2010

Tänkte göra en liten sammanfattning om året. Måste säga att det har varit ett otroligt bra år, och det har hänt så himla mycket det här året. haha, kan inte fatta att det snart är slut.

Skolan drog igång som vanligt i Januari, och då var det fortfarande Gamleby som gällde. Hade många roliga stunder med mina underbara vänner.

Februari blev en enda lång väntan på att det skulle bli den 27: de. Då var det äntligen Kent igen och Amanda och jag drog iväg till Stockholm - Annexet.

Det blev en underbar liten trip med min bästa vän.


Mars innehöll ännu mer Kent. Den här gången i Linköping den 10/3. Kan ha varit det bästa jag varit med om.

Det blev April och jag hade kul i Gamleby!

 

Maj var en konstig månad då det snöade och jag var på Gyro en vecka av min praktik, och den andra veckan var jag på Effect reklambyrå. Insåg att det var nog det här jag ville syssla med.

 

Sen blev det Juni och skolavslutning och allt sånt där. Tror inte att jag gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde när jag skulle lämna den där skithålan som jag längtat efter att få lämna. haha, så sjukt.

 

Juli innehöll en hel del båtturer med Morgan.

 

Och lite stugan med Amanda.

 

Midsommar firades med dom bästa ute hos Maja.

 

Mor och far och jag åkte till Smultronstället och åt oss äckligt mätta på glass. Underbart!

 

Lars Winnerbäck i Västervik den 23/7. Bästa på länge.

 

Augusti innehöll några inflyttningsfester i Gamleby.

Och så var det Kent igen. Göteborg den 7/8. En av de bästa spelningarna, helt klart. Nästan så att det var en av de bästa dagarna i mitt liv. haha.

Och sen började jag på Gyro. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. De första veckorna var hemska. Hade kunnat göra vad som helst för att gå på Valstad igen, men efter ett tag när man lär känna alla lite bättre så kändes allt perfekt. (Kände att Sofie och Döner fick symbolisera detta ;))

 

September och jag träffade någon underbar.

 

Oktober och jag blev 17. Åkte iväg på P3 Live Session samma dag och såg Carl Norén och Britta Persson.

 

Dagen därpå åkte vi till Turkiet! ouf, vad jag saknar det. Hade en underbar vecka i Alanya!

 

Rookie 2010. Intervjuade och fotade lite. Otroligt kul!

 

 

November och December var inte allt för händelserikt. Blev mycket fokus på skolan, och en vecka i Hultfred med en pojkvän.

 

Festade lite.

 

Och så blev det ännu mer pojkvän. ♥

 

Gårdagens shopping

Tjaaaa. Varit alldeles för lat för att orkat blogga. Hade hur som helst en väldigt trevlig dag med pojkvän + familj i Västervik igår. Fick visst med mig ett linne hem. Mest för att det kliade i fingrarna efter något nytt i garderoben och för att jag älskar färgen.

Ett skönt enkelt linne som jag hittade på Ogräs. 200:-

ps.


Ska precis kila iväg till bussen (inser nu att jag har lite bråttom) för att åka till Ewik. Funderar på att tvinga honom se ps. i love you ikväll. Blev hilma sugen på att se den bara sådär.
I morgon blir det Västervik och såntdär, så vi hörs väl i morgon kväll igen.

Take care!

Laxar och kaniner



Söt man är och så. Sitter och gör skuggfigurer. Tur att jag kan roa mig. Kan dock bara göra typ en. Kaninen. Och en hund. Kul.
Bara för att ni frågar så ska jag sova ganska så snart var det tänkt. Ska bara käka lite lax. Av någon konstig anledning så blev jag äckligt sugen på lax. Konstigt indeed. Sen tänkte jag fylla på en kanna med vatten ur den stora vattendunken som står där nere, för att sedan försöka tvätta mitt ansikte och borsta mina tänder. Kan bli tufft. Förstår de som inte har nåt vatten lite nu faktiskt. Det är jobbigt, och nu ska jag sluta tjata om det. Känner att det är ungefär det mina inlägg handlar om. Vatten. Verkligen intressant. Hujedamej.

Nu är det lax.
Godnatt.

10-12-27

Hallå!

