bye

oj vad klockan har gått fort idag! Har nästan inte gjort nånting & nu måste jag börja packa!
Men vi hörs senare i veckan!

take care!
HUGS!



min vän kommer nog i veckan med. treeeevligt.

en himmelsk drog

Har precis läst en bit i kentboken (kent - texter om Sveriges största rockband) & skrivit ut fakta om dom & lite sånt där. Ganska sjukt att jag får världens gåshud bara jag läser om alla utsålda konserter osv. & då menar jag verkligen gåshud! & ännumer gåshud fick jag när jag läste detta:

"Plötsligt fanns de där, Kent. Och plötsligt fanns det ett till band från Sverige som var värda att hyllas på riktigt. Ett band vars låtar man lyssnar på tills man somnar och som man sätter på så fort man vaknar. Låtar så bra att de följer en var man än går. Låtar som plötsligt kan attackera en när man sitter stillsamt på bussen och drömmer sig bort. Huden knottras, musklerna spänns, munnen sjunger försiktigt med, nästan omedvetet. Och allt annat. Alla bekymmer i huvudet. Alla bilar som håller på att köra över en. Allt bara försvinner." - Martin Gelin

En liten text som stämmer så bra. Kan inte fatta att om mindre än fyra veckor åker jag upp till Stockholm för att se Kent & vara lycklig. Kent är verkligen en himmelsk drog, helt klart.

Nu ska jag lägga ner kentboken för en stund & kolla på kentdokumentären istället.
vi hörs senare!




plugg

God morgon!

Nu ska jag gå ner & äta frukost, får bli en banan för mer orkar jag inte fixa eller äta. Sen ska jag göra engelskan & matten. jippi..

Vi hörs sen!

borderline... ?

Jag hatar sångerna jag skrivit
Jag hatar allt jag nånsin sagt
Och jag hatar den jag blivit
när jag trott att jag haft makt
Jag hatar klyschorna jag spridit
på sång och dans och sprit
Man kanske borde ta sitt liv nu
men jag trivs ju så bra i min svit
Älskling, vi ska alla en gång dö

 

Vi hörs i morgon igen, tappade blogglusten.

Nu åter till springandet.

 

run run run

Nu ska jag flytta mitt fläsk till orbitrecken & springa en stund. Efter det ska jag lägga mig i ett varmt bad. Blir nog ansiktsmask, raka benen, hårinpackning & lite å
sånt där. Efter det ska jag lägga mig i sängen & läsa kentboken & äta godis samtidigt som jag skriver lite stödord till engelskan. Sen får vi se om det blir lite Grey's också. Låter som en hilma mysig kväll! =)


En annan tjockis som skulle behöva röra lite på sig ;)

Peggy Lejonhjärta

Kom helt plötsligt på att jag tycker att Peggy Lejonhjärta är väldigt bra! Lyssande ganska mycket på dom förr så tänkte bara rekomendera dom för er. =)



Peggy Lejonhjärta - Spår nr 6


Peggy Lejonhjärta - (Framåt är bakåt och bakåt är fel) Stopp!

dagnes köp


Behövligt från cubus.


Te ♥

Nu ska jag dammsuga, återkommer senare om jag överlever!

KALLT

Vaknade runt nio av att klockan ringde & upptäckte att det var jävligt kallt. Pannan har stannat & jag sitter här & fryser i 15 grader. Jag som håller på att dö så fort det bara är 20 grader här inne!
Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning & åka in till stan. Måste köpa mig en foundation & fixa med körkortstillståndet.

Vi hörs senare!
hugs.



När ska det bli så varmt att man kan springa runt i en bikini hela tiden? Jag vill ju ha sommar nu!

pics

Lite bilder från i onsdags. Mer kommer säkert nån gång. :)


Hårfixning. (som inte gick så bra för att Morgan hade 70kg gojs i håret sitt..)


Tummen upp!


Jakob, Morgan & jag. ;)


Fina Kicki :)


Och så en liten promenad hem.

Amanda = sugen tjur

Ligger nu i min sköna säng, denna fredag, & hänger på facebook. Kanske borde hitta på nåt annat nu eftersom Amanda är här & jag har suttit här sen jag kom hem.. hm? Föresten så ligger Amanda brevid & gör konsitga ljud. Hon låter som en sugen tjur varje gång hon blir irriterad på något.. jaja.
Idag har jag varit sjukt trött & haft ont i huvudet.. annars har väl dagen varit som alla andra fredagar. Har varit & köpt en påse godis med, har längtat heeeela veckan efter den. hihi.

Nu ska Amanda min vän, och jag då hitta på nåt annat kul. Lägger upp bilder från i onsdags så fort jag kommer över några, jag hade nämligen inte med mig min kamera till festen så får ta några från Maja, Krisitn & Li.

take care!


Vi kör en dagens outfit bara för att jag av någon anledning tagit kort på det.
Linnen, Kofta & sjal - JC
Svarta jeans - weekday



Innan vi drog iväg på fest i onsdags.
Tänkte att jag kunde namnge alla så vet ni ju vem jag snackar om när jag skriver ;)
okej. från vänster: Kristin, Moa, Amanda(dock inte Amanda som jag nästan jämt nämner här & inte den Amanda som är här nu, haha.) Maja & så jag.

zzzzzzzzz

Sitter inne hos Maja & Kicki och gör absolut ingenting. Dom där två sover & jag får lust att gå hem & lägga mig jag med. Ganska trött efter igår.. Men hade kul som bara den! Vi fick gå hem från ica när vi sklulle hem med, vilket är en bit. Halt var det med.. & det blev en väldigt rolig promenad! haha. Vi var tvugna att hålla tyst när vi närmade oss skolan så att inte fritid skulle komma på oss, vilket inte gick så bra. Vi fick ge genom snön som gick oss upp till låren & började självklart att skratta. Men vi kom in till sist i alla fall. La oss i sängen & sen kunde inte Maja vara tyst. Så mycket sömn blev det inte i natt men ojoj, har nog inte haft så roligt & skrattat så mycket på länge!
Tack för en underbra kväll mina små vänner =) ♥

Bilder kommer i helgen!

take care

partymood!

Hallåja!

Sitter inne hos Maja & Kicki & taggar fest. Mjölkebil spelas på hög volym & vi sjunger med allt vad vi kan. Bästa "blipepppåvalstadfest-låten"  helt klart!
Ska snart iväg & äta, sen ska jag ra hem till mig & fixa mig lite sen drar jag väl in till Maja & Krisitn igen för att peppa det sista & kanske lägga ut någon bild & sådär innan v åker.
Kvällen kommer bli så otroligt bra känner jag på mig!

Vi hörs senare eller i morgon!
HUGS.



veckas låtar


Har fastnat för "en av alla dom" & "vårdag i november" just nu & dom spelas om & om igen så fort jag kommer hem till mig. :)
Fina Lasse ♥

Lars Winnerbäck - En av alla dom



(den andra fanns såklart inte på youtube, men ni kan ju alltid lyssna på den på spotify)

100127

Idag beställer vi biljetterna.
Om en månad ska jag vara lycklig.


plugga?

Hallå!

