New York!

Hej!

Idag är jag rätt glad!  Har precis fått jullov, och igår fick jag stipendiet till New York!!!!!! Det är galet. Så i slutet av mars bär det av och jag är så himla glad! Det känns så jäkla skönt att få någonting för allt hårt arbete! Det är ju det här jag har kämpat för och velat hela tiden! Trodde det verkligen inte. Men känner att man kan fasen klara precis vad man vill, bara man kämpar för det, och aldrig ger upp. Fasen vad klyschig jag känner mig nu, haha. men men!
Och, i morgon kommer min pojkvän hem! aaaaaaaaaaaaaaaah, galet glad över det! ÄNTLIGEN!

 

Today.

 

Lägger bara upp massa instagrambilder nu för tiden.. så kul är jag! Har i alla fall handlat massa julklappar idag med mamma, och även varit och hälsat på min systers lilla hundvalp som de hämtade igår! Sååå himla sööööt, jag dör! Bilden ger honom tyvärr inte rättvisa.. Ännu sötare i verkligheten! Lilla Egon! 

Jag saknar dig så mycket nu.

Hej!

Jahapp. Sånt känns inte lika fun längre om jag ska vara ärlig, meeen men.
Tiden går så himla sakta den bara kan just nu känns det som.. Och jag längtar som bara den tills nästa fredag då min pojkvän kommer hem! Och då har jag äntligen jullov också! Är såååååå skoltrött nu, ni anar inte.
I morgon är det fredag i alla fall! Med två döööötråkiga lektioner: matte och samhäll. Underbart en fredag.
Sitter just nu och kollar på massa bilder på frukost och blir så sugen! Synd bara att mitt frukostsug infinner sig om kvällarna, och inte på morgonen..

Spelade in lite radio igår med Sofie! Inte garvat så mycket på länge! 

RSS 2.0