the best night ever.

Spenderar en sån där "dagen efter"-dag hos den bästa jag vet. Nu blir det soffan och The Hills. Score!

H&M

i can feel a hot one.

Sitter och är skitförbannad över att jag inte lyckas hitta svaret på alla engelska frågor. Är snart i det stadiet att jag beter mig som en liten unge med allvarliga problem. (Slår i väggen, sparkar i luften, kastar sakerf omkring mig, skriker, gråter..)
Hur som helst så ska jag sätta igång att packa inför helgen. I morgon åker jag iväg till han den där pojkvännen igen (ett himla tjat om honom;)) och där käkar jag lite kroppkakor. mums. Och så stannar jag där tills på söndag. Och på lördag, då blir det partyyyyyyy.

berätta hur du gör.

Hallå!

Har som vanligt inte hittat någonting som är värt att skriva ner. Men har i alla fall ägnat de senaste dagarna åt att hänga med pojkvännen, som alltid annars, och åt en arbetsintervju. Var sjuuuukt nervös, men tror jag klarade mig ganska så bra faktiskt.
Annars då? Såg "I rymden finns inga känslor" här om dagen. Tänkte bara om ni ville ha tips på en rolig film! hehe.
Nu ska jag städa lite, träna lite, och filma lite.

Are you leaving are you leaving me now?

Känns skönt att skolan är över nu. Och skönt att få vara själv och tänka lite. Inte lika skönt att sitta i skolan och vänta i en och en halv timma, men helt klart värt det. Åker sedan iväg till pojkvännen, och har en skön helg där.

Nu tänkte jag faktiskt göra färdigt en engelskauppgift som jag är sååååå efter med.

Och sen så har ni en grym låt här. Ni kan tacka mig sen. Tack. Varsågod.

Det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt.

Livet är inte rättvist nånstans.
Spelar M på repeat.

Vila i frid. ♥

Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet var jag finns.

Jag måste ha norges tråkigaste blogg. Finner ingen motivation till att skriva nånstans. Vet inte vad jag ska skriva om. Känns som jag bara sitter och nöter samma ord om och om igen.
Hur som helst så är imorgon sista dagen innan sportlovet! Känns helt okej. Eller helt underbart skönt kanske? Avslutas med  en redovisning som jag inte alls ser fram emot. Ska redovisa om all musik och allt ljud i en film, och visa klipp. Bra att jag inte är ett dugg förberedd.
Annars då? Har tillbringat nästan alla ensamma kvällar den här veckan åt att träna och prova sommarkläder. haha. Kan stå i timmar och göra det! Snälla ge mig lite värme snart? Och snälla, kan jag få bli brun? Ser ju ut som ett lik.
Det verkligen kliar i fingrarna efter att få shoppa massa sommarkläder nu! Eller kläder överhuvudtaget faktiskt. Har suttit några timmar (!) idag och försökt hitta en klänning att ha nästa helg på G-festen (WOHO! Kliar i fötterna också efter att få dansa och ha så jäkla kul kan jag lova!!!) men när jag väl hittat en vågar jag inte skicka efter för jag brukar aldrig kunna ha det jag beställt för att det alltid ska vara för stora eller för små storlekar. fy.

Nu - sooova.
I morgon startar vi lovet med att åka till pojkvännen och och inte bara fira att det är lov, utan också att vi haft fem fina månader tillsammans. Känns helt sjukt faktiskt, men guuud vad jag är kär i den där mannnen. :)♥

Godnatt!


I always have this fear.

Bilder: LeLove.

Jag har aldrig sett nån så, uppsnärjd i det blå.

Spelar Håkan Hellström och känner att livet leker idag.
Tog en pizza med tha boyfriend efter skolan, och var lika onyttig som jag varit den senaste veckan. Tror inget som inte heter pizza, godis eller chips passerat mina läppar den senaste tiden. Typ. Men vad gör det om hundra år? :)
Fick ett mail från ALV idag med, och ska iväg på anställningsintervju om en vecka! Tänker sitta och träna på vad jag ska säga och vara riktigt ready helt enkelt, för det här jobbet ska jag banne mig ha! 

Nu - pluggggggaaa, och sedan, ett rejält träningspass. woho.

Håll ditt huvud högt För jag älskar allt du gör.


Alla ♥ Dag.
Känns bra att jag har någon som dig att dela den med.

Hultsfred

Sitter i Hultsfred hos systeryster och sambon, och har tagit med mig lite gott godis och en pojkvän för en skön kväll framför tvn. Ganska bra. Sovmorgon i morgon. Ganska bra.

Heartbeats

Åker in till staden och sedan vidare till pojkvännen.

Se upp i backen!

