatig när jag ringde hela tiden.. haha.

Nu ska jag iaf iväg och käka lunch med min syster! Det gillar vi!
Blir nudlar och chicken nuggets istället för Billy's, hehe :)

see yah!

God morgon!

Fredag och solen skiner. Fast om jag inte minns fel så började också gårdagen så men slutade sedan med massa jävla regn. Hoppas iaf på att det håller i sig tills ikväll för då ska det grillas! Premiär för i år faktiskt! Om man bortser från grillningen i stugan för ett tag sen.. hehe.

Sista dagen på Effect också. Hela veckan har varit bra, men jag är glad att jag bara har en veckas praktik istället för två som alla andra har faktiskt. (hatar att praktisera..)
Så idag ska jag fira med att gå ut och köpa nåt att äta istället för att ha med mig matlåda. Får väl bli nåt billgt.. Som en Billy's! Värsta lyxmaten! ;)

Jaja, vi hörs lite senare för nu ska jag snart börja ringa massa samtal..
Puss!

för en lång lång tid


foto: moi

Allt har gått bra idag på praktiken, och nu är det bara en dag kvar. Lyckades flörta till mig att få sluta halv tre i morgon, och jag känner på mig att dagen kommer att gå fetingfort, eftersom det är runt den tiden klockan går så sakta och aldrig blir fyra!

Nu ska jag upp och umgås med päronen.
Ha det fint!

Hugs!

Too high

Hej på er! :)

Dagen har varit bra och jag har haft nåt att göra i stort sätt hela tiden, vilket är skönt! Man känner sig verkligen behövd på det där stället! ;) hehe.
Nu är jag hemma igen, och ska sova i min stora sköna säng helt själv, utan någon Amanda som tar täcket! Skööönt ;) hihi. Nejvars, riktigt så farligt är det väl inte men jag älskar att sova själv! Blir så förbannad annars.. Blir så jävla arg när jag sover. ha!

Sitter just nu och lyssnar på fina Camela Leierth och längtar tills klockan blir nio och det är Grey's Anatomy!
Fram till dess ska jag inte göra någonting har jag bestämt mig för! Finns det nått bättre? :D (gosh, ni måste tro att jag är latast i Norge.?)

Tänkte också dela med mig av lite bilder. Inget speciellt men ändå :)
So here we go!







Pictures

Tänkte bara lägga upp lite bilder som min vägn Amanda tagit en gång i tiden :)



sittin on tha toilet

Tjenare ;)

Är hemma hos Amanda min vän, och sitter mer precis på toan. hehe. Nej, gör varken nr 1 eller 2, utan sitter på locket och är Amandas "duschkompis", som hon alltid vill att jag ska vara när hon ska duscha.. Hatar det lite.. But that's what friends are foooooor, right? ;) Nu börjar datan att imma igen dock..

Annars så har jag nyss ätit ballerina kladdkaka (hur gick det nu med det där nya livet jag skulle börjat med igår?.. men detta räknas väl inte? eller? hihi)
Nu kom Amanda min vän ur duschen, och hon står just nu och visar hela rövhålet! :D För er som vill veta.
Ska snart in och titta lite på the OC. Älllskaar!

Ha det fint! :)


Vi kör väl en gammal godin från nyår! Bara för att liksom :)

@ Praktik

Hallå!

Sitter på Effect och har snart lunch.
Allt har gått bra idag och det känns som att det kommer bli en bra vecka! awesome! :)

EN DÅLIG NYHET JAG FICK I MORSE:

Jag har inte längre något sommarjobb. Vafan gör jag nu!?
Seriöst.. Varför är det alltid jag? Sånt här händer bara mig och det händer jämt. Fan också..
Får väl föröska ragga lite jobb här och var nu då.

see yah!

Praktik - Dag 1 på Effect Reklambyrå

Hallå!

