hey, what's wrong?


Sitter just nu och har biologi utan lärare. Letar fakta om kräldjur.. Segt som bara den, och slutar inte förns om en halvtimma! menmen. Tror jag dör av hunger snart med. Och huvudvärk! och trötthet! Satt och höll på att somna första lektionen. haha, måset sett kul ut när jag satt och nickade till heeela tiden.

  Sen är det i alla fall bara estet kvar. Ska bara brodera mina snygga tofflor och sen ska jag nog sova en stund. Eller gå ut & gå? Eller så blir det väl att hänga inne hos maja & kicken. hihi.

 

Nej nu måste jag nog forstätta med biologin..

Take care!

/M

så håll om mig inatt


Igår blev det tacos och filmmys hemma hos Amanda. Himla trevligt. Men idag åkte jag hem tidigt. Ska ju iväg sen ikväll så tänkte ta det lugnt idag, och packa och lite annat. Sen hade Amanda feber också.. inte ok!
När jag kom hem åt jag och mamma i alla fall fryspizza och hade det trevligt. & nu sitter jag här, lyssnar på kent, och ska snart måla mina naglar hade jag tänkt. Sen får det bli att göra klart biologin, räkna lite matte och packa.

När jag kommer hem till Gamleby ska jag passa på att vädra rummet lite. Har inte kunnat göra det på ett tag för har hållit på att frysa ihjäl. Men inatt vet jag någon som kan värma mig. hihi =) (bäst att ta med en extra kudde idag, sist tog tog han båda två.. haha)

take care!
/M


förövrigt så vill jag faktiskt ha sommar nu.

jag faller med flit


åh, lasse. Ligger oh lyssnar på "inte för kärleks skull". den är så fin. ♥

Idag har jag verkligen inte gjort nåt vettigt.. eller jo, fixat linser! Annars så vaknade jag kvart i elva av att amanda ringde. Himla tur eftersom mamma & jag skulle åka till gamleby halv tolv, & jag hade lovat att väcka mamma halv elva. hehe, trodde väl inte att jag skulle sova så länge?

haha, nu är amanda sur med för att jag inte kan bestämma mig om vilken låt jag ska lyssna på..

När vi var hemkommna från gamleby åkte vi iväg till vimmerby nästan direkt. Fixade med linserna, så nu ser jag bra! äntligen. Det värsta är att det kostade ungefär 900 idag och om en månad måste jag köpa nya linser för typ 700. Kul att jag inte kommer ha några pengar kvar sen? hur ska jag ha råd att köpa julklappar OCH åka på kent ? :(

jaja, nu ska jag titta lite på tila tequila (y) hihi!
Juste! Körde bil idag ! haha, för först gången. Inte så långt dock men ändå.. Sen så sprang våran katt framför heeeela tiden så vågade ju inte precis gasa på.. taskigt gjort av honom..

take care! (=

091126


Pluggandet har jag visst lyckats skjuta upp tills i morgon. När ska jag sluta göra så? om jag hade gjort det idag så hade det ju redan varit gjort liksom. Fattar verkligen inte hur jag har kunnat sitta vid datan heeeeeeeela dagen! Jag har ju liksom inte gjort nåt här mer än att kolla bloggen, facebook & bdb om & om & om igen! Vilket liv!

I morgon ska jag i alla fall följa med mor till Gamleby & hämta morgan, jakob och julia. Mamma vill inte åka ensam så.. Men det kan ju bli en trevlig bilresa med lite trevlig musik :) Efter det ska jag till optikern igen. Hade visst beställt fel synundersökning sist. Så typiskt mig! haha. Längtar ihjäl tills jag får mina linser, men att få betala dom kommer ju inte bli lika kul. Usch. Måste sluta slösa snart, annars kommer jag aldrig att ha råd att gå på kent i stockholm! (& det vill jag absolut inte missa!)

Nej, bäst att stänga av datan och lyfta arslet från sängen och hitta på nåt annat en stund. Ska nog gå ner & äta choklad :) hihi. Mamma har köpt den där nya marabou vinter och jag var ju bara tvungen att smaka. Var helt övertygad om att den skulle vara sjuuuukt äcklig, men nu vill jag bara ha mer! Den smakar verkligen jul! :)


pimp my room!


