Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Älskar dessa lediga tisdagar och tänker njuta av denna eftersom det förmodligen är den sista på väldigt länge, för sen ska vi köra igång med naturkunskapen igen, tjoho.. Eftersom jag redan gjort massa engelska så tänkte jag snart gå ner och hitta något ätbart i kylen och sedan bara ta det lungt och spela wii fit i min ensamhet. Och så måset jag städa.. men det behöver man ju inte låtsas om.

Innan Pumpen i lördags. Inge kul, om ni ville veta. Och det vill ni ju.

Alla dessa beslut.

Lyssnar på Håkan och funderar på om jag ska hoppa av matte c eller inte? Tankarna går typ "JAAAA!!!!!" "men neej!!" "så onödigt att läsa något man inte fattar och som man aldrig kommer ha användning av!?!??!??!" "så onödigt att kasta bort när man egentligen kan fixa det, bara att jag är så jäkla lat!!!!!!" "ja" "nej" "jo" nej" "jooooooo" "neeeeej" "jo, kanske?". Tror att jag skiter i det.. men tänk om jag ångrar mig? Då får jag ta det i trean! Fast, det kommer jag ju aldig göra!?!??!
Längtar hem, och försöker få Erik att vara "sjuk" så att jag kan ta mig hem, men det går inte så bra. Så himla elakt och egoistiks.......


P3 Guld igår.

Kom hem sisodär lite efter fyra igår, efter en stressig men oj så rolig kväll! Anlände till Götet och tittade på genrepet och fick instruktioner för kvällen. I år fick vi blåsa upp ballonger tilll Veronica Maggios nummer, vilket var väldigt kul iom att det var heliumballonger! "Slösa inte med heliumet", nejdå! Sen var det bara att ge sig ut och tränga sig fram till kravallstaketet med händerna fulla av ballonger och sedan så släppte vi iväg dem vilket kändes ashärligt! Sen var det meningen att vi skulle gå upp och sätta oss på läktaren nästan bakom scen men de behövde fler seatfillers, så fick mig en perfekt plats och fick sitta där resten av galan utan att någon ville ha tillbaka den. Längtar nästan tillbaka nu, även att jag känner mig helt död efter gårdagen. Har aldrig varit med om en segare bussresa hem.

Bästa kvällen på länge helt enkelt, och jag hoppas att man kan hänga med nästa år också! Nu ska jag banne miig ut och åka pulka!

Livet leker!

Godmorgon! Har en riiiktig skön sovmorgon idag och ska åka iväg till Hultsfred om sisodär en timma för att gå på föreläsning! Slutar dock vid fyra, så klagar lite iom att det är fredag, men vad gör väl det? Ska rusa hem sen och byta bil/äta och sedan åka in till stan för att köpa godis, frukt, något drickbart och kanske något mer ätbart innan jag åker vidare ut till Erik igen. Laddar om batterierna och åker sedan iväg til Götelabooorrrg och P3 Guld i morgon! Kommer bli toppen! Måste dock lösa mitt skoproblem.. Liiiite för små skor och en ond tå är ingen vidare kombo. 

Nu ska jag slänga i mig lite lunch! Ha det fint!

Hungrig tjej!

Bradag!

Har en skön ledig tisdag och tänkte spendera den ihop med engelskaläxan! woho! Ska bli otroligt skönt när den är gjord, och efter det ska jag gå en liten promenad för att vakna till lite och sen slänga ihop någon god lunch! Tippar i alla fall på att det blir godare än gårdagens färdigrätt som mamma köpt.. Falafel.. Hade väldigt höga förhoppningar för har alltid tyckt att vegetariskt ser så gott ut, men njaaaa.. inte den här i alla fall.
Förövrigt så vill jag ha snö nu, så att man kan åka pulka i alla fall en gång. Men det verkar ju inte hända.

För mitt hopp är en skadskjuten kråka och jag är ett springande barn.

Åh, är så himla äckligt kär i Timbuktus verision av Flickan och Kråkan. Så bra att jag dör. Och gör jag inte det för att låten är bra så gör jag det för att jag är så otroligt trött på allt idag och för att jag hatar matte c och för att jag inte orkar bry mig om någon mate just nu. Tror jag struntar i att läsa matte c, vad ska jag med det till om hundra år?
Bussen hem går om sisodär 25 minuter och det ska bli otroligt skönt att åka hem, även att jag inte gjort allt för mycket idag. Det tog mig tre timmar att hitta tre artiklar att skriva om till engelskan. Bra där! Nu är det ju inte bara en lektion kvar att hinna göra sisodär 4(fast egentligen 6) uppgifter på! braaaaaaaaaaaaa.
Känner mig otroligt negativ och tråkig just nu och har varit såhär hur länge som helst nu. kan det vara slut snart? Måste banne mig ändra inställning till allt snart. Känner att allt bara blir skit annars.

GOTT NYTT ÅR OSV

Hoppsan har visst inte bloggat sen förra året nångång, hehe, if you get what I mean? ;) aja, nytt år nya möjligheter som man brukar säga. Tänkte göra en sån där "detta har hänt 2011!" men grejen är att det inte hänt särskilt mycket.. och bloggade inte så mycket förra året heller, så hur ska man då kunna minnas allt man gjort? Men om man nu ska sammanfatta det lite kort så har det varit ett år fyllt av glädje, lycka och kärlek, tårar, sorg och ett stundtals värkande hjärta. En skitbra sommar på ALV, några roliga resor till Stockholm och Götet med och utan jobbet, ett undebart årfirande med min älskling, ett bra skolår som innehöll P3 GULD galan och massa jobb på Siesta!, tre operationer av mins små tår(haha), lite party och galna kvällar, mycket körkortsplugg och såklart: ett körkort!!, och då kan man ju också förstå att jag fyllde 18, jaa, och sen var det julafton och nyår!

Hade inte planerat att detta inlägg skulle bli en sammanfattning av 2011 men okej. Slänger ut lite bilder från året med!

Älskade ALV!

En resa till Stockholm mitt i natten med Amanda min vän. Haha, så underbart!


Ett år med Erik!


En förfest i en bil!


Siesta!

Och Siestaaaa!


Min tå efter första operationen. Andra gången såg båda mina stortår ut sådär....

Och här fyllde jag 18!


RSS 2.0