Dagen började med att jag gick upp klockan sex (och bussen går vid halv åtta.. ehe. Men vafan, jag var tvungen att duscha ju?) Gjorde mig i ordning och allt sånt där och gick sedan upp till bussen. Hade ju då redan innan räknat ut att resor för hela veckan skulle bli 170 kr, och så sa fadern min att jag skulle kunna köpa ett 10resor-kort.. Så jag tänkte ju att det inte kan bli mer än 200 kr, vilket var allt jag hade med mig, eftersom det annars skulle kosta 170 kr.. MEN, såklart så gjorde det det.. De räknar ju efter hur många zoner det är och det är tydligen två, så jag stod där i bussen och kunde inte betala allt. haha, känns som att sånt här händer allt oftare.. pinsamt.

Iaf. Var jäkligt nervös i morse, men när jag väl kom dit så släppte det lite.

Och vad jag gjort idag är inte mycket.. Hoppas på att det finns mycket mer att göra i morgon.. Har iaf blivit peppad för att ringa till en massa skolor.. Ska snacka massa och sedan fråga om jag kan skicka en plansch och om de kan sätta up den? Hann bara ringa en och gjorde mest bort mig. Snubblade på orden och hörde inte vad han sa. Lyckat. Jaja, han vet ju inte vem det var ändå ;) hehehehe.
Så alltså, dagen har varit helt okej, och jag ska nog inte behöva vara "sjuk" den här veckan som jag brukar vara annars när jag haft prkatik ;).

See yah! :)






sun day

Hallå!

Har mest sovit hela dagen och är därmed på bättre humör!
Älskar att jag har praktik i två veckor nu (fast för mig blir det bara en vecka, för nästa vecka ska jag vara på Gyro, skolan som jag kanske ska byta till, istället.) Jag sitter därför hemma hos mor och far och käkar godis! Det är nyttigt har jag hört?
Tur att vädret varit lite sämre idag så att jag inte kunnat haft sån jäkla ångest över att jag inte gjort något mer än att sova. Men nu som först är solen framme och vädret är toppen! Nästan så att jag överväger att gå ut och ta lite kort nu. Vore ju bra! Har knappt tagit några kort den här veckan och känner att jag behöver at lite nya snart!

Så i morgon börjar mitt nya liv ;) Kör en mamma. Hon säger jämt så, hehe.
Nej men allvarligt. För det första så ska jag dra ner på godis och bara äta på helgerna, för att jag vet att jag kommer må så mycket bättre då. Sen ska jag röra på mig, och gå en promenad eller springa eller vad som, för det finns inget bättre än känslan när man rört på fläsket!
Och för det andra så ska jag skaffa någon att prata med. Känner att jag behöver det innan jag går in i väggen eller nåt, för i vissa perioder mår jag verkligen skit, utan att jag riktigt vet varför och jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag måste hitta mig själv nu.

jaja. Förövrigt har jag lite ont i magen just nu.. Undrar om det är utav godiset jag ätit eller att jag har praktik i morgon, ska åka buss och inte vet vart jag ska riktigt? Men ja, det ordnar sig antar jag.

Ha det fint hörrni, för nu ska jag ut en sväng och sen blir det tvn!

HUGS.

blablaBLAAA

Hann inte skriva nått igår.. Blev ju mat och UnderLifvens och sedan gjorde vi oss redo för att parta och ha lite kul!
Så kvällen igår var trevlig! Om man bortser från att alla slogs och att polisen kom och nästan alla gav sig av.. Men annars så!

Har stått och solt fika idag med, och det var ju hundra gånger värre idag än igår.. Är verkligen skit slut nu och skulle helst vilja gå och dö i min säng. Jag är dööö seriös nu.
Är sur och trött och tänkte att jag inte skulle smitta er, så jag slutar här.

Förövrigt undrar jag vart min blogglust tagit vägen?

for the sun

Vädret har varit helt underbrat idag! Har gått runt i shorts och linne, och brännt axlarna. Det gillas!

