Turkiet del 1

Heeeeeej!

Har det jäkligt gött i Turkiet! Har hunnit med en hel del de här tre dagarna, så nu ska det bli skönt att det lite lugnt nu. Ikväll sitter vi på ballongen och spelar kort, röda som kräftor! Hehe
Tänkte mest bara slänga upp lite bilder, so here you go!
(så gick det bara ladda upp en bild... hehe)

Zombieeeeee.

Gött med fredag!!!! Hemma från skolan och ska väl plugga några timmar tänkte jag. Häääärligt.
Haft skol - och spexfotografering dag. Himla fint. Tänkte mest bara visa er hur det såg ut:

Först såhär.
Sen såhär. Fint.
Har nyss duschat och det var så jäkla skönt. Har aldrig tänkt på hur äckligt ketchup luktar innan, men fyyyyy, det luktar då inte gott. Skönt att bli av med den lukten kan jag lova.

Instagram ♥

Åh, upptäckte att man kan ladda upp bilder direkt från Instagram nu! Smidish. Äääääälskar Instagram! Det är fasen mitt liv nu för tiden. haha.

Här får ni ett par bilder ur arkivet! :)

 
 
 

Happy.

Amen tjena! 

Idag är jag helt slut efter den gryyyyyymt stressiga dagen jag hade igår. Skulle hinna med skolan, gymmet, packa väskan till Turkiet, leta fram massa kläder till spexfotograferingen i morgon, packa en till väska med massa annat, plugga, plugga, och plugga. Låter kanske inte sådär jättemycket, men det var stressigt som hundan. Idag har jag tagit det lite lugnare i alla fall. Packat det sista, pluggat och köpt födelsedagspresent till Eriks pappa. hehe.
Nu ligger jag i Eriks säng och väntar på att han ska komma hem. Mindre än en timma kvar!!! Är så lycklig ♥

 

The Lucky One.

Åh, har sett världens bästa film ikväll! Blir så kär! haha. The Lucky One, rekomenderar den verkligen om ni inte sett den! Och om ni gillar kärleksfilmer. Jag är en sucker för kärleksfilmer. Har luggit och skrattat/gråtit hela filmen igenom. hehe. Riktigt fin! Och, visste inte att Zac Efron växt upp.. Han ser ju inte ut som en pöjk längre. 
Nu saknar jag min pojkvän massor. Det är det värsta med såna där filmer.. Vill ju också ha någon att pussa på! Så nu lyssnar jag på alla kärlekslåtar jag kan och känner mig löjligt kär/plågar mig själv för att han inte är här.



Och var försiktig du har mitt liv i din hand.






Friday!

Fredaaaaaaaag ♥

Så underbart! Äntligen helg, och bara en vecka kvar tills pojkvännen kommer hem och jag har en så jäkla underbar vecka framför mig! Vill ha den här tiden om exakt en vecka NU!
Har spenderat kvällen åt lite plugg, klippt Björnstammen från Siesta! osv. Så nu får det vara nog. Tar mig min chokladkaka och tittar på något trevligt på tv. Var dock inte så gott med godis.. Antar att det är positivt. Ska köra på frukt hädan efter! Mycket godare med en fruktsallad! Skulle i alla fall ha varit det ikväll.. Men ibland måste man ju unna sig, annars skulle jag aldrig överleva! Ska börja bli lite mer nyttig efter Turkiet, för då är det skräpmat som gäller heeeeela veckan. I'm gonna be faaaat. hehe. Sen ska jag köra hårt i fyra veckor till en början och hoppas det går asbra! Känns gött att jag faktiskt längtar lite till gymmet så jag får röra på mig!

Ha en fin fredag hörrni! 


Oh Thursday.

Hallå!

Eftersom jag skrev en hel novell sist, som ni säkert inte orkade läsa, så tänker jag skriva en till! NÄ, inte riktigt. 
Idag är jag på toppenhumör. Vilket jag var igår och i förrgår också. Vad händer? Kanske träningen? ;) Har en jäkla träningsvärk i armarna idag.. Men det känns gött! 
Håller på och skriver projektspecifikation/planerining av något slag. Det går som på räls! Tackar gud för det! Ska ta en liten paus nu och slänga i mig lite lunch, innan jag dör av hunger. Hela världens hunger samlad i mig, typ. 






Helgen osv.

Ååååååh så var det måndag igen. Haft tre och en halv timmas sammhäll som vanligt, och idag var det fan en ren jävla plåga. Fattar inte ett skit. Skit-luddiga-skit-uppgift. Efter skolan drog jag med mitt arsle till gymmet iaf, HEJA HEJA. Stolt över mig själv att jag faktiskt går dit över huvud taget. Får se om jag kan röra mig i morgon, känns inte som att det kommer bli lika mycket träningsvärk som förra gången. Kör ett pass på onsdag igen! Har ju trots allt inhandlat en sportbh som låg så fint på min säng när jag kom hem igår. Skulle prova den och sådär tänkte jag, åh vad roligt det ska bli. Kul att så fort jag typ tar i den så knakar det. Kul att jag fick stå skitlänge för att få på mig den, samtidigt som det knakade satan, och sen, sen skulle jag få av mig den också! jahaaaaaaaa. Lycka till. Tog nog hundra år sådär. Men när den väl satt på satt den ju rätt bra, så jag är för snål för att betala frakt osv för att byta. So that's a keeper. 