Woho. Har kommit hem välbehållen från backen och är otroligt stolt över mig själv.
Första åket var störtlopp, och fick slänga mig på rumpan ett flertal gånger för att inte åka rakt ut i skogen eller köra ännu mer störlopp och bryta benen. På nåt sätt så hamande jag i skogen i alla fall. Men sen, andra åket, då var jag rena proffset. Nästan. Lyckades bara ramla i liften några gånger.
Sen skulle vi åka hem, men vi kom inte så långt för att bussen körde i diket. Bara rakt ut sådär. Blev lite rädd ett tag. Klicka HÄR en gång. (så förstår ni hur det lät i bussen just då.)
Lagom äcklig och sådär efter en heldag i backen så var det bara att byta om och fixa till sig på skoltoan innan man drog iväg på firmafest. Glamouröst. Mitt hår luktade grillrök och det kändes nog på flera mils avstånd. Mysig tjej.
Bjöds i alla fall på tacos och lite skratt. Riktigt kul kväll!

Nu ska jag fortsätta mitt glamourösa liv med att plugga.

Vet att ni tycker att jag är ögongodis.

hahaha. ha. Skratta lite, för min skull. Tack. Tyckte jag var vitsig i alla fall.

och publiken i bakersta raden verkligen hatade mig till hälften av sina hjärtan

Hallå!
Har haft fullt upp med skolarbeten de senaste dagarna, och har ingen motivation till att skriva.
Hur som helst, så har jag precis kört ett litet träningspass och tagit en liten dusch och känner mig fräsch och fit for skidor i morgon. Ska iväg med skolan och jag har börjat förbereda mig mentalt för att komma hem med sju brutna ben. Helt allvarligt så är jag nästan säker på att jag kommer bryta benet i morgon. Är livrädd. Har aldrig stått på ett par skider i hela mitt liv, och om jag nu skulle lyckas ta mig upp i liften så kommer jag köra störtlopp ner. Bryter inte jag nåt ben så kommer jag i alla fall orsaka en olycka i morgon. haha. Rädd tjej.
Nu får det bli en liten smoothie och ett ägg och sedan packa det sista inför i morgon. Ska nämligen iväg på firmafest direkt efter skidbacken!
Puss!
Såhär söt var jag idag. Tyckte att jag behövde brillor när det snöade.

Är jag en astronaut Är jag så ensam

pimp your myspace at Gickr.com

Att komma till skolan och få veta att man har en inställd lektion är inte så kul när man bara har tretimmars lektioner och hade kunnat ha sovmorgon till kvart över tolv. Så, jag skriver väl lite på min engelskaredovisning. Om ni undrar hur det går så går det dåligt.
Söt tjej btw.

Söndag.

Känner att det är riktigt dålig uppdatering här.
Har hur som helst haft en suverän helg! Fredagen tillbringades hemma hos pojkvännen, lördagen med Amanda och lite för mycket och för god mat och idag har jag haft en lyckad dag på jobbet. Känns underbart att jag är ledig i morgon och på tisdag också.
Nu: börja skriva en engelskaredovisning som ska vara ca tio minuter. Känns ju kul. Bra att jag har så lätt att prata in för klassen. Och synd om klassen att jag faktiskt tänker prata om kent. (funderar på att spela upp 747(eftersom den är 7 minuter och 47 sekunder) så har jag bara knappt tre minuter kvar sen. he he)
Ha en bra söndagskväll!

En outfit

Yeah. En outfit i köket tagen med webcameran. Känner mig som en äkta modebloggare.

In school

Create myspace graphic with Gickr
Gillar att jag ser ut som en tioåring. You go girl!

Sugar devil

Har för en gångs skull ingenting att plugga. (om jag inte vill vara färdig med saker som ska vara färdiga om hundra år, så att säga. men nej, det går inte. Här görs allt i sista sekund. Man kan ju inte bryta vanorna?) Känner mig otroligt rastlös och har glömt bort vad man gör när man inte har något att göra. Har kommit fram till några alternativ:
1. Baka nåt riktigt gott, äta upp halva smeten och sedan äta upp resten när det är klart.
2. Spela tv spel.
3. Kolla på film/tv/tv serier.
4. Plugga?
Så.
Eller så har vi ett femte alternativ. Äta upp en hel ask paradis.
What's up with these eyes?

Tuesday.

Vaknade upp med ett trevligt illamående i morse och fick visst ägna dagen i sängen i sällskap med en hink. Är otroligt glad att det försvann efter bara några timmars sömn och att jag inte fick användning av någon hink.
Vägrar att vara sjuk i morgon så ska snart ta bussen till pojkvännen, för att kunna sova lite längre i morgon. Är det utnyttjning? (blev i skrivandets stund väldigt osäker på om man kan böja utnyttja på det sättet? väldigt fult i så fall. om ni frågar mig.)
Men först, lite oc.
RSS 2.0