Det slår en blixt genom rummet när jag kramar din hand.

@Alfta.

Hallå!

Höstlov och snön vräker ner här. Pojkarna är i skolan och jag försöker komma någon vart med samhällen och reklamfilmen.. Det går sådär.
Kom hit i lördags vid tretiden. Lämnade vimmerby 07.30, så det tog ju sju och en halv timma.. Lite segt, men det gick. Det värsta var alla väskor som var så sjukt tunga! Tränade armarna i fredags med, så hade träningsvärk som bara den också, så kunde knappt bära allt. haha. Fick hjälp att bära av några randoms ett par gånger.. haha. Men annars så! Kollade på Grey's Anatomy mellan Linköping - Gävle, så den resan gick fort! Nu fasar jag bara över hemresan.. När jag åkte hit hade jag ju något att längta till. Det kommer jag ju inte ha när jag ska hem precis..


Hur som helst. Det känns jättebra att vara här i alla fall, och jag njuter av varenda sekund ihop med Erik ♥

Väntan & Längtan.

Tjeeeeena!

Är hemma hos Eriks föräldrar idag. Alltid lika mysigt! :) Trivs så bra här! Och min favoritvovve bor ju här också! hehe. Dock är det ju som mysigast när min man är här också, men men. 
På lördag beger jag mig uppåt i landet för att träffa honom! Kommer bli en låååång tågresa på sisodär sju timmar med väntetid inräknat.. Åh gud. Tur att man kan ha med sig datorn och massa film på tåget! Men, det kommer helt klart att vara värt det när jag får träffa my love! Kommer stanna där tills söndagen därpå, så vi kommer ha en hel vecka ihop! ♥

Så, nu är det bara två dagar kvar ungefär! Så himla underbart!
(skulle kunna döpa om den här bloggen till bloggenomerik ungefär, haha. känner att det är det enda jag skriver om;))

Puss på er!

Hemmagjord latte, tända ljus & Lasse ♥

  
 
 
 

We are the people, we rule the world.

Heeeejjjj.

Kom på att jag inte skrivit något på länge, så tänkte, kan ju uppdatera er om läget lite grann!
Mår jäkligt bra idag. Känner mig effektiv och det är götttt. Så har städat, tvättat och ränsat masssor här hemma! 

I fredags beställde vi våra studentmössor! Var nyss innne och ändrade lite på den, så nu är jag nöjd! Fasen så gött det känns! Känns som att det här året kommer ruuuuuusa förbi, och jag måste verkligen komma ihåg att njuta så mycket jag bara kan. Får panik av att bara tänka på vad som kommer hända sen!
Igår drog jag och Majabaja iväg till Linkan och shoppade lite! Så skönt att bara komma iväg, och så jädra skönt att få träffa dig Majjjsan! Hittade mig ett par svarta jeans till slut! Som jag längtat efter ett par. Min bästa och skönaste är urtvättade samt har ett stort hål mellan benen. Not so good. Men nuså! Sen köpte jag mig en tröja och ett par festskor, som jag också längtat ihjäl mig efter! Känns götttt! Är dock fattig som bara den nu.. 
Igår kväll åkte vi även till stan för lite hemmaparty i vanlig ordning. Måste säga att det var skönt att komma ut och umgås med folk.

 

Monday.

Åh, älskade måndag. Vad jag älskar dig. Sarkasm.se osv.
Det regnar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela tiden, och jag har huvudvärk och är trött som ett as. Blir så less på vädret, skolan, livet. Fan i mig allt. haha. Det är mycket nu, och jag orkar inte. Jäkla filminspelningar i skolan och stress och press. Go to hell. Saknar värmen och Turkiet såna här dagar. Och Erik. 

Ska räkna lite matte, och sen, sen skiter jag i allt och glor på Grey's Anatomy ♥ Bästa dagar som dessa!

Shopping.

