Breaking Dawn part 2

Åh! Var på dejt med min fina pojkvän i lördags, och han bjöd på bio! Vi såg Breaking Dawn part 2, och den var såååå bra! Hade inte så höga förhoppningra innan, vilket alltid är bäst, men blev väldigt överraskad! Till och med Erik kunde erkänna att det var bra, så då var den faktiskt det! hehe. Så tips om någon, utav någon konstig anledning, inte skulle ha sett den ;)

Erik åkte hem igår igen. Och jag grät i vanlig ordning. En månad utan honom nu, sen är det äntligen lov och ett par veckor ihop! 
Nu ska jag plugga, WOHO. Himla roligt det där.

 
 


Life's what you make it.

Just precis i denna stund mår jag rätt bra, trots allt plugg och trots att jag är svinfattig. Är glad för att Erik kommer hem i morgon, och känner att jag inte kunde bry mig mindre om allt annat nu! Ska plugga vidare i två timmar till, sen ska jag åka heeeeem. Och sen ska jag plugga igen! Fun. 
Men, har troligtvis fått praktikplats, och det glädjer mig också, som faaan! Känns bra iom att jag inte fick någon förra året! Bra jobbat Matilda, tack så mycket. Det är i Linköping dessutom, vilket känns skönt. Är ingen storstadstjej har jag kommit fram till, så är glad över att slippa Stockholm! hehe. Och, kommer kunna träffa min älskling en hel del då, eftersom han också kommer ha praktik då! Åh, så skönt!

Ni får en bild på mig från i fredags. Var så goda.

Yesterday&Today

 

Jag känner hur det bränner inom mig.

Hallå!

Idag har solen varit framme och det har gjort mig på så mycket bättre humör! Hade sovmorgon idag också, vilket också gjorde mig på bättre humör! Så det blev mysfika hemma hos Eriks föräldrar innan jag åkte till skolan.
Ganska skön dag! Ska avsluta den på bästa sätt: Grey's Anatomy. Egentligen borde jag plugga, men vem fan vill det?

 
 
 

Pumpen igår

Tjabba!

Igår var vi på Pumpen, och Pumpen levererade kan jag lova. Jävlar vad kul jag hade. Det var länge sen jag hade såhär kul kan jag lova. Brukar alltid sluta med att jag tjuter.... vare jävla gång. hahah. Men inte igår! Dansade hela kvällen och har aldrig varit så svettig och kännt mig så äcklig i hela mitt liv! haha. Men tydligen så var vi ju rätt fräscha Kickan och jag;) Trodde dock att jag skulle vricka sönder fötterna, för det gick sådär att gå i mina klackar igår.. hehehe
Idag har jag mått sådär, och vill helst bara sova egentligen. Men efter att jag skjutsat hem Kicken så kände jag mig lite piggare och nu är jag galet sugen på pizza, kinamat och sibylla. Så back off. 

Om någon timma kommer alla syskonen på lite fars-dag middag. Såååååå, ska väl glo på Grey's Anatomy tills dess. Det kan vara det bästa.

l o v e

Rule number one, is that you gotta have fun.

 
 
 
 
RSS 2.0