Grey's Anatomy

Har precis sett slutet av sista avsnittet i säsong fem, och nu de första fem minuterna i säsong sex. Tårarna bara rinner. Har inte kollat på Grey's mycket alls på sista tiden, men nu måste jag bara se det på onsdag. Får sitta inne på fritid & gråta.

Sneak peak:




Nej nu måste jag packa färdigt, vi skulle visst åka en halvtimma tidigare. Åååh, jag vill inte..
Men ni får ha det bra. Pusshej.

fröken svår

Hej !

Sitter här & har huvudvärk idag igen. Inte kul. Kanske kan bero på att jag aldrig använder mina, för små (!) glasögon. Jag tycker bara inte att jag passar i dom.. Usch. Ska nog skaffa linser. Vad det än kostar så är det fasen värt det.
Jaja, nog med gnäll.
Idag har jag, Amanda & mamma varit på stan. Köpte två skärp & två skivor(en till mamma) på erikshjälpen, en billig mascara & en mobil :) Kännde att jag inte kunde vänta längre för mobilen jag hade innan går nog sönder när som. Fast det var ju inte så smart kanske, hade jag väntat lite hade jag kunnat få den några hunder billigare eller kanske mer garanti. Menmen. Är nöjd i alla fall.
Innan vi åkte hem från stan köpte Amanda & jag en pizza som vi delade på när vi kom hem. Det satt som ett smäck ;)

Nej nu ska jag byta om & lite innan vi åker iväg på 40års kalas. Är inte pepp, men man kan ju alltid hoppas på att det blir god mat? haha.


Ha det bra!

say goodnight & go

Hej på er.

Tänkte väl bara säga godnatt antar jag. Har fått huvudvärk och orkar inte vara vaken längre. Ska väl gå & göra mig i ordning och vara lite social mot Amanda. Jag är så jävla tråkig om helgerna. Jag bara sitter vid datan & glor & får ingenting gjort.. Inte okej.

Jaja, Godnatt var det.
Ha det bra.

du är ett glashus, & jag är en sten. men det är du som försöker se igenom mig

Salut.

Hemma igen, och det är lika skönt som alltid. Sista lektionerna idag var sååå sega, & Victor satt och körde "put a banana peeron in your ear" jaa.. haha.

Lite senare kommer Amanda, & hon stannar här tills i morgon. Då blir det troligtvis stan. Måste köpa mig en mobil. & på kvällen ska vi iväg på 40-års kalas.. & söndag får väl bli en pluggdag.

Jag orkar inte skriva mer nu, men vi hörs.
Ha det bra !

du hade tid

Hejsan min fenor ! (ja då blev det visst lite maja & kristin språk.. en vän = fen & vänner blir ju då fenor.. haha, okej jag ska nog sluta med det där. Ni måste ju tro att jag är helt störd. Fast det är jag ju i och för sig :> )

Nu är sista lektionen för idag slut. Så jag ska spela farm ville, och sen ska jag kolla färdigt på OC och sedan blir det väl att äta. Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på, ska väl umgås med tottarna (maja&kristin)

Förövrikt så är jag pepp på rookie (y) , & så är jaag väldigt lars winnerbäckig. Längtar tillbaka till Hultsfredsfestivlaen som bara den.

I morgon är det fredag med, undebart. Men Olivia är inte här i morgon så jag komemr att vara ensam hela dagen, inte kul alls. Menmen.

Take care.

like you care


Hej !

Idag har jag inte gjort någonting.. Bara varit trött, & när man är trött ligger man ju såklart i sängen med datan i knät. Tror inte det uppskattas av mamma & pappa men orkade bara inte bry mig idag.
Jaja. Om en timma ungefär så börjar One tree hill. Man kan ju alltid hoppas att det händer något i den serien snart, det börjar bli liite tråkigt.
Lagom när oth är slut ska jag åka hem till mig. Blir nog OC hela kvällen. Inte helt fel.