Tänkte bara uppmana er om att komma på Grönt Veckoslut här i Gamleby, i morgon och på lördag! :D Fast kom på lördagen i så fall, för i morgon kommer nog mest bara småbarn.. ok? :):):)

jajaja.
Vi hörs i morgon kväll! Ska ju stå och sälja kaffe och sånt där hela dagen i morgon så hinner inte skriva innan..

hugs.


Bild från idga när vi försökte få ihop ett av dessa jävla tält..

Oliv och jag när vi latade oss istället för att jobba. hehhehe :)
Tur att man ser normal ut iaf..

Onsdag

Hallå ja!

Har haft nationella i matte hela förmiddan, och bärt massa plankor och skit på eftermiddan. Så nu känner jag mig trött och shleeeteen. Fast bara trött egentligen.

Annars då? Jodå, det är la bra. Ska (hej jag heter maja och jag är bäst:D/MAJA) Okej, Oliv kom och Maja dampade loss.. Det jag tänkte säga var att jag ska plugga lite snart tänkte jag. Trååååkiiigt.
Förörvrigt så har jag typ kramper i händerna.. Helskumt! Fingrarna drar ihop sig hela tiden.. humhum..


jaja, vi hörs väl nån gång. Känns som att blogglusten är ganska så borta just nu..

Ha det fint!

Dessa tält..

Började klockan åtta och sluatde halv tre. Där emellan har jag enbart satt upp partytält till Grönt Veckoslut.
Så härmed hatar jag tält för vissa är omöjliga att få ihop och jag har inte så mycket till tålamod.. hehe.

Nu sitter jag inne hos Maja och Kicken och hade tänkt plugga lite, men vi får väl se hur det går med det ;) Maja och Kicken sprang iväg nån stans för att göra klart ett arbete och jag hade ju då tänkt att jag skulle ta lite hjälp av Maja med svenskan, eftersom varken hon elelr jag gjort den.. men ja, får väl spela betapet eller nåt annat kul så länge :)

See yah!


PS. Är medveten om att headern inte syns, bara så att ni vet ;) Men har bett om hjälp så hoppas på att få det snart!


Today. Kul att man ser ut som en liten barnunge.. BWÄÄÄÄ.

Att baka eller inte baka?

Det är frågan...

Åker till Gamleby om ungefär en timma och har inte packat än.. Och så är jag så sjukt sugen på chokladbollar! Borde jag göra några? Grejen är ju att det är så onyttigt och jag har varit onyttig hela helgen! :(
Men vafan!? Här med förklarar jag mig som sockerberoende (chokladbollsberoende..)

Nu ska här bakas!

[Vi hörs i morgon! Ha det awesome vettja! :) Hugs.]

Gäst

Mitt namn är Amanda, ganska känd i den här bloggen. hihi. ville bara säga att Matilda Stridh är nog den bästa människan på hela jorden :D

Ha en bra dag alla, och för att göra lite reklam... kolla in femavtryck.blogg.se ;)



PUSS min vän :)


såhär snygg är jag... mongo

Monday

Måndag, Norges nationaldag och kompledig.

Inte för att jag har nåt speciellt att skirva men bara kände för det just nu, så förvänta er inget!
Är som sagt ledig idag och ligger hemma i soffan och väntar på att Top Model ska börja, and it feels good!
Älskar att jag inte sitter i skolan och håller på att ruttna bort! hehe.

Dagens planer ser ut såhär:

so bad

Snålt med uppdatering här tycker jag, men det får faktiskt bli så nu ett tag tills jag får blogglust igen. Känner att jag bara babblar massa ointressant skit.. Så återkommer när jag har nåt att säga helt enkelt.

Ni får ha det fint så länge :)

all day

Har haft fullt upp med att göra ingenting idag och har inte hunnit skriva. Solen gick i moln precis när jag hade hittat ut i morse, och den ville ju inte visa sig igen, såklart. Så jag satte mig vid datan, men så kom mamma och sa att hon skulle handla, så jag hängde på, och i samma veva kom syster och hennes sambo + två busungar. Och lite senare skjutsade vi iväg den äldsta systern till Storebro och hämtade upp Amanda min vän.
Så ja. En hel del har väl hänt, men inget speciellt.