Har tillbringat dagen ihop med mina allra bästa vänner. Gick en sväng på stan, utan att hitta någonting, åt på Shalom där det numera var riktigt fint och så avslutade vi det hela med lite Bowling. En toppendag helt enkelt. Om man bortser från att jag verkligen är pinsamt dålig på att bowla.
Men sen, sen kommer man hem efter att inte varit hemma på evighters evighet, känns det som iaf, och så har vi fortfarande inget vatten hemma. Anar ni hur jobbigt det är? Jag tror jag dör snart, på riktigt. Behöver verkligen verkligen verkligen tvätta. Kan jag det? näe. Och jag kan inte duscha, och när jag inte kan duscha så kan jag inte heler springa på min orbitreck, och kan jag inte springa på min orbitreck så mår jag ganska så himla dåligt.
Så därför ska jag nu spela Grey's Anatomy dataspelet som Amanda och jag köpte förra veckan. Pepp. Fan ta dte om det inte är kul. Så våldgästar jag Morgan. jappjapp.

håll om mig inatt

Tjaaaaa!

Har varit iväg och duschat på mammas jobb idag, och är otroligt glad över att alla har ledigt just nu. Skulle banne mig önskat vatten i julklapp istället, det här suger.
Nu är jag i alla fall redo för att åka till pojkvännen och typ vinna över honom i bilspel och såntdär. På allvarl alltså, honom vinner jag faktiskt över ;)

Ha det fint.

Gott nytt jul

Ska nu titta på Astrid Lindgrens Jul och försöka få ett bra avslut på självaste Julafton.
Och bara för att klaga så har något varit fel idag och mitt humör har inte varit det bästa, plus att vi inte har något vatten. Ganska jobbigt när man behöver gå på toa, borsta tänderna, tvätta av sig sminket, tvätta händerna, duscha, diska och tvätta.
Saknar min pojkvän med. Livet är hårt ibland.


Nostalgi när den är som bäst.

Tre böcker


Tre böcker som jag väldigt gärna vill ha.

Le love

I want you
to wanna know everything about me
'Cause I want to know everything about you



Bilder: Le Love

God Jul


Har precis ätit mig väldigt mätt på massa efterlängtad julmat, och ska nu rulla vidare till tvn och Kalle Anka.

Julgodis och Omelett


Har gjort Mozartkulor och ska nu äta en god omelett innan jag vankar upp till Morgan, om Morgan svarar i sin telefon, förståss.

Wii

Hallå!

Känns skönt att kunna ligga och sova hur länge som helst nu de här dagarna, och samtidigt veta att vissa fortfarande går i skolan. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. he he.
Planerar att ligga och slöa i ungefär en timma till innan jag ringer Morgan för att se om han har lust att hitta på något. Är väldigt sugen på att äga ut honom på Wii. (fast, det går inte att vinna över Morgan i spel, vilket gör mig jäkligt sur. Samma visa varje gång)


Bjuder på en väldigt gammal bild på mig och Morgan! Satt nämligen och kikade igenom massa gamla bilder nyss, och tyckte den här var så himla söt! hahaha.

- och vintern är så satans lång igen

Vill ha en riktig härlig Lasse konsert just nu! Vore inte alls fel.

Fenomena

God morgon!

Har sovit ca 12 timmar inatt, vilket var ganska skönt och behövligt och sådär, men jag menar 12 timmar!? Fattar inte hur jag lyckades med det när det enda jag gjorde igår var sov, sov och sov.
Nu ska jag hur som helst fixa lite lunch/frukost, innan jag sätter igång med lite julstädning.

Ha det fint.

from yesterday

Hemma igen efter en rätt så galen kväll igår. Känner att det bara blev en såndär kväll som blev okej, men inte så mycket mer.
Hur som helst, så fick jag umgås med några av mina bästa, och det är aldrig fel. :)
Nu ligger jag i sängen och är ganska så ensam och ganska så rastlös, och tänker ganska för mycket. Tror jag ska kolla på OC resten av dagen. Känns helt rätt idag faktiskt.



Jag har världens snyggaste vänner iaf! Tack för att ni finns :) ♥

Lördagar och Jullov.

Slöat heeeela dagen, men det känns rätt okej första dagen på lovet. Känns rätt okej med lov över huvud taget.
Tror jag ska slöa lite till innan jag tränar, packar och gör mig i ordning för att åka iväg på party. Det ska bli en bra kväll ikväll.

It's friday I'm in love

Dricker apor, skaffar mig vuxenpoäng, och har jullov.
Snart kommer en pojkvän och då blir det The Notebook! Kan det bli bättre? Näe.

Siesta! 2011




Blev väldigt lycklig när jag kikade in på Siestas hemsida förut och fick se att The Sounds ska dit!!!!!11111 Som jag längtat sen Hultsfred 09. Då får man bara hålla tummarna att man inte jobbar under den spelningen.
Sen har vi ju Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros. Inte fel nånstans.

Torsdag

Har idrott och det innebär massage, avslappning och lekar som farfars byxor, 123 stjärna och land och hav.
Senare åker jag och Amanda min vän till Gamleby på julfest! Känner att det här kommer bli en bra dag!