Vi hörs nog igen på fredag eller nåt.
Ha det bra !

Godnatt


Nu ska jag nog sova, men måste ner och stänga av modemet först.. Kommer nog somna på vägen ner.
I morgon ska jag plugga är det tänkt, ska försöka komma någon stans i matten och lite. Vi får ju se hur det blir med det.

Sov gott. (:

stopp

Hepp, det blev ingen bio.. Menmen, får bli mys framför tvn med mor & far ;)

flickan som lekte med elden

Hampus och Johannes (?) var här en svärre, dom åkte hem nyss. Vi gjorde ingenting & det var segt. jaja, ikväll ska mor, jag och camilla på bio. Ska sitta med Lisa, Becka & någon mer =) Trevligt! Flickan som lekte med elden blir det.
Super.

Pusspåer.

out from under


Hejsan.

Dagen har varit bra än så länge. Gick upp ganska så skapligt, runt nio nån gång. Lite senare åkte jag & far in till stan. Åkte till Cissi & Joakim ett tag. Sen åkte pappa till sjukhuset. Han har ont i huvet hela tiden & massa annan skit. Men han fick bara några tabletter, det komemr säkert inte bli bättre..
Medans han var på sjukan gick jag och handlade lite. Blev ett par mjukisbyxor, två bhar (säger man så? haha.), ett par shorts och ett par taights. Det var nog allt tror jag. Sen så har jag fyllt på mobilen med. :)
Sen gick vi & tog en fika & sedan åkte vi hem igen.

Har kollat på en mobil också. Min funkar ju inte, kan inte skicka sms. & den jag har nu är ju inte så bra den heller.
Hittade i alla fall en jätte fin, men den var trelåst tror jag.. Men hittade en ungefär likadan :)

2400 får jag den för. Men ska kolla lite mer, & övertala min mor så att jag får köpa den. Men det blir nog inte allt för svårt, det är ju mina pengar ;)
Ni får gärna komma med tips om fina & bra mobiler =)

Tänk om jag ångrar mig nu och sen ångrar mig igen


Åh, Lasses nya albu släpps idag. Jag vill ah det. Men, ska nog vänta tills jag fyller år och önska mig den då.

& åh igen, Amanda ringde nyss, hon är på Håkan. Så nu lyssnar jag på kärlek är ett brev skickat tusen gånger och ryser. Fy vad bra den är. Jag skulle kunna börja gråta.

vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.. lalala. & vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti, så som jag gjorde nyss..
...........
jahopp, tillbaka till verkligheten. (:
Då ska vi se, vart var jag? Just det. Jag ska önska mig lasses nya album när jag fyller år. Det är ju faktiskt inte så långt kvar nu. Har ju redan fått min dator med, så sak bara önska mig småsaker utav mina syskon hade jag tänkt. Så här kommer en liten lista på vad jag vill ha ;)
  • Lasses nya album.
  • Kent skivor. Isola & Hagnesta hill, båda i engelsk verision. (Köps billigt på cdon.com!!!)
  • Mascara
  • Smycken
Det var nog allt jag kunde komma på just nu. höhö.

Nej nu ska jag se klart på idol :)
Puss på er.

ni kan skratta om ni vill, håna oss, vi rör oss ni står still


Hejsan !

Nu är jag hemma igen. Otroligt skönt :) Ligger i sängen & myser med min dator & katterna, och så lite kentmusik till det. Underbart.
Ska snart börja titta på alla idolavsnitt som jag missat. & senare ikväll ska vi åka till systra mi & fira Agnes. Blir nog den där goda chokladtårtan & jag kommer att ät ihjäl. hihi.
Men vi hörs nog snart igen. :)

Take care.

nu är det slut för idag..


haha, bara kom och tänka på den där låten vi körde i F1an..

jaja. hej på er. Sitter i datasalen & har precis slutat, ska snart gå till mitt rum & värma mig innan det är mat. Det är verkligen iskallt ute idag, & inne är det ingen värme helelr precis. Min händer & fötter är som isbitar..
Haft datorkunskap sista lektionen nu, det suger.. Gått igenom word, och lite annat. Men man kan ju redan det viktigaste? & så måste man skriva en halv sida text i varje övning. Onödigt om du frågar mig. menmen.
Längtar tills i morgon, för då ska jag hem. Jippi :) hiih. & så ska vi åka iväg och fira Agnes, som blir fyra idag. Grattis till den lilla skitungen!