Sitter inne hos Maja & Kicki fast utan Maja & Kicki med två datorer & borde väl göra engelskan.. är bara inte så pepp på det längre.. menmen, ska väl försöka skriva lite. Dagen idag har ju inte varit den bästa så att det märks ju hur det här går..
MEN, i morgon är det martin-fest vilket gillas mycket. Ska ha grymt kul har jag bestämt mig för. hehe. Vore kul om Amanda min vän kom med men så blir det nog inte.. & sen får man ju se vart man hamnar den kvällen, om man vågar sig tillbaka till skolan & riskera att bli tagen av fritid & bli tvungen att pendla i en månad.. hm?

jaja, måste börja plugga nu.
ha det bra!

HUGS


(bildlöst inlägg igen.. ska försöka bättra mig när det gäller att fixa bilder! sen tänkte jag passa på att säga att far min fyller år idag! Grattis till honom :> )

bad day

Den här dagen har börjat dåligt känner jag. Bara massa småsaker som gör mig skitsur bara för att jag är trött & har vaknat på fel sida. T.ex. att jag inte kunde komma på någonting som lät bra på engelskan diag så fick ingenting gjort, satt istället & drygade på msn... matten fattade jag ingenting av & det gick allmänt dåligt, internet suuuuuuuuger & det är som vanligt skitäcklig mat! (fördelen med det är att man äter enbart sallad = inga kolhydrater & annan skit.) men skulle ju inte gör nåt om det var något ätbart nån enstaka gång?
Efter lunch har vi biologi, vilket suger det med & sen småföretagande & det kan ju ta sig nånstans. haha. inte på världens bästa humör idag precis.

Kicki & Maja ska iväg & träna ikväll & Olivia skulle inte på innebandyn så tror jag skiter i den & tar tillfället i akt & sitter inne på knugornas rum helt ensam där det finns internet & pluggar. Låter som en bra idé faktiskt! Får panik när jag inte får nåt gjort på engelskan..

jaja. Nu ska jag äta (sallad......)
vi hörs senare!
hugs.

kall promme

Nu har jag fått gång allt, bara internet som inte alltid vill som jag vill men ja. det funkar i alla fall. & nu sitter vi alla tre som fastklistarde vid våra datorer & säger ingenting. Mycket trevligt. Snacka om nördar ;) Kicki öppnade precis munnen & sa att vi skulle sluta nörde så det blir en kall promenad ner till ICA för att ta ut pengar & lite sånt där.
Blir pank i en hel månad nu, hur ska jag klara mig!?!??!  sen när jag får pengar igen är det dags för Stockholm & då lär det ju inte bli mycket pengar över? nejvars, inte lätt att vara fattig..

Nu måste vi faktiskt få fingrarna ur röven & gå.
Vi hörs i möra igen!

pusshej.



jaja, vet att bilden las upp för inte så länge sen men det blir ju så tomt utan?

haaaaallllååååååå?!

Jag sitter som vanligt inne hos Maja & Kicki, fast denna gång sitter jag inte med min lilla dell i knät utan nu med den nya datorn (skolans lånedator.) Håller på att få utbrott på den men annars är det bra. :) Hade ju hoppats på att det skulle vara vista men ja.. Man ska väl inte klaga? Visste ju inte ens att vi skulle få en dator så. hehe.

Snart kommer väl Olivia hit & då ska vi ge kemin en omgång hade vi tänkt. Antar att vi inte kommer att lyckas så det får bli att ta ett allvarligt snack med Rorre på onsdag.
jaja. Skriver mer sen eller i morgon.

HUGS.

(inga bilder på den här datorn heller.. men tänkte lägga upp en gammal bild som jag hittade på min bdb, bara för att ha en bild att ladda upp ungefär.)

har man varit sådär liten? ;)

bye bye

Har ju inte precis gjort vad jag skulle idag.. Fastnade viss här & ja.. gjorde ingenting. ehe.
Ska snart börja packa tänkte jag. & byta om & lite sånt där. Sen om lite mer än en timma åker jag tillbaka till Gamleby. Känns väl.. bra? Har inte lika mycket ångest som jag hade i början i alla fall. so that's goood.
Är inte så sugen på skolan dock.. Inte så kul att gå i en klass blandat med anläggning = en klass med massa omogna killar.. hrrm.. men ja, man får väl stå ut. haha. Fattar ingenting på hälften av lektionerna heller känns det som. GREAT. nejvars, riktigt så farligt är det väl inte kanske. Kemin är värst. usch säger jag bara.

Nu är det nog bäst att börja packa. Men vi hörs nog i morgon eller nåt.

take care!
hugs.



I brist på bilder på den här datorn får ni en sån där underbar kentlivebild & då kan jag ju passa på att säga att det inte är långt kvar nu. u n d e r b a r t !

H&M ♥





100124

Precis hemkommen får Amanda. Vi hade en trevlig kväll igår med tacos & film (som vi inte orkade se klart) & så gick vi & la oss tidigt. Men det var trevligt. Idag har vi inte hunnit göra så mycket heller mer än att räkna matte.
Idag har jag tänkt att hinna med en del innan jag åker hem till Gamleby igen. Ska hinna packa, träna, läsa kentboken & kolla Grey's Anatomy. Kanske borde umgås med mor & far men dom är ju inte det roligaste som finns.. menmen. Kanske ska baka något med? hm.. Vore ju trevligt att sitta inne hos Maja & Kicki ikväll & spela kort samtidigt som man käkar nåt gott. Det får jag nog försöka fixa!
Jaha, det var ju en hel del så kanske borde sätta igång? Ska nog bara spela lite farmville först ;)

Cya.
pusssssss!



Hittade den här på photoshopbloggen! =)
(KLICKABAR BILD!)

clothes ♥


Weekday & Modekungen

dagen

God morgon!

Vaknade nyss & hade gärna sovit bort hela dagen. Ligger bara & gäspar & skulle kunna somna om hur lätt som helst. Gaaaanska lockande att stänga av datorn & krypa ner under täcket igen.. menmen.
Dagen ser i alla fall ut såhär att jag ska orka mig upp ur sängen när jag skördat lite på farmeville ;) , sen måste jag slänga in en tvätt så att det hinner torka tills i morgon när jag åker hem till Gamleby igen. Efter det blir det en springtur på orbitrecken & sen blir det såklart duschen, eller kanske ett bad? hm..
Känner att jag borde gå ut idag med, det verkar ju vara fint väder. (har inte ens kollat ut genom fönstret än..) Men ska packa lite & sådär sen får vi väl se om jag hinner ut en sväng innan jag åker in till Vimmerby & Amanda.

Låter faktiskt som en ganska vettig dag? :)


Kan vi inte få vår snart? Eller sommar vore ännu bättre! Vill bara ligga på udden i Amandas sommarstuga & steka i solen en hel dag för att sen gå hem igen med bruna ben & allt sånt där.

rihanna

Precis kollat på Skavlan & kommit på att Rihanna är en riktig sötis. Henne gillar vi! Kan inte fatta att hon bara är 21.. jaja, hon är i alla fall min nya favorit & hon & Paramore är ungefär det enda som spelas på spotify just nu.

