stor stortå

Nyss hemkommen från läkaren. Går på panodil idag. Min tå dunkar och gör ont.

like a lady

Ligger i sängen, dricker lite oboy och snorar och hostar lite. Mitt huvud kan inte sluta göra ont och jag känner att döden är nära nu. Har gått och blivit helt sjukt sjuk på en dag bara sådär. (fyndigt med sjukt sjuk, jag vet) iaf, hoppas att jag inte blir värre än såhär för då vet jag inte vad jag gör. Känner mig så äckligt slö och känner hur mycket jag behöver plugga men hur mycket mer gärna jag vill/behöver sova. Så tänkte faktiskt bädda ner mig i sängen och be till gud att jag blir frisk snart. På tal om den där gud så vill jag tacka honom för att mina båda lärare är sjuka och jag är därför ledig i morgon! Känns skönt att inte behöva vara hemma och vara sjuk och missa massa utan istället vara hemma för att man är ledig.
Nu, en bra film.

woho.

pimp myspace - Gickr pimp myspace - Gickr
Har äntligen fattat hur man lägger in animerade bilder. grattis tack. Eller så var det för att jag hade lite mer tålamod idag än vad jag hade sist. Känner mig cool, och gör som alla andra och slänger upp några här. :)

Tal av Hjärter Dam

Sitter trött i skolan och försöker få nåt gjort till redovisningen om någon filmregissör. Lasse Hallström. Älskar hans filmer. Har väl inte sett så många men kikade på lite trailers förut och planerar att dra igenom alla någon gång.
Förövrigt så känner jag mig sjuk och slö och vill hem till en varm säng och en pojkvän. Vore inte alls fel.
Tänkte försöka få ihop nåt lite mer värdigt inlägg senare, men just nu så finns det ingen ork till någonting. Passande med engelska och så sen då. Finns verkligen inget tråkigare.
En Lasse Hallström.

Off to school

Tjena! Ska snart käka lite pizza innan jag drar iväg till skolan. En media lektion på tre timmar, vilket är ganska så underbart, och sedan slänga i sig lite käk och jobba i fyra timmar. Heja heja. Tackar gud att jag har sovmorgon på måndagar nu. Skulle aldrig överleva annars.
Fred ut!

I.am.head.over.heels.in.love.with.you.

haha ♥

P3 guld igår

Tänkte berätta lite om igår. Var ju alltså på P3 GULD med skolan. Kan börja med att säga att det var något av det bästa jag varit med om, och jag hade så underbart kul!
Vi kom fram till Lisebergshallen runt ett och fick reda på vad vi skulle  göra under kvällen. Ungefär hälften blev seat-fillers och vi, den andra hälften blev statister på Håkan. Sen var det genrep hela dagen fram tills klockan fem, då blev det att slänga i sig en hamburgare och springa tillbaka till Lisebergshallen, byta om och sedan upp på scen. Eller ja, inte riktigt. Men ni som såg galan vet att det var en våning precis bakom/över scen och där stod vi och dansade. Skakade i hela kroppen och var så jäkla nervös, men sen kom Håkan och vi dansade röven av oss, bokstavligt talat. Glad att jag inte backade ur den här gången, för jag hade så jävla kul!
Efteråt var det att gå vidare och kolla på galan/agera seat-filler resten av kvällen.
Det blev en grym kväll måste jag säga! Och fina Robyn var lika grym hon. Älskar hennes nya låt Call Your Girlfriend, som faktiskt hade världspremiär igår.
Tog tyvärr inte några bilder igår.. Kände att jag inte kunde dra med mig den upp när vi skulle dansa.. Men ni kan ju alltid gå in på SVT play och kika på galan om ni inte gjort det redan. Och om ni kollar precis i början när Håkan sjunger så lär ni nog se mig.

like l o v e

Bilder: Le love.

(thirteen)

får jag veta vad du tänker på?
skulle du råna en bank för oss två?
om det är så låt mig veta
om det är nej så går jag
jag ska inte tvinga dig

Nattbloggning

Tjaaa!
Sitter och käkar tacopaj, dricker lite pepsi och äter tacochips. Ni anar inte hur gott det är.
Precis hemkommen från en underbar dag i Göteborg. Hoppas ni kollade på P3 GULD, för någon var ju med i tv.
NU: soffan. (helst sängen, men slaggar hos syrran va)

det är lätt att bli blödig och nostalgisk fast man bara bytt miljö

Peppa P3 GULD.

Imorgon. Helt sjukt. Faktiskt.

It's all about the details.

Ursäkta för de dåliga och mindre söta bilderna, men har lite bråttom right now.
Hittade i alla fall dessa tre på JC i ett desperat behov av smycken tills i morgon. Inget asfint kanske, men var tvungen att ha nåt.

School's awesome

Tack Isabella för chipsen och tack Gresse för att du gör lektionerna så mycket roligare. En mycket handsome man den där Gresse aka Kungen av Norrköping. Ni ser ju själva.
Efter skolan blir det en sväng på stan för att inhandla lite smycken till morgondagen, och sen hem och packa innan jag åker och har en trevlig kväll med min syster. Hur bra fredag? asbra.
Känner mig lycklig.

GlädJs.