Nej, nu ska jag gå till mitt rum och lägga mig i sängen en stund ;)

Vi hörs i morgon :)
Pusshej.

?


Jag sa ju det, jag kommer inte framåt med det där arbetet. Det suger. Jag fattar ingenting !
Så snälla, om ni kan hjälpa mig så får ni gärna hjälpa mig.

Varje onsdag så gör vi något inom ett visst naturbruksområde. Så än så länge har jag haft skog & trädgård. Sedan så ska vi skriva om varje område. Här är några punkter om vad vi ska skriva om:

  • Vilka verksamhetsområden finns inom detta naturbruk? ( Jaha? Jag antar att ett verksamhetsområde är ett område med flera yrken i. t.ex. Sjukvård är ett verksamhetsområde, så är läkare, kirurg, undersköterska & allt det dät yrken. Har jag fel? Men hur lätt är det att komma på verksamhetsområden inom skog & trädgård?)
  • Beskriv förutsättningar & vilkor(lönsamhet, arbetstider etc..) (Vadå, ska jag kunna alla arbetstider och allt sånt där om typ trädgårdsmästar då?)
  • Möjliga yrken? (Den är nog den enda punkten jag inte behöver hjälp med.)
  • Vilka typer av fortsatt utbildning & kompetensutveckling finns? ( Okej, kanske inte jätte svår den heller.)
  • Framtidsutsikter? ( Det är väl ungefär samma sak som yrken om ni frågar mig..)

Jag suger verkligen på att skriva sånt här, för jag vet ingenting. Sitter & letar massa på internet, men det är inte till så stor hjälp..
Haha, oj vilket intressant inlägg. Nu har ni i alla fall fått en inblick i ett arbete jag ligger efter i..

don't you forget about me.


Godmorgon !
Kanske lite sent att säga det nu, menmen.

Nu sitter jag här, när jag egentligen borde göra annat. & vad kan det vara då? jo, plugga.. :( inte kul.
Jag kommer inte komma nån vart, jag vet ju inte vad jag ska skriva, för Ola kan inte förklara vad man ska göra, & när han väl har förklarat så att man fattar lite & börjar skriva, ja då ändrar han sig & säger en helt annan sak..
jaja.. Längtar tills ikväll när oth börjar, & efter det är det top model (ehe.. ja jag tycker att det är bra..) , får se hur mycket jag hinner se av det.
& sen ikväll eller i morgon så ska jag träffa de där roliga tottarna igen som får en att bli på så bra humör :) hiih.
& i morgon ska jag köra rally med min lilla, söta, blåa, ford-traktor. haha. Här med döper jag den till den lilla blå.

har kommit in i min lilla yellowcardubbla igen, & det är ju inget fel med det. så har ni inte hört dom innan så borde ni lyssna på dom nu =)

don't you forget about me - yellowcard

oth


Jajebula. I morgon börjar one tree hill igen. Alltid trevligt.
Så tvn är paxad imorgon klockan 18.05 & en timma framåt. Mys :)

Calle Kristiansson














ohja, han är bra.
eller vad säger ni? =)


only one


Nu är det allt dags för mig att gå ut & hoppa studsmatta, det var evigheter sen. Måste röra på mig.. Sen när jag kommer in ska jag göra lite situps & lite. Temys blir det nog med :)

Linköping.