Amanda & jag hade tråkigt en kväll så vi passade på att fixa upp lite fina bilder på mina otroligt tråkiga väggar i Gamleby.

musikväggen som ska bli betydligt mycket fullare utav bilder!

hihi :), mitt nattduksbord blev så fint med två nya tavlor :)


(nej nu ska jag verkligen ner & äta. har inte orkat det än..)

timglas


Godmorgon! :)
Lite sent att säga nu kanske, när jag varit vaken sen halv tio ungefär.. men det låter ju trevligt?

Har precis ringt & sjukanmält mig nu. Skönt att ha det gjort.
Idag ska jag bara ta det lugnt, räkna lite matte och kanske göra lite arbetsliv naturbruk (eller vad det heter..) usch, hatar att skriva om ekologisk hållbarhet om travsporten..
Nu ska jag nog gå ner & försöka hitta något att äta. Min mage skriker verkligen efter mat just nu.

take care
/M

hold me, just hold me


I'm home ♥

Underbart skönt att vara hemma! Har bara 50 minuters matte i morgon och bara två lektioner på fredag så det är väl klart att man passar på att åka hem när man har skjuts hem? så nu ska jag vara hemma tills på söndag! :)
Igår drog vi iväg på fest, fast det var inte planerat.. Men när vi kom dit var det bara trångt och allmänt tråkigt, så Maja & Kicki gick hem nästan direkt, men jag stannade kvar. Blev en nykter och ganska seg kväll & var hemma igen runt halv två. Då blev det betydligt bättre ! hihihi (=

Men idag var jag ju inte så himla pigg, känns inte som om jag sovit mer än en timma faktiskt. Så på kemin hängde jag inte med någonting, & sen var det matteprov.. Gick faktiskt ganska bra (tror jag). Sen var det bara att börja packa och städa innan jag skulle ta bussen in till Västervik, men det gick inte så bra för Charlie kom & vi somnade visst. haha.

Nu är jag i alla fall som sagt hemma, underbart skönt. Ska ligga här och ta det lugnt i en timma till sen blir det bonde söker fru, & Grey's Anatomy. & så en tarragona på det. ♥

känner mig otroligt lycklig idag & allt känns faktiskt helt rätt. är det bara för stunden tro?

take care! :)

"du är underbar"

-våra hjärtan slog lika hårda slag.

fröken svår


wow, gjorde verkligen som jag sa att jag skulle göra idag. Jag gick upp halv nio, slöade till nio och började träna en stund sen så vid halv tio satt jag i ett varmt bad. 

Runt halv fyra kommer Amanda hit, och sen ikväll ska hon med till Gamleby. Vi går väl bort till de två knugorna Kicki & Maja en stund.

Nu måste jag faktisk gå, min syster & hennes pojkvän tjatar ihjäl att vi ska hitta på något, så får ta mig en panodil och spela kort eller nåt med dom.
take care!


varför gör jag alltid allt så svårt?

tomorrow & pics & you like it'


Sitter nu & gör matten, har nämligen matteprov på onsdag & hade tänkt mig att det skulle gå bra, & så sitter jag & planerar lite inför morgondagen. I alla fall morgonen i morgon. Då ska jag gå upp runt nio, ta en promenad, eller göra situps + springa på springgrejen. Efter det ska jag lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask på, och hårinpackning i håret. Efter det så ska jag nog försöka klippa mig själv. (hahaha, kommer bli så fint..) nej men bara pyttepyttelite :)
Det låter riktigt bra faktiskt! frågan är bara om det verkligen blir av.. (varför blir man alltid sugen på att göra saker såhär på kvällen?)

Nu är det bäst att jag forsätter med matten, men först ska jag lägga upp lite bilder :)


Amanda, Kristin & Maja på bussen in till Västervik igår :) hihi, fina ni.

bus på donken!

glassssss.


& såhär ser lilla sötistrixi numera ut. (världens största igensydda hål rakt in i buken ;o)

och jag ler, för du blir min räddning


Jag hade rätt! Lite besviken blev jag allt, fast New Moon var väl helt okej. Kommer säkert se den ett antal gånger till ändå ;) hihi.
Annars så var det en trevlig kväll igår. Satt mest på donken och dampade loss.

