I love the feeling when we lift of, watching the world so small below.

Har en så otroligt tråkig kväll att jag dör! Verkligen dööööööööööör. Jag har absolut inget liv. Det jag gör när jag kommer hem från jobbet är ser på tv, äter, ser på tv/sover, springer ett varv, duschar, sitter vid datorn/ingenting, sover. I exakt den ordningen! Och då måste jag också påpeka att när jag gjort allt det där och ska sova är klockan sisodär nio, ibland åtta. kul! KUUUL! Idag hade jag hellre varit på Hultsfredsfestivalen.. Eller nästan ännu hellre hos Maja och snurrat runt lite. Men istället ligge rjag här i min roliga säng och skriver ett så himla roligt inlägg. Så, nu är det sagt. 
Den här dagen har bara rusat förbi! Och jag hoppas innerligt att morgondagen gör det med, så att man får lite leldigt. Fast det får man väl inte riktigt, för då drar vi iväg till Göteborg för att gå på Liseberg och shoppa! Känns ganska så underbart när man inte köpt något på jag vet inte hur länge! Känns som att det kommer bli en skitbra dag ihop med skitbra människor! :)

Längtar ihjäl mig till lite värme, sol och bad just nu! Vart är sommaren hallå? Skulle ju inte tacka nej till en resa till Alanya just nu! Och skulle gärna dra med mig en Amanda så att det ska bli minst lika bra som förra gången!









without the stars, the sun, the moon, or you.

Hemkommen från en slö jobbardag och känner mig helt slut. Inte för att det var en slö jobbardag utan för att det var personalfest på alv igår, och ja, det blev ju lite senare till sängen än vad jag är van vid. Men kul hade vi! Massa sjungade i mattisborgen och lite sånt där.
I morgon är jag i alla fall ledig och det känns uuuunderbart! Hoppas på att vädret är på topp så att man kan åka ner till sjön och ligga där en hel dag innan det är dags att jobba igen.
Nu: Bädda ner mig i soffan och spela lite Lars Winnerbäck en grå och regnig dag som denna tills Grey's Anatomy börjar! Och sen blir det nog att titta på Lotta på Bråkmakargatan! Bara för att det känns lite fränt nu när man går förbi det där huset säkert 70 gånger om dagen. Och efter det ska jag längta tills klockan blir sisodär halv ett i natt så att min pojkvän äntligen kommer hit och gör mig sällskap i min lite för stora säng!

Det här är slutet på resan och början på en ny.

HEJ!

Jag lever, bara så att ni vet. Livet rullar väl på som vanligt, och allt går som vanligt lite upp och lite ner. Just nu går det nog lite upp tror jag. hehe. Känner mig helt död efter att ha sprungit en halvmil, men det känns skönt! Känner att mitt mål just nu får bli att klara den rundan utan några problem alls! Och sen får jag väl satsa på att springa två varv! ehe, ja, eller?
Jobbet på ALV känns super! Suger dock att gå upp tidigt och jag vill bara dö varje morgon, men när man väl tagit sig dit, ja då är det hur kul som helst! Eller ja, nästan. Vet väl roligare saker om man säger så. Hur som helst. Var leldig i helgen, hela två dagar! Så sjuuuuukt skönt! Jag och pojkvännen spenderade den helgen med en liten grillkväll, några timmar på ALV (vart ska man annars hålla hus när man är ledig?;) ) och nere vid sjön! Helt underbart om jag får säga det själv.

Nu tänkte jag faktiskt dra igång någon film att somna till, trots att klockan bara är halv åtta.. Men det är ju så himla skönt att somna tidigt!
Tänkte bara bjuda på några bilder först :) typ två. kul ju.




Såhär kan det gå när man är riktigt dålig på att sikta med kameran.
RSS 2.0