Ligger just nu i sängen & pratar med Amanda & ska snart se Grey's & sen sova. I morgon åker jag till henne med, ska bli skooooooj. jepjep.
Gosh.. kan verkligen inte komma på nåt att skriva om.. snacka om bloggtorka! haha. så nu orkar jag inte sitta här & försöka trycka ut mer. Vi hörs i morgon igen!

Godnatt.



revolt

Nej nu har jag allvarligt talat suttit vid datan ända sen jag kom hem, & det är ganska illa. Har inte sovit än heller så kommer somna tidigt ikväll känner jag. Har dessutom inte ett skit att skriva om, & väldiga humörsvängningar. Helt sjukt. Glad & pepp ena sekunden & andra deppig & allmänt tråkig.. haha? just nu ligger jag nog precis emellan.

Ska i alla fall stänga av datan ett tag nu, göra lite matte & kolla tv. Borde göra kemin istället men skulle kunna spy på den just nu, så kul tycker jag att det är. Men vem vet, med mina humörsvängningar kanske jag tyckar att det är skitkul lite senare. Ganska bra ändå (y)

Vi hörs nog senare ikväll.
hugs.


ge mig revolt I, II och III

home sweet home

Nu ligger jag hem hemma (haha) i min sköna säng & gör ingenting. Känner att jag somnar snart så kanske skulle sätta igång ett Grey's Avsnitt & sen sova någon timma? hm.. Väldigt tråkigt att sova dock.. Kommer förmodligen bli ännu tröttare. Men ja, skit samma.
Väldigt skönt att vara hemma i alla fall, fast skönt i Gamleby med förståss :) I helgen ska jag försöka plugga lite - matte, engelska & kemi får det bli. Blir att åka in till Amanda också & just nu är jag väääldigt pepp på det. Får se vad vi hittar på. Nu när inte Labbe & Katta är hemma så vet man ju aldrig vart det slutar ;) hahahha. Oftast med att vi gör någon heeelt sjuk film. Vi har aldrig vågat publicera någon dock, men när vi gör en lite mer "normal" film så lovar jag att lägga upp den här, haha. (om det ens komemr att händ nån gång..)

Nu blir det som sagt Grey's.
Puss på er.


Amanda & jag när vi roade oss innan solningen. hihi.



Hon går och plockar och hittar sina gamla brev
Lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev

okeeeej??

tjollahoppsi majsan här
sitter inne hos mig och kicki (matilda är också här ofc) o väntar på att vi ska ta oss i röven o gå in till morgan o glo på film. fast matildanörden ska väl köra gta men jajaja.
iaf så fick jag för mig om att våldgästa hulkens blogg, varför vet jag inte men ... ja.
har ingen aning om vad jag ska skriva o dessutom skriver jag med små bokstäver och helt osammanhängande o yadayada MEN VEM BRYR SIG liksom.

därför passar vi på att slänga in en bild på kicki mig o hulken här, fina brudar dom där två vettni. men dom är ganska farliga också så jag är lite rädd men den smällen får man ta.




jahooo imorrn är de fredag o det gillas för då ska jag heeem o soooova (:
har väl inte så mycket mer o säga till världen just nu så babbabababa så kanske vi hörs en annan daaag.


(obs det är jag på bilden)

/MAAAAJS

snö & snö & snö

Ska man gå & lägga sig eller ska man sitta inne hos Maja & Kicki & spelan GTA & farmville? hm.. båda är ganska lockande faktiskt.. men tanken på att jag måst gå ut för att komma till mig & sedan ta ut linserna för att bara sova en timma känns inte så kul så det får bli att sitta kvar i Kickis säng & mysa.
Är inte alls pepp på att gå & möta Amanda sen vid halv fem nån gång :( det är ju kallt ute hallå? & snöar gör det också.. Kan det inte bli vår nu?
jaja.

Kemin gick i alla fall som väntat förut. Alltså väääldigt dåligt. Jag fattar noll! Vadå mol, molmassa, substansmängd? blir galen. Får ta & läsa i boken någon dag & se om jag fattar mer då. Kemi är verkligen inte mitt starkaste ämne. haha.

Nu ska jag faktiskt hjälpa Maja med GTAt.
Vi hörs mer i morgon!

hugs.


hjärnan & jag!

100120

Sitter inne hos Maja & Kicken som vanligt & har kemi i 2 timmar & 20 min om sådär en kvart. Kan ju bli kul, om jag fattar nåt så att säga. haha.
Igår kväll var jag sjukt trött & gick hem till mig runt halv nio. Men började att möblera om så jag gick inte & la mig lika tidigt som det var tänkt.. Men det blev bra i alla fall! Fast nu står sängen rakt fram & ser så inbjudande ut varje gång jag kommer in & jag får bara lust att lägga mig & sova i 70 år.. Men ja, det blev bra som sagt =)
Köpte värmeskydd till håret igår med (vilket behövdes!!!) & nu har jag nog varit nära på att ramla hur många gånger som helst bara för att det blir så halt på golvet utav det där. Så varje gång jag går förbi byrån så halkar jag till.. haha. Lite kul ändå ;)

Amanda kommer hit sen med. Ska gå & möta henne halv fem, fem nån gång. Blir väl att börja träna runt 18.00 & sen sola lite. Hur skönt som helst. Efter det blir det nog Grey's Anatomy mys. Låter awesome om ni frågar mig. :)

Nej nu är det kemilektion som gäller!
take care!



Maja & Kristin på senaste kemilektionen. ;)

HEJ DU SNÅLE

Har precis varit ut & åkt sopsäck. Morgan & jag är lagom små när vi får plats i en ;) höhö. Fort som bara den goik det & nu har man ont i röven.. haha.

Nu har jag fetingbestämt mig att spara pengar till Stockholm för jag ska handla kläder på Weekday ♥ särskilt 70 par skor bara för att dom kostar 50kr. Kan ju alltid passa på att köpa till hultan (y)
Sen vill jag gå på popadelica & se the sounds ju! Men det är inte kul att vara snål :( Måste lägga undan pengar till linser med.. hm.. Kan ju alltid fixa nåt bra att lägga pengar i lite då & då, som också är omöjlig att få upp, annars fuinkar det inte. hihi.

Jaja. Nu beger vi oss in till Morgan igen för att se film.
Pusshaj!

(okej.. meningen var att det skulle varit bilder på kläder här men min dator vill inte riktigt.. så det får bli sånt nån annan dag, troligtvis i helgen. höhö.)

dagens låt

Var hemma en sväng nyss & bytte om samtidigt som jag lyssnade på Lasse. Då började den här fina låten spelas & jag upptäckte att den här låten är väldigt fin :) (har inte gillat den innan)

Lars Winnerbäck - Pacemaker

jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt....
& texten lägger jag inte upp för Kicki tjatar ihjäl att vi ska gå till Morre & internet segar så, ja.
Så nu drar vi som sagt iväg till Morgan & kollar film & spelar GTA. Love it! =)

HUGS!

the truth freaking hurts

Sitter nu i Kickis säng & suger på en danne (dansk peppar) mums. Äter kakor gör jag med, vilket inte är så nyttigt.. hrm. Kör på skolans internet nu, vilket är sjukt segt & signalen försvinner typ hela tiden.. menmen, nu funkar det & då tänkte jag passa på!
Bara data kvar nu. Börjar igen vid halv två tror jag, vilket är om en timma. Sen blir det väl troligtvis filmtittande.
Annars händer inte så mycket faktiskt. På onsdag kommer Amanda hit i alla fall. Då blir det att träna & sen sola solarium. Ska bli skönt att umgås lite med min vän. hihi :)

h u g s

when it hurts so much that you can't breathe. that's how you survive.