Här får ni bilder på vad som är inhandlat idag :)


En hultsfredströja för sådär 50:-  :)

Här är allt nytt. Jag bara älskar tröjan :) den är från monki, 200:-
Byxorna är från Bully, 400:-
& så linnet från H&M, 59.50:- (köpte ett svart sådant också.)

Koftan köpte jag på Monki för 300:-
& likaså snöret i midjan, för 60:-
Den rosa tröjan är från H&M. Den får ni inget pris på för jag minns inte vad den kostade ;)

Rosa

Den här fina hittade jag på Bikbok för 300:-

& så ett par billiga skor från H&M för 99:- (snyggt med strumpor & allt.. ;>)



My home


Här kommer lite bilder på mitt rum (även kallat psykcellen..) i Gamleby. Intressant värre ;)



på hemväg

Hejhej !

Sitter nu i bilen påväg hem från Linköping. Har inhandlat en hel del, & är himla nöjd =) ingen bh och inga mysbyxer dock.. menmen. får satsa på att köpa det i Vimmerby nästa helg.
Ni kommer att få en hel del bilder ikväll på allt jag har handlat ;) hiih. Hjorde nog av med nästan 2000.. ups.
& just nu sa min bror att vi skulle lyssna på kent mitt i allt, kan ju knappast bli bättre, haha.

Jaja, vi hörs ikväll!
Ha det bra så länge. Hugs.

makeover


Hej !

Som ni ser håller jag på att fixa till det lite här, fast är inte färdig än. Men nu ska jag faktiskt sova så att jag orkar åka till Linköping i morgon, så får fixa färdigt någon annan dag ;)

Ha det bra !
Godnatt.

=)




bus på hög nivå.


i'm stupid

Hejsan !

Nu är det torsdag, & i morgon är det ju självklart fredag. Så jävla skönt. Vill hem, hem, hem.
Bara en lektion kvar nu, & det är ju inte så jobbigt att sitta vid en dator precis. :)
Ikväll blir det nog en kopp te & lite mys. Trevligt (y)

Blir mer uppdateringar i helgen !

Ha det bra så länge.
Puspus.

kent - saknade gubbar



Ligger här & lyssnar på kent. Gud vad jag saknar er.
Dagen går extremt långsamt & jag vill bara här ifrån just nu..
Nu ska jag sy & pussla för att försöka få tiden att skynda på lite.

Ha det bra !

låt oss bli dom som försvann


det går över, det går över, det går aldrig över...

vi behöver någonting nu
som bedövar, som gör att det går över..

Godmorgon!



Jag ligger i sängen & myser med Pumba & ska snart städa mitt rum. Har redan försökt att komma igång med städandet flera gånger men det har inte gått så bra. Alla grejer som jag ska ha med mig ligger här inne & är ivägen. Fast jag skulle väl kunna flytta på dom men det känns så onödigt, haha. Menmen.
Idag ska jag plugga är det tänkt, mår lite bättre än vad jag gjorde igår.(än så länge..) Så det är väl bäst att passa på när man väl orkar.

Sen ikväll när jag kommit hem till mig måste jag städa lite till, i alla fall dammsuga. Sen ska jag fixa till på min hylla som mamma tog med i fredags. Så nu har jag nog plats för alla kläder =) (y) Sedan ska jag nog äta glass. Ben & Jerry's. Mmmh.
Man kan ju alltid hoppas på att datorn min hittar ett nätverk att koppla upp sig till när jag kommit dit. Inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas? Vore skönt att ha internet på rummet ;)


Nej nu är det bäst att ta ett ryck & städa.
Take care !

Linköpingslängtan

Hade tänkt spara detta inlägget tills i morgon eller något menjag fick bara lust att skriva ännu ett inlägg. Ehe.
Jag längtar tills på lördag nästa helg då vi ska iväg till Linköping. Ska inhandla lite behövliga saker som;
x Ett vitt linne att ha under vissa tröjor.
x Ett par jeans, troligtvis från Bully.
x En bh.
x Nåt annat fint som jag troligtvis hittar på Monki.