MEN, hur som helst. Jag har haft en helt underbar helg hos min Älskling! Åh vad jag har saknat honom! Och ÅH vad det var underbart att se honom igen! Bara hålla om honom och känna hans lukt! hehe. Helt underbart! Kändes nästan som att bli kär på nytt! haha, herre vad jag bladdar på, men JAAA. Det var faktiskt så, och jag har saknat honom så in i! Vill dock aldrig mer åka bil dit. Så jävla långt! Slapp ju i alla fall köra, så ska väl inte klaga. Men 6-7 timmars bilresa är ingen hit! 
Har besökt Bollnäs, myst masssssor, och ätit massa gott! Det var varm smörgåstårta, enchiladas och amerikanska pannkakor! Jättemys! Inte lika mys att lämna honom igen efter knappt två dagar ihop, men men. Nu är det mindre än två veckor tills han kommer hem! ♥


 




Inspo.

Ahhh! Galet sugen på att flytta hemifrån. Har hjälp syskonen att flytta flera helger i rad nu och jag bara läääängtar tills jag själv kan flytta. Fatta vad skönt att ha sitt eget, få inreda hur man vill, köpa massa fina möbler och ååååh. Längtar som bara den. Vill ha en fet samling med serier, och skivor, och någon asstor bokhylla med massa böcker och sen ska allt vara vitt, vitt och vitt! Synd bara att jag inte äger några serier, inte så många skivor, och skulle behöva jobba nåt år sådär för att ha råd att köpa massa fina möbler.. Aja, drömma går ju.
Sitter just nu och kollar på massa inrednings inspo, och blir såååå sugen! Och man blir ju inte duktigt sugen på att spela sims heller.. 



Torsdag

Dagen började med en så jävkla skön sovmorgon, mys med bror och hans sambo och en APGOD bahuette till lunch! Suttit och planerat en minifestival på lektionen och vill mest dö för att det är så svårt. Men nu slutar jag snart och det känns göttttt. Ska åka hem till Eriks föräldrar när jag slutar med, och träffa Melker. hehe. Det är en hund, ok? Kommer bli fett. Och i morgon, då åker jag till min älskling efter skolan! ÄNTLIGEN! Efter ungefär en månad utan honom, så kommer det bli så jävla underbart att träffa honom igen! ♥



Jag hoppas på oss, jag tror att vi kan göra allting bättre.

Känner mig fortfarande sjuk, och undrar om inte FÖRKYLNINGEN BARA KAN DRA SNART!? Känner mig trött och vill mest bara lägga mig i sängen och dö. Och huvudvärk <3 älskar dig. Men, ska jobba lite med sammhällskunskapen hade jag tänkt. Önska mig lycka till är ni snälla, för lär behöva det. Känner redan sån press från skolan, och att jag ska hinna med att träna och ha ett liv också tack. Snälla. Känner att det där med träna kommer komma efter allt annat, vilket känns jävligt tråkigt när jag verkligen vill komma igång.. På tal om träning så kan jag knappt röra mig idag, och hosta har aldrig varit så smärtsamt. haha.

Skitdag helt enkelt. 


När inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?

Hejsan!

Överlevde tre och en halv timmas samhällskunskap idag, OCH jag fick tummen ur röven och gick till gymmet! HEJA! Har ont överallt. Det bådar ju gott inför i morgon osv. Men annars känns det skönt! Otroligt stolt över mig själv att jag ens gick dit. Nu ska jag bara fortsätta att gå dit också. Känner jag mig själv rätt så kommer det hålla i kanske.. två veckor! Men, beställde hem en sport-BH och ett linné, så då måste jag ju gå dit, hehe. Kunde inte låta bli att beställa hem lite annat också. Hoppsan.



Studenter!

Eftersom jag varit så himla dålig på att uppdatera osv, tänkte jag slänga upp lite bilder på mina fina vänner/min fina pöjk som tagit studenten! 



 
 
 
 
 
 
 
 
 

Och ensam är så jävla stark så jag behöver aldrig be om hjälp.

Vet att det är tjatigt, men, jag rår liksom inte för det: saknar min pojkväääään, hela tiden. HELA TIDEN. Nu ses vi ju ändå på fredag, och jag kan inte ens beskriva hur lycklig jag blir utav bara tanken på att få träffa honom igen.

I morgon är det måndag, och måndagar suger. Varför? Har tre och en halv timmas samhäll. Snälla skjut mig. Jag orkar inte. Sen ska jag förmodligen gymma. Heja Heja! Hatar dock att gå på gym bland massa folk, men va fan. När jag blir rik ska jag iaf ha ett hemmagym. Fatta vad skönt? 

Puss hörredu snygging.♥

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

Hej!
 
Ikväll kunde jag varit på Winnerbäck men det är jag inte. Det S U G E R. Men, har bara mig själv att skylla. Tappat lusten till allt sen Erik flyttade och därmed hängde jag inte med brorsan och hans flickvän. Kände liksom att jag inte vill stå där ensam och bara önska att jag också hade någon att hålla om osv. Då slapp ju det deppandet iaf. Men nu deppar jag ju över att jag inte är där istället. Undrar vad som är värst? 
Tröstäter iaf godis, skypear med min älskling och läääääängtar tills nästa helg. OCH jag börjar bli frisk. I morgon ska jag därför ut och cykla, eller om jag går.. Det märks. Sen tänkte jag försöka hinna med hästapollen också. Och matten. och städa.. Men, det är morgondagens bekymmer. Så fuuuuuu.



RSS 2.0