We're smiling but we're close to tears

Heels




Inte de glammigaste bilderna jag sett men de får duga. Gillar mitt finger där i hörnet med. Här är i alla fall skorna, och jag älskar dem! Får väl tacka min pojkvän för en tidig julklapp! ♥
Skorna är från Nelly!

the mixed tape

Har gått runt i mina nya killerheels sen jag kom hem med och börjar få ont i fötterna nu. Särskilt i min tå som jag skulle kunna döda. Bara så att ni vet. Men vill väldigt gärna gå in dem i hopp om att de inte ska vara lika hårda efter ett tag, så jag plågar mig lite till.
Tror förövrigt att jag är klar med den där låttolkningen nu. Känns bra att jag har hittat på precis allt och har förmodligen helt fel vad det gäller budskapet, men just nu orkar jag inte bry mig. Så därför ska jag ta mig några slevar nutella innan jag inte ska göra någonting, och när jag är klar med det, då jäklar ska här tränas!

Slänger nog upp någon bild på skorna lite senare. Fast ni vet ju redan hur de ser ut men ändå.

Paket

Värt att åka till skolan idag. Först ha inställd lektion och sedan kolla på en film. Liiiiite jobbigt sådär när man har tretimmarslektioner.
Mina skor har iaf kommit hem nu, så mor och jag ska åka iväg och hämta dem sen. Dödar någon om det är fel storlek. Brukar bli så när jag beställer.


Gjorde det lite suddigt och sådär. Ni vill inte se min handstil, nej.
Ser vindögd ut också. Söt.

Påfyllning tack


Är i stort behov av att fylla på min garderob, så därför sitter jag och dreglar över massa kläder från Monki. Är lika kär i blusen som förut, för att den är snygg. mhm.

Midnight Fantasy

Ligger i sängen med en mysig saknad kisse och tänkte snart göra lite engelska. Undrar om jag någon gång i hela mitt liv ska bli färdig med den där låttolkningen? Näe, troligtvis inte.
Haft pysseldag idag! Otroligt behövligt eftersom jag inte orkar någonting längre. Bara tre dagar kvar till lov nu, heja heja.

Var hemma en sväng hos min syster som varit i Spanien i en vecka. Hon var brun och väldigt snäll. Fick en parfym som tack för att jag faktiskt kommit ihåg att vattna blommorna den här gången. Jag blev glad.

ge mig en vinterdrog

Och på håll såg jag ljusen dö i dimman
Precis när mörkret tändes upp igen

Nelly shoes

Råkade glida in på Nelly idag och såg att dessa skor fanns i ett par 38 nu igen. Har kollat in dem ett bra tag men de har inte funnits i min storlek. Så, ja. Det råkade bli så att jag klickade hem dessa, fast att jag inte har råd.
Känner att jag får leva fattigt nu ett tag.

home sweet home

Då var man hemma igen efter en vecka i Hultsfred. Har världens största väska att packa upp och ett stökigt rum att städa, men oooorrrkkkkaaaa? näe.
Hade sovmorgon till kvart över tolv idag, och slutade istället vid fem. Vi var ute och tog kort i mörkret och jag lovar er att jag inte hade någon känsel i tårna och att mina fingrar gjorde så jävla ont att jag hade lust att bryta av dem. Hade förmodligen gått eftersom de var så frusna.

Hur som helst. Nu ska jag plugga lite innan det blir soffläge och te!
Fiiiiiiiiiiiiint.

Monki


Vill åka och handla upp alla mina pengar som jag inte har på Monki. Lite snygga t-shirst och sådär. Sitter och dreglar över massa snyggt nu.

1sam.

Sitter i en lägenhet. Helt ensam. I en tråkig håla.

Alternativ på sysselsättning:


1. Laga mat, och äta i köket.
2. Laga mat och äta framför tvn och en film.
3. Städa.
4. Plugga.
5. Baka pepparkakor. Eller bara äta upp degen? Vet inte om det finns några formar ändå, och känner att det är för mycket jobb att göra själva pepparkakorna. Tur att degen är godare då.

Tror jag gör nr 2, till att börja med. Sen ska jag försöka göra nr 3 och 4. Tänker hur som helst avsluta dagen med nr 5, plus lite popcorn och Beck!

Fredag hela veckan

Tjaaaa. Fredag and it feels goooooood. Ska snart iväg på föreläsning inför P3 GULD, och sedan ska jag vandra hem till lägenheten och försöka göra lite engelska. Tror att det kommer gå dåligt. Annars då? Jo, vi har laddat upp med Ben&Jerry's, godis och chips ikväll. Och så tacos. Jag kommer dö.

give it to me


Urban Outfitters.

