Det är ingen som pratar längre, Det är såna dagar som vänder allt upp och ner

Känns som att det var evigheter sen jag skrev någonting här.. Har aldrig någon ork, och har aldrig någon lust. Undrar var alla får sin enerig ifrån, för jag har verkligen ingen kvar. Det händer massor just nu, samtidigt som det inte händer någonting. Har påsklov och har fördröjt tiden med att jobba ute i trädgården där det finns hur mycket som helst att göra, mest för att bara inte tänka så mycket. Bara koppla bort allting.
Annars då? Jo, har påsklov, och har det i ungefär en vecka framåt. Känns underbart, men har redan ångest för att skolan börjar snart. Jag vill inte dit. Jag vill inte vara ensam.
Ska sluta med sånt här snart, för det gör ingenting bättre av att jag ska sitta och lämna ut mig såhär, faktiskt. Funderar på att ta bort hela bloggen istället, så slipper man tänka på den mer. Den är ändå bara fylld med ångest.
Hursomhelst, livet är upp och ner, ut och in, och jag vet inte vad. Nu ska jag laga mat.

solen i ögonen

Hallå!

Sitter ute och njuter av solen efter en heldag i stan med Maja! Blev lite garv, lite fönstershopping och lite kinamat. Kändes skönt att komma ut och komma på andra tankar ett tag. Blev att åka ner till sjön och ta en glass också! Helt underbart vad varmt det är. 

Tänkte att jag kanske skulle lägga upp lite bilder snart, men det får bli på onsdag när jag kommer hem igen. Har fått hem lite grejer från H&M som jag tänkte visa upp! 

Nu: plugga. kul.

you taught me how to trust myself and so I say to you: This is what I have to do.

Kommer att tröstäta mig till döds snart. Allt jag gör är att äta äta äta äta äta äta äta äta äta och äta.
Känner att jag lägger bloggen på hyllan ett tag, så att säga. Orkar inte riktigt. Känns som att jag har viktigare saker just nu, och ingenting blir bättre av att jag sitter och skriver en massa skit här. Behöver nog istället hitta mig själv och få ordnig på mitt liv eller nåt i den stilen. Det mesta är bara åt helvete just nu.

Everybody gets a little lost, sometimes When you feel your time is running out

Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken Svår.

Känner att livet inte bjuder på sina ljusa stunder just nu.

Fredagar och ångest.

Får äcklig ångets över alla omöjliga uppgifter i skolan. Alltid lika jobbigt med Gresse-uppgifter en fredagseftermiddag när man är skit slut och bara vill hem. Blir inget gjort alls. Vi ska gemföra könsfördelningen i musikvärlden. Okej, fine, det är ju kul och så, men inte en fredag. Och inte när det är sjukt krångliga frågor, och inte när man måste söka efter helt omöjliga saker på internet, och verkligen inte när man är världens sämsta på att söka fakta på internet. Klagoblogg.se.
Känenr såhär, att jag jobbar med det här i de tjugo minuterna som är kvar av lektionen, sen tänker jag släppa allt över helgen och bara gliiiiiida. hehe. Om det funkar, det vet jag inte. Lyckas aldlrig slappna av när jag vet att jag borde varit klar den här lektionen, men istället har jag knappt börjat. Känns bra.

Hur som helst. Fredag idag, och jag ska invänta pojkvännen innan vi åker hem och äter väldens godaste mat: Enchiladas!

Lyyyysande

Idag började dagen med strömavbrott. Det var sådär. Hade preeciiiiiis lockat håret så blev allt svart. jaha tänkte jag. Och sen tänkte jag att tur för den att den inte försvann när jag bara hade lockat halva håret och sminkat halva ansiktet. Hade ju varit kul. Fick mig en liten utmaning att äta frukost sen. Såg ingenting. Fast sen tände jag ljus. 

Nu ska vi göra reklamfilm! TJOOOHOOOOOUUU. 

Alltid lika glad och så på morgonen. Vi gillar Isabella här också, som ni ser att det står på tavlan.

do you shark?

Sitter och tittar på bilder på snygga människor och blir sjukt förbannad och djup deprimerad. Hatar snygga männsikor ibland. Och hatar när vissa ser så himla mycket äldre ut än vad de egentligen är. Trodde att en 96a var lika gammal som jag var.. Tills jag såg vilket år hon var född då.. Känner att jag själv ser ut som en femåring, eller däromkring. Ligger nog efter lite i utvecklingen, och känner att jag verkligen inte såg ut sådär när jag gick i åttan. herregud vilken mardröm det var. Vill helst inte minnas den tiden alls.

Men men.. Tänkte sluta klaga nu. Jag är ju snygg som jag är! Ni ser ju själva!

Hoppas ni sharkade ironin där. Annars är ni tråkiga. (hahha, älskar att byta ut "hajjade" eller "hajjar" mot den engelska betydelsen. haha, jag menar: "do you shark? HUR KUL ÄR INTE DET!?!?!)

Give me your hand and we’ll go somewhere.

I smile but it doesn't make things right And it's hard when it's hurting all the time But I can leave this thing behind

You gotta trust me and hold on.

The Best Of Me - The Sounds, världens bästa låt idag. Tänkte bara om ni ville ha ett litet tips! :)

F1 snygg brud!