Det mesta utav det jag handlade igår. Känner att bilderna inte ger klänningnen rättvisa riktigt(varav ena bilden är riktigt suddig), men ja. Den är jag nöjd med! Annars blev det mest lite snått och gott.

19 år och Ullared.

Tjeeeeena!

Igår fyllde jag år, och gick upp vid halv tre för att åka till Ullared. Fyyyyyyyyy fan vad jag var trött. Gjorde av med 1400, och hade bestämt mig för att inte köpa så mycket? Bra jobbat Matilda. Men, what to do. Vet dock knappt vad jag köpt? Massa smågrejer. HUR kunde det bvli så dyrt? haha. Hittade en jättefin klänning iaf!
Tjurade dagen innan för mamma hade "glömt bort" att beställa tårta, man ba: snällt. Finns nästan bara en tårta jag äter, och det är budapesttårta från Gullringens konditori! haha. Kräsen.se. Meeeen, mamma hade glömt att beställa. KUL, tänkte jag. Ingen tårta, ingen som bryr sig att man fyller år osv. Men sen när vi kom hem från Ullared igår kväll hade min älskling gjort en smörgåstårta och lyckats hitta en budapesttårta till mig! Hur söt! Dock inte från Gullringen, men det gick ju ändå;) 

Idag har alla syskonen med respektive varit på besök också, och fick världens finaste tårta som brors flickvän gjort. Jäkligt god också. Vet vad jag ska äta ikväll, hehe. Haft en jättebra dag ihop med bästa familjen ♥ Nu har Erik åkt också.. Saknar honom redan! Men nu är det bara en vecka kvar, sen ska jag bo hos honom en hel vecka! 

Slänger upp någon bild på vad jag hittade i Ullaredet lite senare! 

Fulaste bilderna

Haha, har så sjukt fula bilder på mobilen. Bjuder på de två fulaste. Kan vara det värsta jag har sett. Vi ser inte riktigt ut så egentligen, ok?

Bjuder på det där.

Turkiet del 3.

                     
                 
                
               
               
                      
                
                     
                  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So get off your low, let's dance like we used to.

Städat och fått massa gjort idag. Skönt. Kämpar med samhällen men den går ju inge vidare precis. Känner mig stressad men kommer ingen vart just nu. Och vad har jag för liv om jag sitter och pluggar en lördagskväll när det är just det jag gjort hela dagen? Får nog ge mig snart.
Sjukan ringde idag. Japp, hade fått i mig någon bakterie. Minns inte vad den hette trots att jag upprepade namnet i hjärnan tusen gånger för att komma ihåg det när jag lagt på, men icke. Gick hur som helst inte att bota på något sätt, och kunde hålla i sig 3-4 veckor. Ska jag må såhär 2-3 veckor till!? fyfan. 

Hade önskat att jag kunde göra som alla andra ikväll. Ut och supa mig full, dansa och glömma allt annat. Men näe. Magjävel. Vill inte bara sitta hemma med tankarna ikväll. Saknar min pojkvän. Vill umgås. Saknar någon. Sällskap vore fint. 

Ska väl stänga in mig med White Lies ikväll. 

It's Friday.

FRIIIDAY FRIIIDAY!
 
hehe, eller nä. Ensam som vanligt. Har pluggat tills nu. Samhäll. UNDERBAR FREDAG RIGHT!? Det mesta har gått fel idag. Matteprovet i morse gick käpprätt åt helvete. Fan då. Trodde ju tom att det skulle gå bra. ahhahahahha, vem är jag ens? 
Tänkte väl roa mig med annat än plugg ett tag nu. Typ. Pilla navelludd. hehhe. nejdå. Får väl glo på någon film i min ensamhet. Ta det lugnt och vila magen min som faktiskt är myyyycket bättre, tack och lov. Idag har den gjort ont dock, men inte som innan i alla fall. Och i morgon ska jag ta tag i mitt liv. Städa, bädda rent (♥) känns exrta rätt när man varit sjuk osv, skicka iväg några viktiga mejl.plugga samhäll och knåpra lite till på projektarbetet. Japp japp! Nästa vecka kommer bli en pluggvecka. Fan. Vill inte. Vill till gymmet istället. Men nä.