Idag har jag inte gjort någonting. Vaknade upp hos Amanda vid halv elva typ, sen låg vi & slöad tills vi åkte hem hit, och här slöade vi ännu mer. Ikväll får det bli att plugga!
Förövrigt så är jag sjuk. Förskyld & huvudvärk.

Lite bilder kommer nog upp i morgon!
take care.

home again


Nu är jag hemma igen! Den här veckan har gått otroligt fort, och tisdagen var ju helt klart bäst. Kollade på bilderna från den kvällen nyss, haha, dom var roliga. (varför ska jag vara med på så många bilder för?!)

Vid halv fyra ska jag ta bussen in till stan, och sen blir det att åka vidare till västervik. Åh, känner att den här kvällen kommer att bli sååå bra!
Nu måste jag nog skörda min farm lite, och sedan packa upp och ta mig något att äta innan jag åker.

take care!

I walk the line


Sitter inne hos Maja & Kristin nu, dom gick precis iväg till svenskan, så jag tänkte att jag skriver ett inlägg innan jag går hem till mig och.. gör ingenting. Har inställd arl idag, så börjar vid 14.40 istället för 13.00. Då har jag bara matte i 50minuter. Ganska så skönt eftersom jag har sån huvudvärk idag. Får ta mig en panodil sen när jag kommer hem.
I morgon är det i alla fall fredag & då blir det New Moon! (känner dock att den kommer vara dålig.. jag äslakr verkligen boken, och tyckte den var bäst, så kommer säkerligen bli besviken.)

Ha de bra, så hörs vi i morgon när jag kommit hem! :)

palace station


Har precis lugnat ner mig efter världens skrattanfall. hahah. Det behövdes!

Nu sitter Maja , jag & så Kristin & lyssnar på amazing horse.. haha, inte bra! kommer ha den på hjärnan heeela dagen! ;)
I morgon är det tisdag & då kommer Amanda & allt ! & sen på fredag blir det att gå och kolla på New moon i Västervik! Denna vecka kommer att bli sååå bra! :D

take care.
/ m

Gamleby nästa!


Usch.. mår illa & har huvudvärk just nu.. blev helt sjukt trött bara sådär med. Vill bara slänga mig i sängen och sova i hundra år ! Men måste packa för det har jag ju inte gjort än.. vet inte när vi åker dock, mend et blir väl runt sju nån gång.

Vill ha tisdag nu. Känner att det kommer bli en bra dag! Amanda kommer & sen på kvällen blir det nog fest :) ja, jag är festsugen. & på fredag blir det troligtvis bio, New moon ju! :D

Nej nu ska jag packa. Men vi hörs väl om en vecka eller nåt.
Puss på er.

birthday


Har precis duschat & lite & snart ska jag fixa nåt till min syster som fyller 20 idag! Grattis! :)
Sen vid ett ska vi åka dit och fira henne, kommer bli trevligt ! Senare idag får jag nog ta & plugga lite..

Nej nu har jag faktiskt inte tid att sitta här mer.
take care !


syster !

saknad..


jag saknar allt nu.
mest så saknar jag AL. det trodde man ju aldrig när man äntligen slutade där, men nu förstår man verkligen hur bra det var. jag vill gå om nian igen ! får man det? hihi.  & så saknar jag hela 9C.

sen saknar jag den där tiden då allt var så enkelt & bra.


vi borde ha en sån där morgan, amanda & matilda kväll igen. bara vi tre och massa bus. stå på stolar när man tar kort och äta kilovis med godis. hhaha. saknade tider. fina minnen. fina ni.

svarta dagar följs av vita nätter


jag tror jag bara vill stänga in mig nånstans.
inte behöva prata med någon.
inte behöva få reda på hur fel man kunde ha.
när det egentligen borde varit rätt?
bara stänga omvärlden ute.
bara inse att det aldrig blir som det en gång var.
det är väl bäst att börja inse nu..?


jag tror inte jag klarar det här längre..

hjärta


Alldeles strax så ska jag gå ner och koka te, sen ska jag sätta mig framför tvn och kolla på idol, & sedan blir det skavlan. puss på det! :) låter som en rikigt mysig kväll!