Nu har jag nyss ätit scones och är proppmätt! blöööök.
Nu blir det nog sängen.

Hugs.


Busungar!

gooooooooood

Godmorgon!

Nu ska jag köra ett snabbt ryck och plocka undan lite på rummet mitt och slänga in en tvätt, sen ska jag bege mig ut i det fina vädret! Det är ju 20 grader ute idag!!!!!!!! Love it!

Hörs senare! Puss :)

to lose my life

Har suttit frmför tvn hela kvällen och tryckt i mig massa chips + en stark vitlöksdipp. Inte helt fel, men just nu så känner jag att jag hade kunnat äta några chips mindre..

Ska snart stänga av datan och sova hade jag tänkt.
Hoppas på att vakna upp på strålande humör så att jag kan få lite gjort i morgon! Typ som att städa, tvätta och plugga. Inte lätt att fixa sånna saker när man är på dåligt humör ju!

Så godnatt med er! :)



En fråga..

Måste man verkligen plugga? Är det nödvändigt?

För jag har verkligen ingen lust eller ork, och jag får ångest bara av att höra ordet skola, och det slutar alltid med att jag ser ut som på bilderna nedan..
Skulle vara så skönt om någon bara kunde säga att "näe Matilda, du behöver inte plugga idag!"


det här är ju inte normalt..

Bella & Tyra show

Har precis kollat på Bella & Tyra show, och måste säga att jag satt här och var nervös innan det började bara för att Kissie skulle vara med? hahah! Iaf, tyckte att det var ganska underhållande när Alexandra aka Kissie gjorde bort sig så mycket som hon gjorde. Hon skakade ju bara av sig allt, och kunde inte ens svara ordentligt på frågorna. Hon var ju också helt inställd på att vara elak. haha, ja herre. Det kan inte vara lätt alltså.

Nog om det.
Ska snart äta lite och efter det ska jag nog börja plugga lite. Fick reda på att min systers barn kommer hit i morgon och stannar tills på söndag. Ni kan ju själva föreställa er hur svårt det är att försöka plugga när två ungar på 4 och 8 år springer runt och frågar "SKA VI LEKA!?" en gång i kvarten. MINST! Antingen det eller "jag har inget att göra.." och så låter det som att de ska börja gråta.. Okej, kanske inte riktigt så illa. Det blir nog allt trevligt :) De kan ju trots allt vara de sötaste som finns ibland!

See yah!




PS: håller på att fixa med bloggen så att ALLA kan se headern.

Morsning!

God morgon med er!

Ligger i Amandas säng och fick nu order om att bädda den. humahum..
Är iaf hemma igen runt ett, så vi hörs väll då! :)

NU: Ballerina kladdkaka. Hur avundssjuka är ni på en skala 1-10? ;)

pinsamt!

Hallu!

Ligger och degar hemma hos Amanda min vän, och bli kvar här tills i morgon, trevligt!
Vi ska tillbringa kvällen tillsammans med ballerina kladdkaka, godispåsen och hyrfilmen! Awesome!

Kan ju alltid berätta lite kort om denna vääääligt lyckade dag.
Vaknade upp i stugan och frös. Lite senare var man fullt påklädd i mindre fina regnkläder och påväg till den årliga fisketävlingen. Tyckte att det var väldigt trevligt att vara de enda som hade såna där redit fina regnkläder. verkligen.
Roligast av allt var att han som tog emot anmälningarna trodde att Amanda var en kille. HAHAHA.
Vädret var iaf riktigt bra faktiskt. Men efter sådär fem minuter började det regna och det höll såklart på tills tävlingen var slut. PLUS att vi inte fick någon fisk och det nappade bara en gång. kuuuuuuuuuuuuuul.
Och så sist men inte minst, så drog vi då ner på stan när vi kom hem. För det första tog det hundra år för oss att bestämma vilken film vi skulle hyra, och när vi väl gjort det cyklade vi vidare till ica, och vi cyklade ordentligt. (Eftersom en liten kille på kanske sju åtta år sa det till oss, helt random..) Där skulle vi då köpa godis och ballerina, men vi hade bara 45 kr, så vi vägde godiset innan vi gick till kassan för att det inte skulle bli pinsamt närvi kom fram till kassan och vi inte hade råd. Vi kom fram till att det skulle kosta 44kr, men när vi kommer fram till kassan säger hon att det blir 46! Kul att inte kunna betala en lite fjuttig krona till.. verkligen. HAHAHA, så typiskt oss. skämmes tamefan.

