If you dare come a little closer.

Sitter ock skickar iväg lite praktikmail hemifrån och funderar på att dra med mig kameran och hunden ut på en promenad. MEN så tråkigt att gå själv. Måste ju dock sätta fart med projektarbetet nu har jag insett, he he. Så det är la bara ge sig ut med kameran. Solen försvann ju nu dock... kul.

Ska bara kolla på Rihannas musikvideo en gång till. ehe, så galet bra!


Makes me feel like I can't live without you

Hej!

Long time ago så att säga. Finns aldrig tid eller ork eller lust, som vanligt. hehe. Inga som läser ändå, hehe. Nä, men ja. Livet är lite av en rollercoster nu. Ena stunden är allt asbra, och sen vänder allt och jag vill bara lägga mig ner och dö av all ångest och stress. Men men. Så äre. Har ju egentligen så galet mycket att se fram emot nu! Men praktiken känns så för mycket ibland, och gå upp skittidigt och komma hem jättesent är ingen hit alla gånger. Men, förmodligen kommer resultatet bli asbra och jag kommer vara stolt. Så att eeeeeh. Japp.

Idag har jag och baby varit i Linköping och jag har köpt tre bhar. he he. Eller ja, Erik köpte ju faktiskt två utav dem.. Är så fattig att det är sjukt, och samtidigt har jag hur mycket utgifter som helst iom bal, studentkryssning, studenten, New York ooooooch så vidare.

Nu ska jag iväg till Nattis för lite tjejkväll! Guuuu så gött.

 
RSS 2.0