Bas Riff

Hallåja!

Sitter just nu & feting drygar med Amanda på telefonen. Sen så är jag lite arg på klt som är sjukt seeeegt.
Förövrigt ska jag snart packa & byta om & fixa mig. Ikväll blir det ju Gamleby igen. Ska hinna leta redo på min bikini med.. Den har på nått vis lyckats försvinna & jag blir galen.
Kanske bäst att börja packa nu. Men vi hörs nån gång i veckan!

kent - bas riff

Vad som än har gjort mig elak, feg
Vad som än har hänt, är allt mitt fel
Vad som än har gjort dig vänlig, ren
Allting är försent
finfina kent


take care!
hugs.



God morgon!

Har precis tagit en dusch så att jag piggnade till lite & sitter nu här & funderar på om jag äta nåt. Är rätt hungrig.. Frågan är ju bara vad? hm.. det hela slutar väl troligtvis att jag kokar pasta ;)
Idag kommer i alla fall syster med pojkvän hem. Ska bli trevligt att träffa dom igen! Så ska väl försöka umgås med dom idag & inte sitta vid datan så mycket.. kan behövas.


Sitter & målar naglarna med. Nu är det bara högerhanden kvar, lika svårt varje gång.
Får ni också lite små ångest att ni inte målade den först? haha.

mina ögon gör så ont

Har precis tagit en snabbdusch efter springandet & ligger nu i sängen redo för att somna. Ska bara stänga av datan (lika svårt varje gång) & gå ner & stänga av modemet. & då blir jag pigg igen.. Skulle ju kunna sätta mig & sen en film? typ.. New Moon. Ja så får det bli.

Kentig är jag med. & är lycklig över att Stockholm blir av. (jaja, jag tjatar men det blir lätt så. hihi)

Godnatt fina ni =)



Dessa mongon ligger hos mig just nu. Mys. eller ja, Pumba ligger på golvet & tjurar för att Prpis ligger i sängen. hihi.

dags för en springtur

Känner att det är precis vad jag behöver just nu. Så nu ska jag spela kent på högsta volym & springa tills jag spyr. Bokstavligt talat. Nej kanske inte riktigt men nästan. Bli av med lite tankar & skit en stund. Sen är det bara tillbaka till verkligheten igen.. Men, tills dess, så ska jag tänka att jag är en hamster sa Amanda.

hörs väl sen.
hugs.



det finns inga ord

Usch vilken seg dag. Har inte gjort någonting & är så sjukt opepp på nästan allt. Är sjukt uttråkad men har varken lust eller ork att göra nåt. Kan ju knappast bli bättre? Har i alla fall planerat in att jag ska kolla på Prodject runway kl: 18.00 & sedan ska jag springa med musik på högsta volym. Sen får vi se om det blir ett bad. Har faktiskt ingen lust till det heller. Har bara lust att antingen lyssna på kent & längta till stockholm eller kolla massa Grey's & bli sådär Grey's deppig. Men det kan ju bli lite svårt eftersom jag bara tog med en skiva hem som jag redan sett.. Inte så himla smart.
Skulle ju göra lite matte med.. får väl sätta igång med den nu.




Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed

to lose my life

Har visst börjar lyssna på White lies.. kan bero på att syster satt & dunkade dom gaaaanska högt igår när man ville se på tv. jaja..
Godmorgon vet jag. Somnade direkt igår & det var så sjukt skönt! Var ganska utmattad efter ett inte så sorgligt Grey's avsnitt som jag började stortjuta till.. ehe. Vaknade runt tio tror jag? & nu sitter jag här & har precis farmat lite farmville ;) hihi. Ska nog gå & ta mig något att äta & sen får det bli.. att hitta på nåt annat.

take care!


Ni får en fin Jockebild för att Amanda & jag nu har bestämt oss för att vi ska till stockholm den 27. Hur underbart som helst! Antingen hittar vi någon att bo hos eller så blir det hotell! Allt för att vara lycklig. :)

the end

Kent, Lasse & Amanda vann grammisar idag & nu är jag glad. Eller nja, inte så värst men lite. Melissa var värd en grammis med tycker jag men men.

Kent vann i alla fall Årets producent (Kent & Joshua) & Årets rock & det var dom ju helt klart värda.
Mer än så ska jag inte skriva, utan nu ska jag ringa Amanda & sen ska jag lyssna på lasse & kent & längta ihjäl till Hultsfred X, den 10 mars, & kanske 27 februari. puss på det.

hugs.


ge mig en häst?

Ååååh, är så sjukt ridsugen just nu. Så underbart skönt att bara rida ut & strunta i allt. Det var verkligen underbart att rida ut när det var sådär varmt, även om det fanns massa äckliga kryp som gav mig panik, & sedan rida ner till Bosand & bada med Puttefnask, Lisa & Delila. Eller bara galloppera över ett öppet fält. Så sjukt underbart. Saknar det! & mamma sa precis att en häst bara står & väntar på att bli riden där vi hade våra hästar förr, & vi får åka dit & rida när vi vill. Blev jag glad då? svar JA! Nu kan hon ju räkna med att jag kommer tjata som bara den att vi ska åka dit!


Finaste Putte. Bättre häst får man ju leta efter! ♥
(tog bilden fårn Lisa Gårdebrinks bilddagbok.. det är nämligen hennes häst. höhö)

Grammisgalan!

Är superpepp på grammisgalan! Kan ses på aftonbladet.se 19.00 & jag tänker sitta på mitt rum, närbäddad i sängen & ät nåt gott & så bara hålla tummarna för att Kent får nåt pris i år! Hoppas att ni har röstat? ;o

Åh vad glad man kan bli av en sån liten sak. Ska ta & ringa Amanda sen för att hon är det bästa som finns. Tack för att du finns min vän för annars hade jag inte kunnat ringa dig & bli glad igen när allt är så jobbigt, som nu. Igel ♥

Nu är det dags för mat.
hugs.

veckans låt

Den här låten har spelats non stop på min stereo den här veckan. den är bara så fin.

Lars Winnerbäck - söndag 13.3.99


(hittade ingen bättre video..)

Hon känner efter om det här är att vara fri
Om det här är ett liv med någon mening i
Det är ingen som tjatar längre
Det är ingen här som ber henne stiga upp

Hon går och plockar och hittar sina gamla brev
Lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev
Nu är det ingen som skriver längre
Det finns ingenting här som är värt att skriva upp

Ändå känns det som om hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
ett mål att sikta på
är det verkligen du?
Är det verkligen du?