åh, röd blir bara bättre & bättre ju mer man lyssnar på den.
underbara ni.

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

paaarty!


Jag har inget vettitg för mig så jag lägger ut lite bilder från festen i skaftekulla. ;)


diskussion?


mina fina tottar :)♥


Morgan är i farten ;D


hahaha, bara så klockren.

hejdå glasögonorm!


Nu är jag hemma igen! Ganska så skönt faktiskt. :)
Amanda kom till Gamleby i torsdags med, och så slaggade hon tills idag. Inte lika kul när hon måste gå upp tidigt och jag helst vill sova. haha.

Vid fyra ska jag vara på synsam och kolla synen. Det är ju faktiskt lite pinsamt när man sitter där och gissar sig till vad det står och sen när man äntligen ser så har man gissat så långt ifrån man bara kan komma. haha. Ska i alla fall skaffa linser nu! Så sjukt skönt!

Bilder är inte precis ny, men det får ni stå ut med.
byebye glasögon.

the hjärta & smärta


åh vad jag älskar kent ibland. ni är ju så.. precis.



fan, den här helgen har gått för fort. igen. jag kom ju hem nyss? och i morgon åker jag tillbaka till Gamleby igen.
är lika opepp som vanligt, men det blir väl bra när jag väl är där..

hittade nyss ett sånt fär test på bdb, & jag har jävligt tråkigt så jag gör det här.

1. Tre ord varför du sist spydde? - jag mådde illa?
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? - sooov!
3. Vad gjorde du för 30 min sen? - Kollade på tv.

4. Vad hände dig 1995? - minns inte?

5. Vem fick dig att skratta senast? - ingen aning..

6. Vilken färg är din borste? - lila :>

7. Vad köpte du sist? - kex!
8. Vilken färg har du på din tröja? - orange

9. Var förvarar du dina pengar? - plånboken, banken, sparkossan! (y)
10. Hur var vädret igår? - ganska dåligt har jag för mig..
11. Vad ser du framemot? - att få se bilderna sen i torsdags! ;D

12. Snarkar du? - nääe.
13. Vad är 15? -
ett nummer va?
14. Vilken skostorlek har du? - 38-39
15. Vill du klippa dig? - Ja!

16. Är du över 45? - haha. noo!

17. Pratar du mycket? - det beror på ;)
18. Kollar du på O.C? - förut gjorde jag ju det

19. Har ditt namn ett "x" i det? - nej
20. Känner du ngn som heter Steve? - nix
21. Hittar du på egna ord? - haha. händer väl, fast maja & kicki gör't hela tiden! ;)

22. Är du en typiskt svartsjuk person? - hm. ja, jag tror faktiskt det.. fast nja.. det beror på.
23. Vad har du för mobil? - sony ericsson W508

24. Vem ringde dig senast? - ingen aning..

25. Biter du på naglarna? - nejnej
26. Har du lockigt hår? - nae

27. Vilken konsert ska du på härnäst? - kent ju

28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - hm. skulle kunna vara jag.
29. Hur många gånger har du svurit idag?
- vet inte?
30. Vilket ord säger du ofta? -
typ, totte
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? ja, på sätt & vis ska jag ju det..
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? - mor
33. Vad borde du göra nu? - egentligen borde jag göra läxor..
34. Har du något smeknamn/vad kallar folk dig? - har faktiskt inget.. fast i torsdags blev jag kallad ulla  ;O

35. Sover du mycket? - det är överskattat ;) haha. jag sover väl när jag behöver?
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - my best friends girl. sevärd!

37. När var du sist ute? - tolv nån gång kanske..

38. Har du gråtit idag? - ja..
39. Är du en glad person? - är jag väl

40. Har du roligt nu? - nae

41. Vad äter du helst? - tacos, chips eller godis !

42. Vem var du med sist? - mamma?

43. Pratar du i sömnen?  - nej det tror jag inte ;)
44. Vem kramade du sist? - ingen aning
45. Nämn den bästa personen: min katt :]
46. Tycker du om någon just nu? - nae

47. Vill du flytta? - Nej.

48. Hur ofta borstar du tänderna? - två gånger om dan?
49. Är du egoist? - nae..
50. Gillar du att bada? -
oh ja :)

51. Skrattar du åt allt? - nja, men åt mycket ;)
52. Vem får dig alltid att skratta? - vänner
53. Gråter du när du tittar på filmer?
- ja, det händer väldigt ofta faktiskt

 

nej nu måste jag hitta på något.
take care.

not good enough


du sa att rädslan den går över
men den där oron stannar kvar
den gör dig tveksam när du behöver
snabba beslut snabba svar
du sa att rädslan pendlar långsamt för oss
mellan äkta och falsk
mellan sanning och lögn



du har också mörka hemligheter

svarta linjer


Bara ett kort inlägg innan jag går & lägger mig. (jag har inget bättre för mig..)

