work work

Morsning! 

Gårdag var hur gryms som helst! Började med lite vin hos Angelica, där två styckn visst råvkade dricka lite medr än lite vin, om man säger så. hahahah, bra jobbat tjejer! Sen gick vi då vidare till Rookie i en väldans fart eftersom vi gick från Angelica liiiiilte sent, och hann precis komma dit i tid. Hur som helst, det var huuur kul som helst att få prova på att filma och att vara bildproducent osv. Nu fattar man verkligen vad den här utbildningen handlar om och det känns skitbra! 

Nu tänkte jag resa rumpan ur sängen och gå ner och käka frukost, för att sedan packa och åka iväg till Erik! 


Blue blue shirt

Hittade en fin fin blå skjorta inne på monki! Tror det är dags at dra iväg till Linköping snart och handla lite. Det börjar suga lite i shoppingtarmen nu.

We found love in a hopeless place

God morgon!

Idag är en sån där bra dag då man är ledig! Känns helt jäkla underbart faktiskt. Fy för att sitta i skolan nu.. Istället ligger jag i sängen, och njuter av att jag ligger i sängen, och så lyssnar jag på musik. Tänkte ligga här en stund till bara för att jag inte orkar göra så mycket annat, sen försöka träna lite, vilket egentligen innebär lite situps. Så mycket orkar jag idag. Har ingen lust att gå ut alls, så därmed tänker inte jag sätta på mig springskorna idag. ha! Skulle nog behövas dock, men orkaaaaaaaaaa. Hur som helst. Sen hoppar jag in i en dusch, tar det lugnt ett tag till, tar en sväng till stallet, vilket borde vara innan jag hoppar in i duschen? aja. Tar en sväng ut med mor och bilen för att övningsköra och sedan tåget till Hultsfred, vidare till Angelica, lite(väldigt väldigt lite) vin och tjejsnack, innan vi går iväg till Metropol och Rookie festivalen för att jobba lite. Kommer säker bli stressigt, jobbigt, svettigt, men oj så kul! Filma lite, agera bildproducent, bildmixer eller vad som! Kommer bli bra.

Sen är det höstlov och massa kul på schemat. Eller ja, på lördag blir det party och resten av veckan satsar vi på att spendera så mycket tid på ALV och höstmarknaden som möjligt! åh herre vad jag saknar det där stället ibland.
Så igår var jag och mina fina klasskamrater iväg och käkade lite thaimat och hade det trevligt, som ett litet avslut innan höstlovet och praktiken som är fem veckor efter det. Åh, ni är så himla bra! Gud vad jag tycker om er.

Hur som helst. Dags att sätta fart med tränandet. 

18.

Bara för att det är kul att uppdatera lite ibland så tänkte jag säga att jag är 18 nu, sen i torsdags, och att det blev tårta, pumpen och en jäkligt kul kväll i lördags! 

Den här veckan spenderas hemma hos Amanda min vän och Jamas, katten, och det är trevligt!

So all I need is a time machine.

Lyssnar på Robyn och mår både bra och dåligt. Mår bar för att jag skrev in mig på körskolan i Vimmerby idag, finally, och för att jag gjorde två faser direkt och bokade fem körlektioner. Känns skitbra att vara igång nu. Sen mår jag sådär för att jag köpte en tröja idag, för 350 kr, och jag vet inte ens om jag tycker om den.. Känns.. onödigt. Den är aaaasfin, och jag älskade den i provhytte.. fast den är lite liten.. aja. Sen mår jag dåligt för att det är så himla mycket i skolan just nu att jag bara vill lägga mig ner och sova i typ 700 år. Orkar verkligen. Jag är för lat. Jag vill inte.
Nu ska jag fika. Tack hej.
RSS 2.0