Har ganska ont i mitt huvud och vill mycket helst gå och dö i min säng istället för att plugga engelska. Blir inte mitt dåliga humör och mitt huvud min död så blir det engelskan. Lovar.
Hur som helst så gläds jag åt (alltså näe, det kan inte stavas "gläds"? tycker att det skulle behöva va med ett j i det hela. Glädjs? Gläjds? Glädje alltså, fast att jag glädjs (gläds) åt nåt. Måste vara världens fulaste ord. Kan trycka in ett fuwq och ett h också när jag ändå håller på.) Hur som helst så gläjfuwqhds jag åt att det är P3GULD på lördag. Kommer bli hur bra som helst. Det enda problemet är att jag väldigt gärna vill ha mina fina kilklackar, men sen så har ju jag en tå som har väldigt ont och jag håller på att svimma varje gång jag får på mig skon. Skönt. Får väl låna ett par converse av en vän och gå runt i mina korvben och se lite tattig ut. Men vi är ändå glada över lördagen. Ja.

I know you wanted to grow, as a person inside but all your dreams collide

Give me that.

Känner att jag måste/vill ha:

♥ Ett par jeans!!!!!!!11!
♥ Underkläder. (hehe)
♥ Snygga kläder.
♥ Smink.
♥ Bälten.
♥ Smycken.
♥ Plånbok.
♥ OCH, vill verkligen ha ett par över-knä strumpor.

i choose you. ♥

give me some inspiration

Shopnastygal. Love it.

school.


Gillar kaffe och choklad och ni gillar min hand.

somewhere only we know




Tänkte lägga upp rätt många bilder och skriva en hel del egentligen, men idag är en sån dag då allt blir fel.. Har hur som helst haft en toppenhelg ihop med pojkvännen.

Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]

Ett välbehövligt träningspass och nu blir det en bra bok.
I morgon ska jag bege mig in till stan en sväng är det tänkt, och sedan vidare till pojkvännen som fyller år. sweet.

Lånade hem en kamera från skolan idag också, så blir nog allt lite bilder efter helgen. :)


Feels like Christmas.


Världens tjockaste katt, that's for sure.

Stå ut med mig, jag behöver dig

Försöker komma på något att göra och hanmande här. Skulle egentligen göra engelskan men min skoldator har fått spunk. Eller virus? Får nog gå och lämna in den i morgon och hoppas på att allt jag behöver ha kvar ligger i rätt mapp så att det inte försvinner. Jävla skitvirus.
Är ganska sur över att ingenting någongång kan gå min väg och för att jag vill hugga av min tå också.
Nu ska jag typ läsa, dricka te och sen träna. Eller träna dricka te och sen läsa?
Sen ska jag lyssna på kent, kent och kent.

det går över, det går över, det går aldrig över

vi är så jävla trasiga nu.

warm me up and breathe me

Hej!
Varit iväg hos min syster på lite fika för att fira min mor som fyller år idag.
Annars då? Jo, skulle behöva köra ett träningspass men prioriterar sömn före träning idag. Sen sitter jag i ett för varmt fotbad, och känner att jag hatar engelska. Sen så ska jag jobba på måndag. Känns helt okej, med tanke på att jag kommer bli dubbelt så rik i månaden.
Har inte så mycket mer att säga. Det här känns meningslöst. Nån dag ska jag ta tag i bloggen igen, men den dagen är inte idag och inte än på ett tag. Så tills dess får det bli Tråkiga inlägg som kommer ganska så sällan. Tror inte att någon klagar för det. Inte jag i alla fall. Inte just nu.

så mycket bättre

Hallååå!

Städat hela dagen och är nu överlycklig över att jag och min bästis ska börja jobba så himla hårt att vi blir rika. Ska härmed ägna all min tid åt skola och jobb. Känns helt ok.
Och snart ska jag äta god mat, sen ska jag räkna matte och sen nån gång kommer min pojkavän. åh, livet leker :)

Do you walk the line?

Hallå!

Hade en trevlig kväll igår ihop med de bästa. Var hemma hos Kicki och år god mat och kollade på Walk the line. Inte alls fel. Bra avslut på lovet.
Sitter just nu och kollar på kläder och snygga männsikor och blir sjukt avundssjuk. Så därmed bestämmer jag mig för att plocka undan på mitt rum, träna och ta ett fotbad. Sen blir det te och en film.

Peace!

what have I done to fall so hard for you?

Tjaaaa! Här sitter jag med fötterna i ett fotbad och lever livet. Nja, inte riktigt. Slöar mig genom lovet, och ska njuta av de tre sista dagarna nu. Börjar med att förmodligen se en film med pojkvännen min, och i morgon forsätter det med att umgås med mina fyra bäst. Helt underbart. Sen drar skolan igång igen på tisdag. Känns helt okej. Haft ångest över skolan hela lovet men känner nu att det ska bli skönt att komma igång igen. Känns också ganska skönt att vårterminen alltid går så fort. :)

Hur som helst, så ska jag faktiskt ta ur mina fötter ur detta fotbad innan de ser ut som två russin.


[random bild från någon bildlektion, men ganska så passande en fredag som denna]

Om ni undrar

Bara om ni skulle undra vad jag sysslar med så ska jag snart bege mig till Amanda för att hitta på något kul, och i morgon åker jag vidare till pojkvännen.

Hörs!

H&M




Favorites.

Gott Nytt År!

Hallå 2011!

Hade en rätt så trevlig kväll igår, som avslutades på troget med massa männsikor.
Vet inte riktigt vart jag gjorde av kameran igår, så några bilder har jag inte. Och shit vilket meningslöst inlägg det här blev.

Mitt nyårslöfte: Må bra.

Anyway, hoppas ni hade en fin kväll igår!
RSS 2.0