Jag är sjuk. Ont i halsen, rinnande näsa, & hostar i princip hela tiden.. hatar bigtime! Jobbigast är det när man ska försöka somna, för precis innan jag ska somna så får jag världens hostattack :( Ska leta upp några tabletter mamma snackade om & knarka i mig så att jag kan sova gott inatt. höhöhö.

I helgen blir det att ta det lugnt, lyssna på kent (såklart ;>) & så plugg.. Har dataprov, arbetsmiljö säkerhetsprov & svenska inlämning.. Inte bra att jag måste göra det mesta vid datan & förmodligen inte komma långt alls eftersom jag kommer att göra massa annat istället för att plugga..

jaja, nu orkar jag faktiskt inte sitta här mer. Är så sjukt trött.
Godnatt!

/M

bygg något vackert eller krossa allt.


åh, sitter & lyssnar på röd nu. underbart bra.

Fest igår, riktigt kul! Moa fick alla att dansa världens skönaste dans ;) hihi. uppe, nere, framför, bakom, jucka, dricka, uppe, nere.. osv. hihi. Hade jättetrevligt i alla fall. Bäst på länge !
Men trött var man ju idag.. Men det får man ta ! Efter skolan tog jag bussen till Västervik & träffade Amanda. Planen var att vi skulle till simhallen & simma & vara nyttiga med det slutade visst på donken. ehe. Men trevligt har det varit med mitt bästa ägghuve ! (du ser faktiskt inte ut som ett ägg..)
Nu är jag i alla fall hemma igen. Har tänkt att sitte här & äta kakor tills idol börjar. Ska lyssna massa på röd & kolla på bonde söker fru. Mys.

Take care!
pusshej!

suuuuuuperfart!


Dagen började jävligt dåligt. Inget varmvatten & jag var verkligen TVUNGEN att duscha. Jag blev så arg när jag kom in i duschen att jag nästan började gråta! haha. Men jag menar, helt nyvaken, fryser som fan & längtat efter en varm dusch sen igår, & så är vattnet verkligen iskallt! inte så konsitgt att man vill gråta då.. haha.  Jag frös verkligen när jag kom ur den duschen vill jag lova!

Nu har vi bara två lektioner kvar, sen slutar vi. & jag trodde det var måndag ett tag & så är det tisdga, då blir man lite gladare direkt! hihi. Efter idag är det bara korta dagar kvar, underbart skönt! Har två lektioner i morgon , slutar halv tolv. På torsdag börjar jag vid ett & på fredag går jag till halv tolv igen. Inte alls långt kvar till fredag! Då blir det Västervik med Amanda & kanske Morgan, sen efter det ska jag hem & då hoppas jag verkligen att röd kommit hem. Längtar ihjäl.

Nu börjar vi, så måste gå.

Take care!

painted by numbers


Att jag alltid ska fastna här när jag har annat att göra..


Sitter i alla fall i min säng & äter godis. Har precis packat ner det mesta, för ikvälkl blir det ju att åka tillbaka till Gamleby. Det jag verkligen inte ser fram emot med det är i morgon på morgonen, då ska man sätta sig i en iskall traktor & köra runt med en vagn. Det är inte så kul som det låter faktiskt.. Men när man har gjort det är det värsta över ;) haha. Men jag hade ju gärna varit hemma en vecka till..
Får i alla falkl träffa knugorna igen! hihi.

Nej nu är det bäst att packa lite till & plugga lite kanske.


hoppas dom inte blir alltför arga när dom ser att jag lagt upp den här bilden ;) , jag tycker i alla fall att den är sötis :) hihi.
RSS 2.0