fint från Monki

- du kommer aldrig mer bli dig själv

Hejsan.

Nu ska jag snart börja packa hade jag tänkt. Väskan kommer nog bli överfull..
Lite senare ska jag läsa så länge jag orkar i "du & jag i trafiken", och runt halv åtta kommer Arne och hämtar mig. Får se vad jag hittar på när jag kommer hem till mig. Kanske blir en nudelkväll med Maja & Kicki? :D
Men ni får ha det super. Får se när jag har tid att skriva nästa gång. Blir nog mer uppdateringar om helgerna nu för tiden.

Vi hörs, pöss =)


tid... du är dig inte lik.

Kent - intervju



Bara för att jag verkligen älskar den här intervjun ( särskilt när Jocke säger "va?!" haha. & så är det lite roligt när Jocke säger att Darin är söt..) , så kan ju alltid ni kika på den. :)

kläder



rik



God kväll. ;>

Nu sitter jag här och ska nog installera GTA eller Sims 2. Fast simset känns lite onödigt, eftersom att jag ska få sims 3 inom kort. (y) så det blir nog GTA iaf. :)

Sen så tänkte jag meddela att jag inte ska åka till Turkiet längre, vilket är väldigt tråkigt. Fast å andra sidan har jag ca 9000kr jag kan gör vad jag vill med. ojojoj. (råna mig inte..) Så Amanda & jag ska försöka fixa med boend i Stockholm under höstlovet, så att vi kan vara där ett tag. Inte så dumt det heller.

I morgon ska jag nog bara ta de lugnt. Det innebär att lyssna på kent & john me, sitta här, sitta vid tv:n, läsa i "du & jag i trafiken" & så packa. Sen runt halv åtta åker jag tillbaka hem till mig, i Gamleby. & då får jag träffa dom där Tottarna Maja & Kicki. Mys.

Nej, nu ska jag dricka te och spela spel.
Puss på er.

/M

pictures





Söta sälar när vi var på Kolmården. Dom lät roligt också.. hah. Denna dag var super.


& tigrar.



Igår köpte jag ett par nya skor. Dom gillar vi.





Idag hade Amanda & jag loppis i Gullringen. Fick ihop ca 600 :- . Inte illa pinkat ;)



Mitt schema. Det kanske inte syns så bra men ändå. ;)



Oj, en orginalegobild. Det är inte ofta man ser här inte..
Har klippt mig idag.. Det blev visst lite kort. Så nu är nästan allt det nötta håret borta.. Sorgligt men sant. höhö. Fast denna bild är tagen innan dock. ;)

Ny blogg !

Hejsan.

Nu har jag fixat en ny blogg. Hoppas alla forsätter att läsa. =)
Den är väl inte riktigt färdig än.. menmen.

Snart kommer i alla fall lite bilder.
Ha det bra så länge !

/M
RSS 2.0