Won't Let Them Tear Us Apart

Hatar den här dagen stenhårt. Började med att jag tittade på klockan någon minut innan larmet skulle gå och trodde verkligen att den skulle visa att klockan var typ 02.00. Hade ju varit underbart, men så var ju inte fallet. Såklart.
Nu mår jag verkligen skit. Har konstig huvudvärk och mår illa. Skönt. Får äckligt ont runt ögat, som slutar med att ögat börjar svida och rinna. Whaaaat liksom?
Nu tänkte jag faktiskt i väntan på att min pöjk ska sluta, lägga mig ner på bänken och sova en stund. 

Gillar att det blir en skugga på mitt öga så att det ser ut som ett stort svart hål. Fint. Tack.
hahah, gick sådär när Isabella ville vara med på kort. Hon var lite för svart.

yeah yeah yeah

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Glider runt som på rosa moln. typ. Eller inte alls. Längtar till sommaren och är dötrött på skolan. Tur att det bara är ca tre veckor kvar tills påsklovet, och att det är helt okej mat i skolan idag. Sånna saker gör ju att man vill leva vidare.

Förövrigt så är The Sounds nya album aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapbra. Ni borde lyssna på det. Tack.

Igår och så.

En lista.

Okej, ni får ursäkta men jag lider av tristess.

 

DIN/DITT FÖRSTA:
operation: Min nageltrångoperation! För sisodär två månader sen om ni ville veta! Ni kan få se min lilla tå om ni klickar HÄR!(fast inlindad i bandage då..)
piercing: Öronen! Gjorde det under fotbollsäsongen.. det var ju sådär. Kan ju säga såhär: Fick ta nya hål när den var slut.. eftersom man inte får ha örhängen när man spelar fotboll...
sport: Fotboll.
husdjur: Katt? eller ja. Katt, hund och häst var väl vad vi hade när jag kom till.
semester: Min första riktiga var väl Alanya nu i höstas! En underbar vecka! Om ni vill kika på lite bilder så finns det några här. :)
konsert: Första riktiga var väl Kent i Linköping 2008.
kärlek: haha, det beror väl på hur man ser det? Trodde min första kärlek var i sexan/sjuan.. Men nu vet jag ju att det inte var något emot hur kär jag är nu.

JUST NU:

äter du: Ingenting.
dricker du: Ingenting :)
ska du: Jag har faktiskt ingen aning. Fördröja tiden tills BigBrother början.. Frågan är: Ska jag äta? Städa? Plugga? Träna? Bada? tror fasen jag ska bada.. japp, jag ska bada. (mamma har köpt massa bubblor och badsalt, so why not liksom?)
lyssnar du på: The Sounds - Wish You Were Here
väntar du på: noooooothing.
tittar du på: tha dator.
har på du på dig: Pyjamasbyxor och bh.(Om ni tycker att det är intressant så hittade jag ingen skön tröja att ta på mig så jag tänkte "SCREW THAT" ungefär..)

DIN FRAMTID:
barn: jaa. jo, nån gång. Helst två. Inte fler.
giftermål: Har väl alltid tänkt mig det där jättestora bröllopet med en fet vit klänning och allt vad det innebär.. men jag vet inte. Varför gifta sig? haha. Men jo, någon gång kanske.

karriär: Mjaa. Vore ju nåt. En fet karriär liksom. Men har nog hellre familj. Känns som att det är svårt att ha båda.

 

VAD DU FÖREDRAR:

kramar eller kyssar: Beror på? Just nu: båda!
kortare eller längre: hahah.. ha. eh ja.. om frågan är om en kille ska vara kortare eller längre än mig så svarar jag helt klart längre.
snygg mage eller snygga armar: Ouf. Armar kanske.. Fast mage äår ju inte så fel heller kanske. Men ja, säger armar. tack.
busig eller lydig: haha. båda?

HAR DU NÅGONSIN:
kysst en främling: Naaaaae..
tappat bort glasögon/linser: Glasögon ja. Linserna brukar jag tappa i handfatet...
brutit ett ben: Nej.
rymt hemifrån: hahhahha, alltså. När jag var liten så tog mamma nyckeln till vapenskåpet när de skulle åka iväg någon stans.. Sen trodde min bror att jag tagit den, så han tvingade mig och min granne/bästa vän Morgan att leta reda på den, och vi fick inte komma ner till undervåningen om vi inte hittat den.. Så efter ett tag gav vi upp, letade fram min systers fina lackskor som fanns i en garderob och klättrade ut genom fönstret.. hahha. Det bästa var att när vi nästan var framme hos Morgan stannade vi hos grannen som kanske bor 100 meter ifrån och frågade om vi kunde få skjuts till Morgan. hahahha. Fina tider det där.
röntgats: Nej.

krossat någons hjärta: Naae, eller jo.. kanske.
nobbat någon : haha, ja.
gråtit när någon dött: ja.

TROR DU PÅ:

kärlek vid första ögonkastet: Näe.. Inte kärlek kanske, men attraktion.
gud: nej.
mirakel: nej.
aliens: nej.
magi: näe.
ett himmelrike: Nej.
tomten: ja, självklart.
änglar: aaaa, fast näe.
transformers: haha

BLANDAT:
är du kär i någon? Ja :)
önskar du att du bodde någon annanstans? jo, ibland.
tycker andra att du är attraktiv? haha, i have no idea.
dricker du? vatten såklart!
använder du droger? nej! och tänker aldrig göra heller.
vilket schampo använder du? Olika hela tiden. I morse var det Respons som luktade nektar! hehe
vilken parfym använder du? Britney Speras - Midnight Fantasy, DKNY och Christina Aguilera - Royal Desire.
vad är du rädd för? Ensamhet, mörker och spöken!
gillar du att tvätta? haha nja. Det värsta är att hänga upp skiten.........

 

RSS 2.0