Det fanns stunder när hon visste hur det skulle va
Men det är som om hon glömt vad som var så bra
Hon har för länge sen tappat lusten
Har för länge sedan glömt vad som var värt nånting

Hon minns bara stunder i periferin
Hon minns dagar när dom sopade undan krossat porslin
Nu är det ingen som bråkar längre
Det är ingen här som börjar gräla om ingenting

Ändå känns det som om hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?
Är det verkligen du?

Hon känner efter om livet kan va lite mer
Det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter
Det är ingen som pratar längre
Det är såna dagar som vänder allt upp och ner

Det är såna dagar som hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?

Är det verkligen du?
Är det verkligen du nu?
Är det verkligen du nu?
Är det verkligen du?
Hela världen sjunger
Är det verkligen du?
Är det verkligen du?
Är det verkligen du nu?

pics


knugor :)


BUS!


Busade runt lite själv medans jag väntade på Maja & Kicki inför innebandyn! ja, jag hade nog lite damp.. men det bjuder jag på ;) Min fina tomte på bild med! Har gjort den heeelt själv (y) haha.


Innebandy!


& innebandy ;)


Moa & Olivia :)


Den här bilden får väl avsluta. Ville bara säga att jag älskar min sjal/halsduk.

home again

Nu är jag hemma igen. Känns skönt. Är så sjukt trött idag så jag skulle kunna gå & dö i en säng. Tänkte gå och lägga mig en stund förut men jag kände att det var bättre att vänta tills ikväll.
Veckan har i alla fall gått ganska så fort, fast den har varit seg.. & lektionerna med anläggning(vilket är allt utom kemin & matten tror jag?) ja dom är väl inte så tysta.. jag är lite rädd för för det allt muntligt vi ska ha i svenskan den här terminen, jag kommer bokstavligt talat dö när jag ska stå framför alla & prata. usch! Det kan vara det värsta som finns! menmen, ska väl inte börja vara nervös nu så vi släpper det där nu tycker jag. ;)
Annars är väl allt som vanligt ute i Gamleby. & inget har vi gjort heller, mer än att dryga så mycket vi bara kan. haha (y)

Ja.. har väl inte så himla mycket mer att skriva för tillfället. Men här får ni lite blider från veckan.






we love noodles!
den här bilden får avsluta. laddar upp fler bilder om en liten stund :)
take care!

Uppdatering

Sitter inne hos Maja & Kicki. Kicki är desperat & slickar ur godisburkar & Maja knugar(bäddar) sängen. & så sittar vi & sjunger högt & fint på Håkan. Mysigt ere. Snart ska vi dra in till Morgan & hans vänner och kolla på film eller nåt annat kul. (y) =)

Ikväll blir det att dra iväg på innebandy med. Det gillas!

Take care!

Packat & klart

Nu har jag äntligen packat klart. Fast det känns som om jag glömt hur mycket som helst.. men jag har ju det viktigaste; dator, mobil, laddare, plattång, lite kläder(ganska mycket kläder..) & necessären :) Jag undrar hur jag fick med mig allt hem egentligen? Har inte med mig lika mycket nu som jag hade med mig hem hit. haha, jaja. Det gick ju i alla fall ;)
Just nu sitter jag & lyssnar på finfina lasse ♥ Har kommit in i en lasseperiod nu tror jag. & en grey's period! Blir att sätta sig & kolla på det så fort man har en tid över nu i veckan. Precis som vanligt. Det är så skönt att lägga sig i en varm säng & sätta på grey's när man precis varit ute & frysit röven av sig! (som man måste göra mellan varje lektion!! hatar att bo där jag bor, vill bo på stora internatet, fast själv. höhö) Riktigt mysigt är det i alla fall!

Nu går allt tillbaka till det vanliga igen. Åka till skolan på söndagar & komma hem fredagar. Det innebär alltså lite sämre uppdatering. Ska försöka ladda upp med saker att skriva om varje helg! & i veckorna ska jag försöka skriva nåt inlägg så att ni vet att jag lever! Det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka hem till Gamleby nu. Träffa allt trevligt folk (maja & kicki främst såklart!) & börja med NVn! Så sjukt skönt att slippa alla andra lektioner! Traktorn blev ju riktigt seg i slutet, & arbetlsiv naturbruk(eller vad det nu hette..) kändes bara så onödigt! Men nu är der matte & kemi & biologi som gäller! Så skönt. Det nya schemat är ju bra det med, saknar dock min sovmorgon till ett som jag hade på torsdagar.. Var så skönt att inte behöva ställa klockan! Bara gå upp när man känner för det, ta en dusch & bara ta det lugnt till klockan blev ett. Men ja, jag får väl klara mig utan den nu då.. ;)

Nej nu har jag babblat på alldeles för mycket. Säger bara grattis om ni orkade läsa allt (y) Men behövde skriva av mig lite, det är ju trots allt sista inlägget på ett tag.
Kanske hinner slänga in ett till senare. Annars hörs vi senare i veckan!

t a k e  c a r e
HUGS!



Nu blir det NP09NV!


Känner att jag kommer ta upp hela bagagen, vilket känns lite pinsamt ;(


kvarteret skatan


HAHAHAHAHA! jag dör!

söööndag

Morsing korsning.
Vaknade runt tio idag utav Amanda som frågade lite panikslaget vad klockan var. Sen dess har jag inte gjort mer än att duscha & sitta vid datan.. Ska nog stänga av den snart så att kan kan börja städa mitt rum & börja packa.. Åker ju tillbaka till Gamleby idag. Fast det ska bli kul faktiskt! Ska skena in till knugorna Maja & Kicki! hihi :)

Tänkte lägga upp ett roligt klipp men lyckades inte så bra. Kom på at jag inte hade det programmet så att jag kan få ljud + bild till ett videoklipp & sen lägga upp på youtube och ja.. ni fattar. Det var i alla fall ett fint litet ljudklipp när Amanda & jag sjöng lite. Väligt vacker vill jag lova. haha. Det var vad vi roade oss med igår kväll - spela in ljud & splea upp det så att det gick jättefort (och lät som mössen i askungen) eller spela upp det baklänges så att det lät som danska eller nåt. haha.
Nu ska jag gå in på rummet mitt och slå Amanda i magen för det är det bästa hon vet!
Hörs senare!

Hugs!


K N U G O R!

jocke sötis berg

Dålig uppdatering, yes. Men det kan inte hjälpas.. (haha)
Vaknade tidigt idag, tack vare ungj*vlarna....... sur som en ko blev jag då. Dom sprang in & ut och smällde i dörren till mitt rum, & stod utanför och skrek att katten åt upp pälorna. Inte kuuul! haha. Men lite gulliga är dom väl. Ibland iaf.
& just nu är jag sur på skrivaren.. Den är dum & helt störd. Alla papper fastnar och jag kan inte skriva ut bilder på jocke sötis & inga lasse texter. Mycket tråkigt. Hoppas att pappa kan hjälpa mig så att jag kanske kan få den att sammarbeta i morgon. muhuhuh.