jaja, nu har jag babblat på om massa skit såvi hörs i morgon när jag kommit hem!
Pöss!


[Här skulle jag lagt upp en sexig bild på mig och min vän i regnkläder och en när vi har grymt snygga hattar på oss, men internet är segt så jag skiter i det helt enkelt! Lika bra det kanske?]

plans

Tror att min hjärna blivit överbelastad idag. Har tänkt så mycket att jag är skit slut! Herre ;)

Nu ska jag iaf traska hem till mig snart, och fixa lite innan jag åker iväg på innebandy ikväll.
Ska bli skönt att röra på fläsket lite! hehe.

Så vi hörs i morgon nån gång. Lär ju troligtvis slänga in massa klagande inlägg i morgon någon gång mellan tolv och fem. kuuuuul.

Nu = BETA! (awesome)

HUGS.



Random bild, you like.

AAHRRRRR

Okej. VA DU VILL MEJ!? Jag får snart psykbryt på den här sega och jävligt trögfattade datorn, och det här otroligt sega internet!

Headern syns tydligen inte nån stans? Kan inte göra så mycket åt saken heller. Det störda är att jag kollade ju så att allt var fixat och klart och som det skulle igår, och sen sparade jag och allt var fortfarande som det skulle, men vad nu!? Tror att någon vill mig nåt..
Ska försöka hinna med att fixa det i morgon kväll. Kommer få göra om allt.. kuuuuul. Tur att inte jag gjort mallen och hade varit tvungen att göra hela den. iaf.. Kommer hem ganska så sent i morgon och ska iväg direkt igen så det märks ju om jag hinner, annars kommer den upp på fredag! Loooovar.

Jajaja.
Annars då? Jovars. Vädret är aaaaaaaaasbraa! Love it.
Sen är det party ikväll. Vore ju kul att gå faktiskt. Meeeen, har jag råd? NEJ! Då är man fattig alltså. :(
Klaga klaga klaga.

Men puss på er!



Today.

nödig

Nyss hemkommen från Västervik. Blev lager 157 och corner, så nu är redit mätt och magen är helt uppsvälld.
Dags att gå hem och göra nr 2 tror jag! Hörs i morgon!

Puss!

PS. Ser ni headern? Jag gör inte det iaf.. Men allt var ju som det skulle förut.. hum.. Men det får väl bli morrondagens bekymmer.

10.05.10

Har precis haft kemi och fattar ungerfär lika mycket som en gnu! Kicken fixade iaf så att vi ska ha provet nästa vecka, vilket är awesooooome.
(förövrigt håller en skata på att döda en ekorre här utanför.. så dååligt.)

Ska nu försöka knåda ihop en jobbansökan till Kolmordens djurpark. Man ska driva en blogg och lite och det låter skitkul! Så bara att sätta igång!
När jag är klar med det ska jag hem och göra någonting åt mitt hår som är helt felk*****t idag.

See yah.

(VAD TYCKER NI OM DEN NYA DESIGNEN FÖRRESTEN!? :))

ångest! ååååångeeeest!

ååååh, vill verkligen inte till Gamleby! Funderar skarpt på att skita i de här tre dagarna och vara hemma istället, men det är ju som sagt bara tre dagar, och jag har skitmycket som måste bli klart men aaaah. VILL INTEEEE!!!
Skulle ju spara lite pengar om jag inte åker.. Har så sjukt dåligt med pengar nu, och har kommit på 137218973812 saker som jag måste köpa! Hatar det! Plus att jag inte har ett öre kvar på mobilen och måste fylla på den. Fan alltså, det är inte lätt när det är svårt!