Trevlig fredag vet jag! 

Bjuder på en sån där jättesöt bild från Turkiet och ett litet duckface.

The Vow

Känner mig som värsta filmtipsaren här, men måste verkligen tipsa om en så himla fin film! The Vow. Tror att alla älskar The Notebook? Och alla älskar väl Channing Tatum? Perfekt. Aaaaah, blir så kär. haha. NI MÅSTE SE DEN OK!? Tänker inte berätta vad den handlar om, utan ta en titt på trailern så förstår ni. Huuur fin som helst! 


SJUKT trött.

Hej!

Ligger i vanlig ordning i sängen. Känner mig skittrött fysiskt och verkligen skittrött på att ha så jävla ont i magen! Finns det något värre? Tror inte det. Att spy möjligtvis.
Åkte in till sjukan igår, tog prover osv. Nu väntar jag bara på svar. Mer än så kunde de inte göra. Rekommenderade mig bara att få i mig vätska och bra bakterier, typ. Ber till Gud att svaren kommer snart för oooorkaaaar inte meeeeer! Det blir ju aldrig bättre heller. Inte det minsta lilla bättre. Vill ju gå till skolan hallå?!?!?! Får sån jävla ångest av att missa så mycket. Och inte orkar jag göra särskilt mycket här hemma heller, mer än att ligga i sängen. Fan då.

Turkiet del 2

Tänkte lägga upp lite fler bilder från Turkiet. Har bara orkat lägga in mobilbilderna än så länge, så mer kommer senare någon gång. Förmodligen när jag börjar må lite bättre. 

 
      Ännu en bild från Pamukkale och utsikten därifrån. 
 Badade fötterna i det mineralrika vattnet.
 Käkade ute efter en heldag på stranden. 
       Min snygging.
    Massa poolhäng.
Poolhääääng.
       Här trivdes vi fint!
        En kvällsoutfit!
Och glada miner från stranden!

Hemmmmmmaaaa

Hej!

Hemma från Turkiet och värmen, och det suuuuger att komma hem till ett regningt och kallt Sverige igen kan jag lova. Har hur som helst haft det bra! Solat så mycket vi bara orkat, och badat massor. Men det bästa har ändå varit att få umgås med min Älskling ♥ Ska ladda upp massa bilder senare, men just nu orkar jag inte. Knappt sovit någonting inatt, eftersom vi kom till Sverige vid ca 2 inatt, och var väl hemma vid halv sju. Har aldrig i hela mitt liv varit med om en jobbigare resa hem! Började må dåligt näst sista dagen nere i Turkiet, både Erik och jag, och sen dess har jag bara blivit värre. Kramper i magen och springa på toaletten 211 gånger i timmen typ. Inte riktigt, men nästan. Och ja, usch vad äckligt osv, men så är det. haha. Trodde jag skulle dö på planet! Hade så jäkla ont. Men sen visade det sig ju att det var ingenting mot vad jag fick känna på i bilen hem. Stackars Erik, satt och skrek och gnällde hela vägen. 
Vi har även haft inbrott i bilen när vi varit borta. JÄVLA IDIOTER!!! Tagit slutsteg, stereo, diverse sladdar, antennen osv. Och rivit igenom heeeela bilen. OCH, de tog vår asstora toblerone och geisha de asen, haha :( Handskfacket uppbrutet, och rutan med en fet spricka i. Tack. Känns kul att komma hem då:) Svårt att skilja på ditt och mitt märker jag. Inte direkt billiga grejer heller.. men förhoppningsvis går det mesta på försäkringen.

Aja, nu ska jag vila mig. Går på vätskeersättning idag. HEJA.
RSS 2.0