Sen ska jag nog spara pengar till Stockholm, om det nu blir något med det. Det får man ju hoppas på !

Nej nu ska jag faktiskt läsa lite & sedan sova. Skriver nog något i morogn innan jag åker iväg till Gamleby. Nästa helg hade jag tänkt att ni skulle få lite bilder på mitt rum och lite annat. Spännande va? ;)

Ha det så bra så länge !
Pus & kram ;>

=>



Kärlekste, en sockerbit & lite grädde. Mmmh. Det enda som förstör stämningen lite nu är tanken på att jag egentligen borde gör matten, och mamma sa att hon ville räkna matte -.- , haha. så det är väl bara att sätta igång. ;P

te-mys


Sitter här vid tvn & datan och halvkollar på fotbollen. Det är ju sverige - ungern, & sverige leder =)
Mamma & jag har precis kollat på The notebook. Eller aa, mamma har kollat & jag sovit. På tal om den filmen så ska jag försöka lämna tillbaka den till Cornelia. Åker ju in till Gullringen i morgon & hämtar Julia så kan nog springa in med hennes grejer då :)

Nej nu är det paus i fotbollen så då ska jag passa på att gå ner & fixa till en kopp te. =)

ps: jag saknar kent & längtar tills deras skiva släpps. & så måste jag skaffa mig nåt intressant att skriva om.

Men puss på er (:

tips?

Någon som har nåt tips om någon bra film/låt, eller kanske nåt bra band? säg då till för jag har sjukt tråkigt, är filmsugen & sjuk, & vill lyssna på lite ny musik.
=)

naturgodis = knark

Hejsan.

Varit i Vimmerby idag & handlat lite. Blev en datorväska + en mus & ett par taights. Väldigt behövliga saker. På lindex träffade jag Poffie & Nela också. Saknade knasbollar.
Jahopp, nu sitter jag & käkar naturgodis. Åh, jag älskar naturgodis.

Nu ska jag faktiskt byta om & gå ut & klippa gräset. usch vad jobbigt. Jag vill gå & lägga mig och sova bort denna snoriga näsa och huvudvärk..

Men vi hörs =)
take care.

trött & förkyld...

Godkväll.

Ligger nu i sängen och är lite småsugen på en kopp te, samtidigt som jag mår lite halvilla.. + att jag är förkyld & har huvudvärk. Inte så kul. Menmen.  Annars ligger jag & pratar i telefon med Amanda, hon pratar som en gås, kollar på henne när hon käkar godis & lyssnar på MGMT - kids. Lite mys sådär.
I morgon ska jag i alla fall in till stan en sväng, ska kolla på en datorväska + mus & så ska jag köpa tights.

Nu ska jag nog försöka hitta nåt kul att titta på & sen sova.
Godnatt !

happyface

Tjenixen !

Här är allt bra. Skönt att komma hem en sväng. Men kommer väl att börja längta tillbaka i morgon eller något. hah. Det märks ;)
Amanda kom & hälsade på igår. & så sov hon över hos mig tills idag. Lite rolig är hon allt på morgonen. När min klocka ringde satte hon sig upp och försökte ta min telefon och såg jättkonstig ut. Då frågade jag henne vad hon höll på med och då såg hon jätte förvånad ut och sedan la hon sig ner bums. hahah. Sen sov hon igen tills jag hade duschat. Då fixade vi oss & jag höll henne sällskap när hon åt frukost & sedan åkte hon iväg till skolan.

När jag kom hem så la jag mig framför tv:n en stund, tills pappa kom & störde. Men det gjorde ju inte så mycket för det han ville var att visa att han fixat en dator till mig =) nöjd som en spade är jag nu. hihi

Men nu ska nog Morgan & jag hitta på nåt skoj.
Ha det bra.
Pusshej =)
RSS 2.0