Nu sitter jag här med Amanda iaf, ingen aning om vad vi ska hitta på. Springa på springsaken snart blir det nog. Bästa springlåtarna: Britney Spears - 3 eller Devo - Whip it (y) ;)






Herbert


Hörs i möra.
Pusshaaaaj!


aaaaaaaaaahh!

Har varit sugen på nåt heeeela dagen (om inte hela veckan? :o) & såg nyss en bild på naturgodis och då slog det mig. DET ÄR DET JAG ÄR SUGEN PÅ! Tror jag dör snart :( GE MIG!? Stälelr mig snart & gör cornflakeskakor, det måste ju hjälpa lite?

jaja. Ikväll blir det Let's dance(utan något gått att äta till.. naturgodis vore ju inte fel liksom...) & kvällen slutar väl med ett grey's avsnitt :) mysigt.
& i morgon kanske det blir Vimmerby en sväng, Adam har ishockeyträning, Amanda ska hämtas & mamma ska handla. Man kan ju alltid tigga godis ;) haha. (Naturgodis kanskeeeee?)

Take care!


AD&AG

jaa.. det blir inte mycket uppdatering när Adam & Agnes är här. Man får inte en lugn stund, men nu sitter Adam & spelar tvspel & Agnes leker med hundrana. haha. Förövrigt så är jag hungrig.. Borde äta nåt men finns ju inget att äta. Då är det inte lätt!

Kan inte komma på mycket mer att skriva om eftersom det inte hänt någonting idag. Men vi hörs kanske lite senare ikväll!
pusshej.


Busungar! =)

♥ voiceover

Meredith (closing voiceover): Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up. Time to grow up. Time to let go. Time.

orup & lena ph

jaa, jag sitter just nu & lyssnar på Orup & Lena PH. haha, barndoms idoler ju ;) men kanske bäst att byta till nåt liite bättre innan jag får dessa låtar på hjärnan.
Har precis lagt på telefonen(haha säger man verkligen så?) efter att ha pratat med Amanda en stund & kom på att vi inte är så normala. För det första pratar vi jämt i telefonen. Ofta medans båda två sitter vid datan & knappt säger mer än några udda saker eller sjunger. För det andra så kan vi börja diskutera nåt som varken hon eller jag riktigt fattar och var sjukt seriösa och bara dryga på ännu mer tills vi inte orkar mer. Och för det tredje.. för det tredje så är jag med barn. (HAHA, kunde inte låta bli när jag märkte att det blev som i Tsatsiki, morsan och polisen. Så nej jag var absolut inte seriös!) Ja, för det tredje så säger vi alltid "ETTHAAA, TVÅHAAA, TREHAAA. GULLA GULLA GULLA!" varje gång när vi ska lägga på.. & vi fastnar lätt på det där GULLA GULLA & det brukar sluta med att jag sitter & säger glögg typ hundra gånger innan vi lägger på. hahahha. ja, fråga inte varför vi säger så, det är en lång historia ;) (egentligen inte men orkar inte dra den, höhö)
I morgon kommer i alla fall skitungarna & på lördag kanske Amanda kommer också? vore ju trevligt. Väldigt trevligt till och med eftersom Amanda tydligen är roligare än vad jag är så jag slipper Adam & Agnes ;) haha.

Nu ska jag ner & äta nåt & sen blir det nog Grey's. Usch, det är sorgligt nu så kommer ligga & tjuta sen.. jaja, slänger nog upp en voiceover lite senare.

Puss på er!



BOENDE I STOCKHOLM SÖKES!

happy?

God morgon!

Idag får bli en sån där "ta det lugnt innan Adam & Agnes kommer & stannar en hel helg"-dag. haha. Kommer ju få vara ute & åka pulka & spela tv-spel hela helgen. & inte sova så mycket heller eftersom dom har ganska svårt att vara tysta.. menmen, det var ju ett tag sen dom var här så det ska bli kul :)
Som sagt, inget speciellt händer idag. Och räkna inte med så mycket uppdatering, är inte på blogghumör & har inget att skriva om. Men det kommr väl säker ett inlägg eller två ikväll. =)


En äldre bild, men det får gå ;)
Precis efter att jag hämtat ut kentbiljetterna (y)

Photoshop bloggen!



hihi, titta vad jag hittade :)
http://biljaochtessisen.blogg.se/

filmmys väntar

Har precis ätit massooooooooor med skumtomtar. Ganska gott. Till en början i alla fall.. haha.
Tänkte bara meddela att jag äntligen fått mamma & pappa att gå med på att kolla på "Aurore" på min dator så det blir filmmys nu! hihi.

Hörs väl senare!
Hugs!



But it's so hard to stay awake
Hard to just say it's great
It's hard to never break
With this heart, heartache

(älskar låten!)

nooooo pics

Hade visst inga bilder från igår.. bara en suddig bild på världens snyggaste plåster som jag var tvungen att ha på tummen efter en fajt med Jamas(amandas tjocka katt.. haha. fast han är ju söt. ibland.. när han inte är läskig!)
Ska ner en sväng nu & äta skumtomtar! (det kan vara det bästa som finns!)


Det får bli en bild i alla fall, för annars blir det så tomt.
Koftan jag köpte på JC igår(?) för bara 90kr (y) (89.50 om det ska vara exakt. Fast det blir 90 för 50öringen ska ju en viss kicken få! hihi)

dom tomma stegen

Nu är jag hemma igen & sitter & bränner lite skivor så att jag har nåt att lyssna på i Gamleby, eftersom jag inte har internet där. Lars Winnerbäck - akustiska låtar blir det! Fint =)
Får väl se vad som händer idag, inte så mycket antar jag. Ska lägga upp några bilder här sen, om jag nu tog några igår? haha. Minns inte. Men nån bild kommer i alla fall upp sen, nu sitter jag vid fel dator så..

Vi hör sen!
Pusshej =)


Hos syster

Sitter hemma hos Cissi & Jocke nu med den där snygga slinghättan på huvet & färgen i håret. Ska försöka tigga nåt att äta innan jag dör. Sen kommer väl troligtvis Amanda & möter mig & så går vi hem till henne. Trevligt. Känner bara att jag kommer fyra ihjäl men annars är det bra. ;)
I mrgon får vi se vad som händer. Om det blir Maja & Kicken eller bara åka hem igen.

Gjort av med lite pengar idag med, inte bra. Köpte hårfärg, vax & en kofta på rean. Hittade en väääldigt fin tröja för bara 75 kr på JC med, & så behöver jag köpa smink & linnen. Detta kommer inte sluta bra! Men får väl köpa det jag behöver & se vad som blir över.(haha det rimma) Sen får jag inte köpa nåt mer fram till mars! Ska fan i mig till Stockhlm på kent! (hoppas det ordnara sig med bende bara)

Nu ska jag väl äta nåt. Bilder & lite kommer i morgon!
Take care!

♥ voiceover

Meredith (opening voiceover): We all go through life like bulls in a china shop. A chip here, a crack there. Doing damage to ourselves, to other people. The problem is trying to figure out how to control the damage we've done, or that's been done to us. Sometimes the damage catches us by surprise. Sometimes we think we can fix the damage. And sometimes the damage is something we can't even see.


ehe, ja jag gillar Grey's Anatomy & jag gillar Merediths voiceovers.
Ska försöka somna runt tolv idag, gick inte så bra igår. Somnade visst halv två då, inte ok.
Säger väl godnatt nu för har egentligen inget att säga.

hugs.

knet knut kent?

