Dry My Soul.

Dagarna är sega när de består av plugg och pojkvännen jobbar, bästa vännen är på äventyr i Norge, och alla andra vänner har annat för sig. Känns sådär att plugga en deg som denna när solen lyser och det bara skriker vår ute. Fast.. det blåser ju. Jag och Gosan (Eriks väldigt klängiga katt) ligger i sängen och jag har  gett mig fan på att jag ska bli näst intill klar med musikgenreprojektet idag. Så kör bara kör!!!!! 


Måndag och Lov!

Måste bara säga att jag blev sååå besviken på Big Brother igår. Har sett fram emot det här i evigheter nu, och så är det bara massa lustiga deltagare? Vart är de som ska ersätta Peter, Simon, Sara och Martin? :(

Hur som helst. Igår gjorde jag ett riktigt kap! Köpte mig ett par låga röda converse för 300 kr! Ajaj i plånboken, men med tanke på att jag tänkt köpa mig ett par till våren så tjänade jag ju faktiskt 400. 
Nu ska jag börja mitt sportlov med att plugga. Tjoohooo. Musikgenreprojekt. Hade varit helt okej, om det inte vore på engelska.... Fyyyyy. Kommer aldrig bli klar. Och sen den där musikredovisningsgrejen som ska redovisas efter lovet. Har hur mycket som helst kvar att göra på den! Hade förmodligen varit klar med den nu, om det inte vore för redovisningen. Men jag har ju hela lovet på mig! För lärarna tycker att det är det perfekta tillfället att plugga på! Åh, så snällt av er! Jag har bara inget liv längre :)

En sån dag idag.



I know I know I know

Tänkte ta tag i antingen engelskan eller strömmande media uppgiften, men känner att ingen utav dem är så lockande faktiskt. Så tror jag tar och plockar röjer upp lite på Eriks rum (som ser ut som jag vet inte vad) medan han är ute och mekar............ Och sen ska jag göra mig i ordning inför inflyttningsfesten ute i Bjärkhult ikväll! Kan bli en rolig kväll.



The Funeral.

Hade världens hemskaste kväll igår. Hade så otroligt ont i magen och blev så äckligt illamående. Så fort jag rörde på mig fick jag kramper i magen som inte ens går att beskriva, det gjorde så sjukt ont! Jag visste till slut inte vart jag skulle ta vägen och till sist låg jag bara och grät och hoppades att jag skulle dö, bokstavligt talat. Sedan släppte det ett tag, och sedan kom det tillbaka igen. Kramper efter kramper. Fick till sist ringa till sjukvårdsrådgivningen och de sa att jag borde åka in till akuten när jag hade så ont att jag inte kunde stå ut. Jag var nog en sekund från att be Erik att sätta sig i bilen och köra mig till Västervik när det släppte och sedan lugnade ner sig. Usch. Känner mig forfarande "öm" i magen idag men jag mår ju betydligt bättre.

Tänkte deppa vidare med Band of Horses och bli sjukt förbannad på snygga människor. Idag är en sån dag. Kan ha lite att gör med att jag inte har tvättat håret sen i onsdags. Eu. Ta en dusch.

Forever Young.

Känslan när man äntligen börjar fatta matte c ♥ och så har vi känslan när man inte fattar någonting längre.. Så nu lägger jag ner matteboken och tar och hjälper Erik med han samhällsläxa. GUD SÅ HIMLA ROLIGT!!! fast nej. 

Jag är så sjukt sugen på att tatuera mig! Åhhhh. Fast är fattig som ett as och vet inte riktigt vad jag vill tatuera in och inte riktigt vart jag skulle vilja ha en. Det lutar mest åt revbenen, men aj så ont det kommer göra i såfall. Men det är ju bra, då lär jag ju aldrig mer göra om det! eller?


RSS 2.0