Ska väl börja packa nu så att jag har det klart. (om jag nu åker..)


Emmène-moi aussi loin que possible
[Ta mig med så långt bort som möjligt]

At work

Hallu hallu.

Sitter i kiosken och väntar på att klockan ska bli fem så att jag kan åka hem, och förhoppningsvis köra hem också? iaf halva vägen. Sen kan man ju alltid hoppas på att det är pappa som kör för mamma bara skriker när jag ska köra, fattar inte varför? ;)

Ska försöka hinna med att fixa till det sista på den nya designen idag innan jag åker med tänkte jag, bara så att ni vet.

Ha det fint!


Bara för att jag inte har några bilder här så kan ni få lite ögongodis. Jag är snelhest :)

söndag

Hallå!

Har varit sen klockan nio och hunhit med en dusch och kolla runt på massa fina klänningar. Det är ju faktiskt skolavslutning snart!? Känns ju helt wierd. Veckorna fram till sommarlovet lär ju gå grymt fort eftersom vi bara går tre dagar nu den här veckan, veckan därpå är jag kompledig på måndag (awesome!) och tisdag - onsdag ska vi förbereda inför grönt veckoslut , som är på fredag och lördag. Sen är det praktik i två veckor, men bara en vecka för mig för sista veckan ska jag vara på Gyro, skolan jag kanske ska byta till. Och sen är det två vanliga skoldagar kvar tills sommarlovet?

jaja.
Idag är det plugg som gäller, wääj. Ska fortsätta med biologin hade jag tänkt. Börjar jobba vid två så hinner väl inte komma så himla långt..

Vi hörs.
Puss.


time to work

Ska plocka ihop det sista att ta med mig till jobbet (typ kemin och svenskan) och sen åker jag. Slutar vid sju så vi hörs väl igen nån gång efter det..


och känner väl ungefär såhär för att åka till kiosken..
jaja, få ju godis! hihihihihih.

Eclipse

Såg den nya trailern för Eclipse nyss.  Gosh, filmen verkar vara skitbra!

Vet inte hur man bäddar in den här, eftersom jag såg den på msns hemsida, så ni får länken här istället. [Länk]



Morn' Morn'

Gick upp för snart en timma sen och har hunnit med att äta lite frukost och att studera vädret. HELT UNDERBART VÄDER IDAG!? Älskar att det regnar när jag ska jobba i kiosken eftersom det inte kommer lika mycket folk då ;) hehe. Så nu är det bara hålla tummarna för att det ska hålla i sej och regna hela dagen, och även i morgon också! Det stod ju i tidningen att det skulle bli regn i morgon iaf..

Jaja.
Jag har huuuuur mycket som helst att göra idag, plugg alltså. usch fy och blä! Har inte lust med det över huvud taget! Måste hinna bli klar med en hel del idag innan jag åker till jobbet eftersom Amanda kommer hit idag med, och vi ska se 70 filmer! ;) höhö.
jaha nehepp, bara sätta igång antar jag. Frågan är vad man ska börja med? Djurvården, djurvården, kemi (hatar att vi har kemiprov på tisdag och att jag knappt har tid till att plugga på måndag, känns ju bra..), hemprov i biologi eller kanske börja med alla frågor som vi ska besvara i svenskan? hmm..

Vi hörs väl senare då antar jag.. om jag inte drunknat i alla dessa böcker. Och om jag har det så lär jag väl skriva nåt tråkigt medans jag är på jobbet, i brist på annat att göra..


Pöss!


(två bilder från den nya bloggdesignen ;))

God natt!

Har suttit och pillat lite med en ny design, som för hoppningsvis kommer upp i slutet av helgen! Det gillar vi!