Ligger & kollar massa livespelningar på youtube. Gåshud & någon konstig känsla i magen & så lycka. Det går allvarligt talat inte att beskriva vad man känner när man väl är där. (förutom att man är totalt jävla lycklig!) Allt är så fint, & Jocke är så fin, även om han har sina söta glittriga byxor. & när man fått vara lycklig & allt är slut så minns man ingenting. knappt. ÅÅÅHH. Som sagt, det går inte att beskriva.
Jag tänkte i alla fall lista mina 10 favoritlåtar när dom spelas live:
1. 747. (Älskar när Jocke sjunger "jag håller dig vid liv.. du håller mig vid liv")
2. Mannen i den vita hatten. (Jag är livrädd för att leva men jag är dödsrädd för att dö. men älskling vi ska alla en gång dö. lalalala)
3. Socker (och gäst i kväll är jesus han har kickat heroin. känns som en klassiker soim är sjukt bra live)
& nu blir det svårt. dom tre första känns självklara och nu blir det nog bara allt eftersom jag kommer på lite ;)
4. Vinternoll2
5. Romeo återvänder ensam
6. Dom andra
7. Kevlarsjäl
8. Den döda vinklen
9. Revolt III
10. Ingenting (sjukt bra live, ingen låt jag brukar lyssna på annars.)
11. Utan dina andetag

Okej, det blev elva men var tvungen. Det funkade inte med tio. (elva räcker väl inte egentligen men ja.)
Sen ska jag bara tillägga en halv tolva & det blir På drift, en låt som skulle vara helt underbar att höra live.


747.


Mannen i den vita hatten.


Socker.

Så jävla sur att jag inte var på dom i Norrköping. (bara så att ni vet.)

På drift. (NANANANANANANANA - det vore fint live.)


plans

Nyss kommit ur badet & känner mig ren & fräsch, & nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. haha. Hamnade visst här medans jag väntar på att maten ska bli klar. (Dör av hunger nu igen) Skulle ju kunna säga att jag har varit uten en sväng & fotat lite & så har jag sprungit på springsaken. & ikväll blir det grey's som vanligt.
kan ju alltid säga vad som händer i veckan med. Eller inget är bestämt men mina planer ser väl ut så att jag åker in till stan i morgon, färgar håret (blont..) och sover hemma hos syster. Kanske blir en sväng på stan för att köpa Amandas juklapp (ja, julklapp.. har inte hunnit köpa vårna 50kr julklapp som ska köpas på en mataffär än. Vet inte vad jag ska köpa för den delen heller..) sen så måste jag ju köpa en julklapp till kom jag på! Maja & Kickis. hihi. Om jag hittar det jag ska köpa så att säga.
På onsdag ska jag försöka hitta på något med Amanda, & kanske Maja & Kicken. Sover hos Amanda & åker hem på torsdag. Det lät ju faktiskt ganska bra. Kanske bäst att ringa & höra med alla nu? haha.


Min älskling! =) haha.
Nu ska jag gå ner & käka lax. mmmmmh!


HUGS.

mat?

Gick upp lite innan tio idag & har inte gjort nånting än.. Ska snart gå ner & laga mat innan jag dör av hunger. Frågan är bara vad jag ska hitta på att äta? hm.. slutar säkerligen med pasta, det funkar alltid (y) haha. Sen blir det att gå ut en sväng och när jag kommer in igen har mamma förhoppningsvis vaknat så att kag kan börja springa på springsaken innan jag lägger mig i badet.
Nu måste jag verkligen fixa nåt att äta. Vi hörs senare!

hugs.

♥ voiceover

Meredith (closing voiceover): A wise man once said – "You can have anything in life if you're willing to sacrifice everything else for it." What he meant is nothing comes without a price. So before you go into battle, you better decide how much you're willing to lose. Too often going after what feels good means letting go of what you know is right. And letting someone in means abandoning the walls you've spent a lifetime building. Of course the toughest sacrifices are the ones we don't see coming. When we don't have time to come up with a strategy to pick sides….or to measure the potential loss. When that happens, when the battle chooses us, and not the other way around, that's when the sacrifice can turn out to be more than we can bear.

Precis sett ett avsnitt utav Grey's & det tar verkligen emot att inte se ett till ;) men, ska ju somna tidigt ikväll. Eller ja.. tidigare än igår. & så hoppas jag att jag vaknar upp & är på bra humör i morgon! För då har jag tänkt att gå ut & ta kort, träna & ta ett varmt skönt bad med ansiktsmasken på, hårinpackning och skrubba hela kroppen tills jag känner mig helren. haha. Vore skönt. Så bäst att inte ligga & tänka på allt för mycket ikväll, kan ju bli att jag somnar med dåliga tankar och vaknar upp likadan.
Ganska sjukt ändå hur mycket tankar/känslor kan variera från dag till dag. Ibland är det värre än så, då känner jag olika varannan timma ungefär. haha. Men ibland känner jag mig så säker på allt, & känner att jag skiter i vad andra tycker och tänker, för jag har ju trots allt några vänner jag kan lita på, & som inte sviker, som alltid finns där. & andra stunder känner jag mig bara så vilsen & osäker på precis allt och känner att allt är så åthelvete fel. Har aldrig varit så förvirrad-säker-förvirrad-säker förut. Börjar bli lite jobbigt nu men antar att det bara är.. ja en fas typ. Att det går över snart. & för tillfället så är jag ganska glad om ni vill veta. Det är då det funkar att skriva också, annars blir det bara djupa konstiga texter som ingen förstår, som jag knappt själv förstår.
haha, jaja. Nu får det räcka. Fast.. känner ni också såhär ibland?

Godnatt med er.
lots of love
/M


Lars Winnerbäck & jobbansökan

Ligger & lyssnar på Lasse & har precis skickat iväg jobbansökan till Astrid Lindgrens Värld. Hoppas det blir jobb där i sommar, vore bra. Eller man får väl hoppas på en anställningsintervju till att börja med. Förra året blev jag kallad till en men det var såklart när vi hade nationella proven & dom kunde jag ju inte hoppa över? Dom ringde aldrig tillbaka sen i alla fall.. Lite onödigt att säga att man ska höra av sig & aldrig göra det? menmen.

Snart ska jag nog bege mig till sängen & se på film eller Grey's. hihi. Bäst att börja med det tidigt annars blir det sådär sent igen. Ska faktiskt försöka somna runt tolv ikväll. Kommer säkerligen inte att gå så bra. haha.

Dagens jag vill ha:





Snygga lassekläder! De två första har jag hittat här och linnet här.




modekungen



vintervila



just nu..