Just nu...


Inväntar jag en pojkvän så att vi kan laga mat. Pommes, schnitzel, bearnaisesås och hamburgerdressing som sagt. mhm. Inget konstigt alls.

Onsdag

Feels good.
Älskar att det är onsdag idag, och att det är Grey's Anatomy ikväll! Topppeeeennnn!

Funderar på att köpa ben&jerry's idag med. Vore inte helt fel. Fira att det är lillördag liksom. Annars får jag nöja mig med popcorn. Och pommes. Friterad dessutom. Och schnitzel. Och hamburgerdressing. Och bearnaisesås. God kombination sådär.

Jag är hos dig igen

Är på vill-hem-och-dunka-bra-musik-på-högsta-volym-humör idag. Så därför ska jag banne mig göra färdigt det sista till skoltidingen så att jag kan gå hem vanlig tid och störa grannarna med gott samvete.
Ska också försöka att inte vara världens sämtsta bloggare. Men det får bli sen.

just a little just a little, little bit more

Lyssnar på Sugarplum Fairy och packar för fullt inför en vecka i Hultsfred.


Ouffff. Ni älskar mina apdåliga cambilder.

Shopping

Bild 1. Virrade runt i evigheter utan att hitta en enda vettig vinterjacka. Så till sist fick det bli Naturkompaniet och en fjällräven. Dyrt, men jag klagar inte. Jag är apnöjd! (Råkade beskära bort lite av benen.. men orkade inte bry mig. Känner mig som Kissie.) Sen är väskan med på ett hörn där.
Bild 2. En halsduk från BikBok som jag inte kunde låta bli. Så himla varm och skön! Håret blir himla elektriskt dock.. he he.

Like a Lady

Tjaaaa.
Nu är jag hemma från Linköping. Lyckades hitta min väska, en lite för dyr vinterjacka, och en julklapp. Och en halsduk. Och lite värmeskydd.
Slänger nog upp lite bilder snart, ska bara röja undan på rummet och slänga in en tvätt.

H-a-t

Har jag sagt att jag hatar engelska? om inte så säger jag det nu. Jag hatar engelska! Orkar inte sitta och tolka den där låten mer idag, för det går inte. Så nu tänker jag gå och lägga mig! Kul att jag går och lägger mig tidigare när det är helg än när jag måste gå upp vid fem för att åka till skolan..

Godnatt.

you had time

Känner att jag har världens tråkigaste blogg. Har inte riktigt orkat blogga.. Känns inte som att det är så himla intressant att berätta att "ja idag har jag varit i skolan.. det var ganska så tråkigt. nu är jag tött och ska sova. hejdå."
Men nu däremot, nu kommer det en massa interssant fakta så ta fram erat care-block och eran care-penna!
Redovisat idag, det gick bra. Struntar i att städa idag, det är dåligt. Men jag orkar inte. Ska plugga nu. Känns jättekul en fredag. Ska till Linköping i morgon. Julklappa you know. Och så ska jag på jakt efter en vinterjacka. Och en väska som jag spanat in. Känner att jag behöver se den irl en sista gång innan jag bestämmer mig. (annars hade jag nog skickat efter den för länge sen)

yeah.

Ganska så fin faktiskt. Är i STORT behov av en väska, så ja. Ska försöka leta reda på den här.

Sen hittade jag en gammal bild på den stationära datorn..  Ganska så sugen på att bli brunett igen.. men vet att jag skulle ångra mig så himla mycket sen.. vill ju vara blond i sommar och det tar ju 100 år innan men ser normal ut igen. hmm.

yellow

Sittit och knaprat ihop en fin spellista på spotify och pluggat lite. Ägnade visst mest tid åt att göra den där listan.. men men. Nu orkar jag faktiskt inte mer. Det får gå som det går på redovisningen i morgon helt enkelt.
Är så jäkla trött att jag skulle vilja gå och dö i min säng nu, så vi hörs i morgon igen.

M

3 år utan dig idag.
Tänker på dig världens finaste mormor ♥

time kill to die for

Vet inte vad mitt största problem är, när jag inte kan somna om kvällarna. Vet inte riktigt när jag somnade igår, men framåt två någon gång. Känns ju kul när man ska gå upp vid fem. Blev så himla arg när jag inte kunde somna så jag började tjuta(haha), och sen, seen somnade jag. Lovar er att jag var helt död när klockan ringde i morse, så jag bestämde mig faktiskt för att vara hemma idag. Känns ganska så jobbigt nu såhär efteråt, när man sovit ut. Får ångest över att missa massor i skolan..

Hur som helst, nu ska jag plugga!
RSS 2.0