Ska snart hoppa i säng (är så sjuuuukt trött!) men först ska jag nog ner och slänga i mig en rostad macka (min nya kärlek, hehe), plugga lite djurvård, och så ska jag göra mina dagliga situps. Great.

Så godnatt med er. :)

hehehehehehehehe

Grrrrrrrrrrrr mjau

*dregel*





Bild nr 1: Cody Longo (från filmen "Bring it on, fight to the finish")
Bild nr 2: Robbie Amell (från filmen "Picture this")
Bild nr 3: Christina Milian (från filmen "Bring it on, fight to the finish")

Kan inte sluta dregla över de där pågarna. Och Christina kan vara en av de snyggaste jag vet!


cold

Riktigt j*vla kallt ute idag! Höll på att frysa k*ken av mig när jag stod och väntade på skjuts hem förut idag!

Efter en tupplur i bilen så var jag hemma och värmde mig med en kopp te och åt naturgodis. jumjum. ♥

ensamheten

Hej!

Har svenska nu och har inte hunnit skriva nåt innan eftersom jag har haft lektioner hela dagen!
Tänkte bara säga att jag inte har någon tillgång till internet mer än nu idag, eftersom Maja är sjuk och Kicki har åkt hem hon med.. Och Moa och Amanda är inte här heller.. Så jag är ensam och ska sitta på mitt rum hela kvällen, äta nudlar och se film. (y)

Jaja, nu måste jag göra färdigt svenskan.

Hörs i morgon!

HUGS

Dessa tävlingar...

ehe, eftersom jag har ganska så tråkigt så kör jag på att vara med i en till tävling där man kan vinna ett valfrit presentkort på 250kr från Gratisbio, bara för att liksom!


Tävlingen finns hos Anagina.blogg.se - ni vet hon med alla sköna videos? Helskön tjej förövrigt :D

what?

Hallå hallå!

Fryser och gäspar och hade tänkt att jag skulle sova en stund men upptäckte att klockan var halv tre och Maja och Kristin kommer när som (hoppas jag!?) och vi ska gå och fika. Hoppas på att det är goda bullar idag för jag är så sjukt hungrig just nu! Eller så är det någon sån där konsting känsla efter att man har svalt ett tuggummi? Bara jag som får sånt?



Har kommit fram till att jag behöver nåt mer intressant att skriva om.. Jag menar hur kul är det att sitta och läsa att nu ska jag fika och nu har jag en lektion kvar sen ska jag inte göra nånting! WOHO! Ni måste ju vara riktigt avundssjuka på mitt händelserika och roliga liv! OMG liksom. nejmen, jaa. Har tröttnat på det här, men det lär väl knappast bli någon ändring, jag menar, det händer ju inte så himla mycket här i Gamleby, och ännu mindre hemma hos mor och far. Gamlebys största händelse den här veckan: KOUTSLÄPP! Arla bjuder på mjölk och bullar, ojoj! Inte dåligt.



Jaha nehepp..
Nu kom mina inte så glada spenor tillbaka, men jag är glad för nu blir det fika och nu är jag inte ensam längre. Awesome.

Vi hörs!


Fina fina.

Morsning!

Den 5:e maj och det är snö? Nåt är ju fel..

Slutar kvart i elva idag och har ingen aning om vad jag ska hitta på sen.. Ska träffa min mentor med torrast humor i Norge, och Maja och Kicken ska ha traktorkörning. Får väl se till att bli klar med svenskan.

Förövrigt så ska jag jobba i helgen.. gött md lite extra pengar men fan för att stå i den där kiosken.. vilket jag ska göra hela sommaren! (KOM INTE OCH HANDLA I KIOSKEN I SÖDRA VI, OK!?!??!)


Talk to you later guys! ;)


Tidsfördriv.

10.05.05 - ???



Seriöst.. det här är fan inte normalt?

hskajdlksad

Hallå!

(fin rubrik juuuu!?!?)