Ligger jag i soffan med Prippen & bloggar medans jag kollar på mammas pojkar. haha, ganska kul faktskt. ;)


..och Pumba är trött. & jag ska nog ut en snabbis & ta lite bilder. =)

HUGS!

better


asfjkbhksjf. Lyckas ju aldrig med det här. Men det får väl vara som det är just nu. Orkar faktiskt inte bry mig ;)
Sitter just nu & lyssnar på Regina & funderar på om jag ska spela GTA, det var ju ett tag sen.. Eller om jag ska kolla på Aurore? hm.. Fast det är ju inte kul & se på film själv.. Så det får nog bli GTA ändå. höhö.



Lite från Aurore. Sann historia & sevärd!



Hörs lite senare!
hugs.

makeover


Klockan är rätt mycket & jag har visst börjat göra en ny header & fixa lite annat. Inte så smart eftersom jag inte kommer kunna sluta..
Var i alla fall tvungen att spara nu så det är inte klart än, så att ni vet ;) Får väl se hur det blir sen. Kommer förmodligen att ge upp & byta tillbaka till det gamla vanliga, är ju inte så bra på sånt här. Fast den passar ju bättre, den här är så ljus & glad. haha.

Jaja. Jag säger godnatt nu i alla fall =)

tvspels tajm


Sitter & spelar tvspel med Morgan nu, & känner mig fortfarande lite halvsjuk, men what ever.
Sen blir det olyckfåglen & popcorn & sedan Grey's Anatomy innan jag ska sova. Gud vad jag tjatar om att jag ska se på grey's hela tiden! sanningen är att jag i alla fall hälften av gångerna jag skriver att jag ska se det så blir det aldrig så, så då gör jag det nån annan gång & så skriver jag det här & så låter det som att det är det enda jag gör. haha, ointressant. svar ja.

Förövrigt så ska jag nog läsa om alla Twilight böcker, ska bara hitta någon som vill låna ut dom =) Fast kanske borde satsa på att läsa alla Katarina von Bredow böcker först? äsch, det blir la som det blir.
Sen så kom jag på att lovet gått fort, bara en vecka kvar nu! Vad har jag gjort hela lovet egentligen? Fast är ju ganska pepp på att börja skolan, ska ju trots allt börja med själva NVn nu & gå i den rätta klassen! Vilket innebär tillsammans med Maja, Kicki, Morgan, Olivia & Tobias! Awesome! & det nya schemat är ju rätt bra dte med ! Awesome på det med! eller nåt. :)


nej det ser inte varmt ut, men ändå. Ge mig sommar nu va?


Sen en liten fråga bara.. vad passar jag bäst som; brunett eller blondin?
Vore skönt med lite åsikter =)
Själv gillade jag mitt bruna hår men saknade det blonda på sommaren.. kanske blir brunt igen i höst ;)



jag gav upp för länge sen


Jag ångrade mig.. Panodil är verkligen inte min bästa vän idag. Det kvittar ju hur många man än tar, det hjälper ju inte ändå?
Har luggit i sängen hela dagen & minns inte riktigt när jag drömt & när nåt har varit verkligt. Allt känns bara suddigt. Antar att det är migrän jag har. Lite bättre nu men känner ju fortfarande av det. usch säger jag bara. Så sjukt tråkigt att bara ligga i sängen en hel dag. Så ikväll ska jag ignorera mitt huvud & så ska Morgan komma ner en sväng.

Mycket mer finns väl inte att skriva.
take care!


vart har du tagit vägen?

panodil is my new best friend


USCH USCH USCH. Blir sängen hela dagen idag. Hatar huvudvärk!

Men innan jag ska försöka somna om ska jag bara säga grattis till världens bästa Kristin som blir 17 idag!

GRATTIS! ♥

♥ voiceover


Meredith (closing voiceover): As doctors, as friends, as human beings, we all try to do the best we can. But the world is full of unexpected twists and turns. And just when you've gotten the lay of the land, the ground underneath you shifts. And knocks you off your feet. If you're lucky, you'll end up with nothing more than a flesh wound, something a band-aid will cover. But, some wounds are deeper than they first appear and require more than just a quick fix. With some wounds, you have to rip off the band-aid, let them breathe, and give them time to heal.

(nu, seriously, godnatt.)

sen en tid tillbaka


Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag)
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

(Det blir visst alltid att jag hamnar här sånna här kvällar. usch.. men ja. Melissa Horn är fin & jag ska nog sova nu, eller försöka i alla fall. Godnatt.)

ändrade planer


Olyckfågeln börjar ju snart på ettan, så blir den istället för Greys. Boken var ju bra i alla fall(kommer bara inte ihåg vad den handlade om, haha) så man får ju hoppas att filmen är bra med!
Är säkerligen det sista inlägget för ikväll, så godnatt med er. =)

hugs!

mina nyårslöften...


Hur kommer det sig att jag nästan varje kväll lyckas bli så deprimerad?
jaja.
Nyårslöfte: få bättre självförtroende. Nu får det f*n vara slut med att trycka ner mig själv!

Ska snart hoppa in i en behövlig varm dusch. Sen blir det popcorn & Grey's antar jag. Ganska mysigt ändå.

Dagens låt: Cowboys - Kent

Jag drömde om
en barndomsvän igår
som telenäten drömmer
om svalorna i vår
Jag vaknade av bruset
från maskiner i djup sömn
Jag vaknade så lycklig
över att äntligen ha drömt

 

Hon vinkar genom ett fönster
Hennes mun är som ett sår
så går hjärtat mitt sönder
Det har varit ett ensamt år
Jag ska aldrig ignorera dig igen
Jag ska aldrig nånsin glömma hur det känns
Mina nyårslöften


Jag filmar nu
Stora känslor stora ord
men allt av vikt Jag säger
har Jag stulit ur en bok
Jag läste nåt om kyssar
nånting som alla vet
men som dom aldrig lyckas fånga
i filmerna man ser

 

Hon vinkar genom ett fönster
Hennes mun är som ett sår
så går hjärtat mitt sönder
Det har varit ett ensamt år
Jag ska aldrig ignorera dig igen
Jag ska aldrig ignorera kärleken
Mina nyårslöften

music non stop


Skulle kunna gå & lägga mig nu.. Det känns ju som om klockan är sju! minst. & så har jag tråkigt. Det finns verkligen ingenting att göra. Så jag sitter & letar bra musik utan att lyckas. Tips någon?




år 2010


God morgon!

Ganska seg.. Somnade halv fyra/fyra efter en ganska trevlig kväll, även att det bara var vi tre ;) Ganska hes efter att ha sjungit "i wanna know what love is".. eller sjungit? snarare skrikit. hahah, men kul var det. Sen så körde vi ju våghals med, inte det roligaste jag varit med om när det började med att Amanda & Morgan fick blanda ihop vad dom ville från kylen som jag var tvungen att dricka.. resultatet blev en vit, slemmig & grummlig dryck som var sjukt äcklig! Listade ut redan innan jag smakat på det att det var sillspad i & det gjorde ju inte saken bättre.. resten som var i var majonäs, grädde, cider & olivolja. MMMMH! kan ha varit det äckligaste jag druckit! hahahha
jaja. Sen vid tolv gick vi ut & kollade fryverkerierna & sedan gick vi & la oss. Kollade lite på datan & sen slutade det med att vi låg & körde "ja & nej" som dom kör på parlamentet. haha! Men trevlig kväll.











RSS 2.0