Hajjar inte riktigt varför jag är så trött idag? humhumhum.
Nu har vi i alla fall kemi snart, undrar hur arg jag kommer att vara efter den lektionen? Blir så jävla förbannad när jag inte fattar nånting! Kunde, och fattade det mesta innan förra provet, men på provet fattade jag bara inte frågorna, och därför gick det sjukt dåligt, och efter det har jag bara tänkt *jag fattar inte jag fattar inte* hela tiden, hur lätt är det att lära sig då? vafan..

Jajaja. Sen är det småföretagande innna vi slutar och då blir det att dra upp till djurvården! :)

Börjar nu, vi hörs la.

Brännboll och körv!

Har spenderat två timmar till att sitta och pilla med alla djur i nya djurvårdshuset. awesome. Lite rivmärken här och var men det får man ta ;) . Maja är helt fast vid en råtta och jag vid Gerbilerna. Så söta! :)

Nej nu hinner jag inte skriva mer, måste hem och byta om, för om en liten stund är det brännboll och korvgrillning!
Anomnom.


Todays

@ datalektion

Har precis haft djurvård och hanterat alla djuren (=lyft råttor i svansen samt typ tappat en, BRA!)
Nu har vi data och vi har inget att göra så ska väl knalla hem till mig och hämta svenskan och göra färdigt den.

sounds like a plan.

Vi hörs, hejjjjjjj.

Chilledill

Har haft en lugn dag utan att nåt speciellt har hänt. Har bara suttit vid datan och pillat med den nya bloggen (som jag inte kan bestämma mig om jag ska byta till..) och varit ute och bara softat!

Nu tänkte jag faktiskt göra lite engelska innan Grey's Anatomy börjar, och sen packa innan det bär av till Gamleby.
Kom fram till att det här är den sista hela, vanliga veckan innan sommarlovet nu. Känns helt sjukt.
Nästa vecka går vi bara till onsdag eftersom det är kristi himmelfärdsdag på torsdag, och veckan därpå har vi komledigt på måndan, och resten av veckan ska vi inte ha några vanliga lektioner utan bara förbereda inför grönt veckoslut, och efter det är det praktik i två veckor och sen är det typ tre dagar tills sommarlov? Herre.. Inte mycket att hänga i julgranen..

Jaja. Bäst att börja med engelskan.
Vi hörs i morgon igen!

Hugs.



God morgon!

Vädret är awesome idag, så ska sitta här och pilla lite med den nya bloggen och fundera på om jag ska byta till den i stället, medans jag smälter frukosten. Sen ska jag banne mig ut och skene!
Annars ska jag väl bara ligga i solen och lata mig idag. Känns skönt. Iof så måste jag plugga.. damn.

jaja. Ni får gärna säga vad ni tycker om att byta bloggnamn till Things she say [thingsshesay.blogg.se].


HUGS

bad..

Tappade lusten att blogga förut, så blev visst inget mer inlägg..

Har precis kollat på film med mami och papi, och käkat chokladbollar. Min mage är inte lite uppsvälld nu!
Lyckades också somna vid filmen, duktigt. Tänkte iaf bara skriva ett kort inlägg och meddela att jag inte drunknat.

Nu blir det att försöka få ordning på syrrans blogg, sen några situps innan jag ska sova.

Godnatt.

ett varmt bad med fin musik.

Hallå!

Har varit uppe sen klockan åtta, ojoj, inte dåligt! Har dock inte gjort mer än att sitta vid datorn och spela spel på facebook. awesome. På tal om fb så har pappa börjat hota mig med att skicka en vänförfrågan nu när han skaffat det, enbart för att han ska kunna spela spel. haha.

Har precis ätit lite rester från den exotiska brickan som vi åt igår, och kollat på Bella & Tyra Show (särskilt den här) och nu tänkte lägga mig i ett varmt bad, känner mig så himla ofräsch.

Och btw, min fot mår bättre idag! AWESOME! Dock inte helt okej, men det får la gå.

jaja, vi hörs när jag kommit ur badet.

Puss!



RSS 2.0